İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu (2017-2018 Arşiv)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Vallaha ben de çok rahatım efsane Semih hocamız gelecek dedi sadece sessizce takip ediyorum @Efsane-Semih hocamıza saygılar kendisine teşekkür ederim o kadar emek harcayıp bizi bilgilendirdiği için

  • Karsızlık herkeste gerginlik yapıyor ve yapmaya devam ediyor gibi.Arkadaşlar sakın kalmaya çalışalım.Sonunda kişisel görüşümdür diye yazılan mesajlara onay var abartı olmadıkça.


  • Üstadlar kar yağma ihtimali yüksek diyorlar.
    Ben zaten kar yağması ihtimalini seviyorum :)
    Şubatın ilk yarısı vuslat olacak :)
    Neticede bir tahmin bilimi,
    Yağsa da, yağmasa da tüm üstadlar başımızın tacıdır.
    Emeklerine sağlık, haklarını helal etsinler.

  • Buarada şunu da hatırlatayım, burası demokratik bir forumdur dolayısıyla kişisel tahminleri saygı çerçevesinde tartışabilir nedenleri ve tahminin dayanakları sorgulanabilirdir.


    Bu sebepten kişisel tahmin yazılı iletiler değerlendirmeye açıktır. Ve daha önemlisi kesinlikle ve kesinlikle Havaforum tahminlerini bağlamaz. Bizim tahmincilerimiz ve bloqları bellidir.


    Herkese iyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Karsızlık herkeste gerginlik yapıyor ve yapmaya devam ediyor gibi.Arkadaşlar sakın kalmaya çalışalım.Sonunda kişisel görüşümdür diye yazılan mesajlara onay var abartı olmadıkça.



    hocam rapor ettiğim mesajla ilgilenirseniz mutlu olurum ben gecen sene lan kelimesine verdiğiniz iki ay aylık ceza vardı ama forumda yazı yazanları hasta yerine koyan sahsa sizin gereken cevapı vereceğinizi bekliyorum

  • Bu arada arkadaşlar bazen bazı üyeler gaza gelip Bünyamin Sürmeli hocamızı hedef alan yazılar yazıyorlar. Birincisi Bünyamin Sürmeli sizin babanızın oğlu değil, hitaplarımıza dikkat edilim. 2.si kendisi bu forumun takipçilerinden rumuzunu bilmiyorsunuz ama takip ediyor ve bence değerli bir meteorolog,işi gereği uzun vade tahmini yapmayabilir bunuda normal karşılamak lazım. Sizlerde TV önünde olsanız 10 günlük tahmin filan konuşamazsınız. Biraz saygılı olalım. Benzer durum devlet kurumumuz MGM içinde geçerlidir. Bizde MGM nin eleştirilecek noktaları olduğunu biliyoruz ama kimsenin belden aşağı terbiyesizce eleştirmesine izin vermeyiz. Eleştirilerin dozu çok önemli.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bünyamin Sürmeli'nin bu forumu takip ettiğini bilmek bile heyecan verici hatta üye olduğunu belki de yazılarını okuduğumuzu onun bize cevap verdiğini. Kendisi de son videoda bir kar sever olduğunu söylemiş :). Başarılarının devamını diliyorum eğer bu yorumumu okuduysa

  • Bünyamin hocada her insan gibi yanılabilir yada çok başarılı tahminler yapabilir ama tahmin tutturamayınca onun bu işte kötü olduğu anlamına gelmez. adam sonuçta ulusal kanalda milyonlara konuşuyor yarın için bile temkinli davranır o derece tutumlu bir insandır. söyledikleri şeylerde gayet mantıklı şeylerdir. oda bizler gibi kar aşığı bir insandır o yüzden bünyamin hocaya sevgimiz saygımız sonsuzdur. ve forumumuzu da takip ediyor kendisi.

  • herkese hayırlı geceler dostlar. Allah gönlümüze göre versin.

    Merhaba ben Onurcan Aydın 27 yaşındayım fiziksel engelliyim açık lise mezunuyum yılardır hava forumda model takibi yapıyorum.

  • Bir sistem alacağımız günler öncesinde kendini belli ediyordu fakat gücü ne şekilde olacağı muamma idi.Modellerin nasıl değiştiğini görebiliyoruz ve bunu bekliyor ve umuyorduk.Önümüzde ki 48 saatin çok kritik olduğunu düşünüyorum kaderimizi belirleyecek güncellemeler olacak yine sınırda bir sistem yoksa Ege'de patlayacak bir siklonun efsane mi getireceğini göreceğiz.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.