İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu (2017-2018 Arşiv)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • bir konuyada deginmek istiyorum. Istediginiz kurumda istesiginiz mevkide calisabilirsiniz. Ama bu size devletin kurumunu ezme hakki tanimaz.Elestri elbet olacak bizde mgm nin eksikleri konusunda hem fikiriz. Ama bu isi abartmayalim lutfen..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 27 Temmuz 2017 gününün aksiyon açısından kardeşi 18 Ocak 2018 Kış versiyonu :D


    17 Ocak günü ve 18 Ocak gününün ilk saatlerine kadar kuvvetli lodos var.18 Ocak günü sabah saatlerinde rüzgar hızlıca karayele dönüyor ve eğlence başlıyor.




    Dew Point




    Yağış




    Lapa lapa kar yağar diyor GFS 18 Ocak gününe


  • Arkadaşlar lütfen burayı ağlama yerine çevirmeyin zaten bu sistemde hocalarımız fazla birşey beklemiyordu hafif kar geçişleri bekleniyordu oda kütle nereye vurursa 18 ocak perşembe ise 6-7 saatlik yoğun kar olabilir karpostallık görüntüler yaşayacağız çünkü lapa lapa kar ve yoğun şekilde yağacak 23 ocakta ise daha iyi sistem gelecek daha yağışlı daha soğuk bir sistem olacak ilerleyen günlerde hocalarımız 23 ocak sistemi ile ilgili açıklama yapacaklardır

  • bir konuyada deginmek istiyorum. Istediginiz kurumda istesiginiz mevkide calisabilirsiniz. Ama bu size devletin kurumunu ezme hakki tanimaz.Elestri elbet olacak bizde mgm nin eksikleri konusunda hem fikiriz. Ama bu isi abartmayalim lutfen..

    Hocam ben ezmedim eleştirdim bu yüzden eleştirilecek çok yanı var burda saysam roman olur, en güzeli takip etmiyorum kafam rahat güvenirliliği benim gözümde eksilerde bu yüzden eleştirdim ezmedim, ezseydim daha farklı olurdu, olsun bizim mgm bu kafayla devam etsin benim için problem yok. İyi akşamlar.

  • Arkadaşlar lütfen burayı ağlama yerine çevirmeyin zaten bu sistemde hocalarımız fazla birşey beklemiyordu hafif kar geçişleri bekleniyordu oda kütle nereye vurursa 18 ocak perşembe ise 3-4 saatlik yoğun kar olabilir karpostallık görüntüler yaşayacağız çünkü lapa lapa kar ve yoğun şekilde yağacak 23 ocakta ise daha iyi sistem gelecek daha yağışlı daha soğuk bir sistem olacak ilerleyen günlerde hocalarımız 23 ocak sistemi ile ilgili açıklama yapacaklardır

    18'inde 3-4 saat değil 6-7 saat yoğun kar var ;)

  • 18 Ocak ne alaka çözemedim. 3 gün kalmış zaten Mgm 10 derece gösteriyor.

    MGMye fazla güvenmeyin lütfen hemde lodostan karayele dönecek rüzgar yönü, en az 9-10 derecelik azalma olacak gökgürültülü kar yağışı ihtimali var eğer kar yağarsa lapa lapa kar yağacak

  • 21-22 ocak gibi yeniden kareyelli bir sistem ihtimali var kareyelin en sevdiğim özelliği -3-5 arasında bile kalıcı olmasa da lapa lapa ve ıslak kar örtüsü baya heyacanlı geçecek 18 ve 21-22 ocak(şahsi tahmin)

  • GökGürültülü Ve LapaLapa ?

    Е́сли у вас есть вре́мя, что́бы ныть и жа́ловаться, зна́чит его́ доста́точно, что́бы всё измени́ть.