İç Anadolu'nun doğusu ve Şanlıurfa civarlarında güzel orajlar var.

Oraj / Dolu Takip Konusu [2022]
-
-
hocalarım dün meteoroloji 7. bölge müdürlüğüne gittim 250 tl karşılığında kayseri iline ait uzun yıllar meteororolojik bülteni aldım kayseride yılın 63 günü sıcaklık 30 derece ve üzerinde geçiyormuş yıllık ortalama 107 günde 0 derece ve altında geçiyormuş
-
güncel oraj durumu
-
-
-
Estofex in tahmin tutarlılıklarında düşüş var geçen senede boş uyarı verdiği olmuştu 16-17 si için marmara ve çevresine verdiği uyarı boşa çıktı. Bu senede takip edelim bakalım..
-
-
İstanbul tarihinde kaydedilmiş en uzun şimşek olabilir. Kilometrelerce ilerledi.
-
A.B.D'de Dünyanın en uzun şimşeği 767 km ile 17 saniye kaydedilmişti. Bunun da 7 saniye sürdüğünü gözlemledim ve bu 315 km boyunca şimşeğin havada mesafe kat ettiğini gösteriyor. Muhtemelen cephenin en kuzeyinden(İst- Avr. Yakası) en güneyine kadar(Balıkesir- Edremit tarafları) vurdu.
-
Oraj vermediği yerde sistem genelinin en yoğun orajı var
-
Narsil abinin dediği gibi tahminlerinde ciddi düşüş var
-
estofex’tw abdullah kahraman hoca disindaki tahminlere hep bir tık daha soru isaretiyle yaklasmisimdir,son yillardaki performans düsüklügü ise üzücü
-
Ege Denizi karıştı İzmir olarak komşuda pişer bize de düşer mi diyoruz yeter yahu oraj göremedik bir türlü
-
Oraj vermediği yerde sistem genelinin en yoğun orajı var
Maalesef ülkemiz bazında ciddi bir yanılgı potansiyelleri var son iki yılda bu çok bariz.
-
-
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!