İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu (2017-2018 Arşiv)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu sene tahmin yapmak çok zor ne olacağı hiç belli değil bir taraftan afrika bir taraftan sibirya ufacık oynamalar ile ya sistem alıcaz yada sıcak tarafta kalıcaz.

  • Havaya bakin sanki havada yazdan kalma bi gun geciriyoruz ve cbler var. Konveksiyonel yagis olucak sanki. Yazi hatirlatti bugun bana. Tamamen bir yaz havasi var bugun.

    Yaz gelirse de gelir yapacak bir şey yok. Dediğin gibi mangal yakılacak hava vardı.Eğer son çıktılardaki gibi olursa şubat ilk hafta zaten herkes pikniğe falan gider herhalde :S

  • Arkadaşlar yeni görüntüde sistem 10 sonrası olacak inşaAllah . 10hpa görüntüsü bunu teyit ediyor . Zonal rüzgarların yavaşlamasıyla bizle doğu avrupaya ciddi bir salınıma karşı karşıya kalabilir.. 10 öncesi portekiz ispanya cıvarında oluşan AB bize soğukların genişlemesini engel oluyor . Adeta batı - Orta ve doğu avrupanın ortası ve batısı kara gömülecek . Allaha herşey için hamdolsun.

  • @icepark Hocam neye dayanarak hamd şükür ediyorsun şimdiden daha dur bir bakalım 10 gün var gelirse şükredersin beklentini söyle yeter. Sonra bilmeyen adam buna bakarak kesin geliyor diyip ona göre plan yapıyor işini gücünü tatilini ona göre ayarlıyor. Yapmayın artık şunu.

  • Pazar günü 20 derecelerin görülmesi işten bile değil.Büyükçekmece sahilinden bakıldığında Bursa Karacabey kıyılarını görebilirsiniz,hava cam gibi olacak gibi duruyor.

  • @icepark Hocam neye dayanarak hamd şükür ediyorsun şimdiden daha dur bir bakalım 10 gün var gelirse şükredersin beklentini söyle yeter. Sonra bilmeyen adam buna bakarak kesin geliyor diyip ona göre plan yapıyor işini gücünü tatilini ona göre ayarlıyor. Yapmayın artık şunu.

    Güzel kardeşim ben herşey için Alhamdulillah dedim . Tahminimide söyledim ve tutmayabilirde . Normal yani

  • Evet arkadaşlar herkezde yine bir karamsarlık başlamış yok modeller berbat diyagram hamak kurmadı soğuklar avrupaya kaçtı nedir bu izlandadan çektiğimiz falanda filan filanlı falan dikkat ederseniz son 10 15 gündür doğu karadeniz doğu anadolu ve güneýdoğunun doğusu ve iç anadolunun doğusu güzel kar yağışları alıyor yağışlar batıdan başlauarak yelpaze şeklindedoğuya kadar uzanıyor batıda yağmur şeklinde olan yağışlar iç anadolunun doğusundan sonra kara dönüyor yakın zaman kadarda batı bölgelerinde kar yağışı gözükmüyor kış 21 aralıkta başlayıp 21 martta bittiğine göre 90 günlük bir kış mevsimi var şubat 10 a kadar kuvvetli bir sistem gözükmediğine göre kışın 3 te 2 lik bölümünü bitirmiş durumdayız eee futbolda 90 dakika yani 60. Dakikaları oynuyoruz bizdede iyi bir teknik direktör var(efsane semih) 3 oyuncu birden değiştirip rakibin üstüne dalga dalga ataklar yaparak 75. Dakaikaya (şubat 15 ) şahane bir rövaşata golü atarak önce beraberliği sonrada galibiyet golünü atıp (batı bölgeler için) maçı alabiliriz yinede en iyisini bilen gören takdir eden allaha aittir inşallah bu maçı alıcaz