Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bi işin ucunda amerika varsa o işte bi bit yeniği her zaman arayın bence herkesi birbirine düşürür savaşı çıkarır geçer karşıya seyreder. ingilizler masada halleder her işi onlar bile rusyaya karşı çıkıyor savaş olmasa bile çok kan dökülecek.

    Zaten savaşın çıkmasını Putin değil bidon istiyor

  • Bursa Tofaş arenada Fenerbahçe Galatasaray basketbol kupa yarı final maçında saha içi taraftar olayları yüzünden saha boşaltılıyor.

    Podyum parktada birbirlerine girdiler it ite takışmış Allah akıl fikir versin sorarsan sporu çok seviyoruz :)

  • Sabah çıktı ukrayna tarafındayız dediler bizimkiler.

    Yazık vallahi olan hep sivil halka oluyor çocuklara bebeklere oluyor.

    Kesinlikle en kötü durumlar bile en iyi savaştan iyidir.Hele ki şu zamanda şu devirde savaş konuşulmamalı artık..

  • Podyum parktada birbirlerine girdiler it ite takışmış Allah akıl fikir versin sorarsan sporu çok seviyoruz :)

    Evet gördüm görüntüleri memleketime yakışmadı ama maç içinde de daha çok fener tarafının sesi çıkıyordu hem iyi hem de olumsuz tezahüratlarla.Bana göre saha boşaltma kararı da saçma kaç kere deplasmana gittim normal zamanda yenilen taraftar çıkar giderdi kazanan taraf kutlama yapar dağılırdı.Bu karar tansiyonu kesinlikle daha çok yükseltir.

  • Evet gördüm görüntüleri memleketime yakışmadı ama maç içinde de daha çok fener tarafının sesi çıkıyordu hem iyi hem de olumsuz tezahüratlarla.Bana göre saha boşaltma kararı da saçma kaç kere deplasmana gittim normal zamanda yenilen taraftar çıkar giderdi kazanan taraf kutlama yapar dağılırdı.Bu karar tansiyonu kesinlikle daha çok yükseltir.

    Evet kriz yönetimi adına doğru bir karar olmadığını düşünüyorum bende bu adamlar dışarı çıkarken öpüşüp koklaşıp mı çıkacaklar :))

  • 1 deli kuyuya taş atıyor onu görünce hepsi atıyor sonuç böyle oluyor. Bu zor günlerde bile birbirimize sahip çıkıp efendi gibi maç izliyemiyoruz..

    Kesinlikle öyle ortağım Avrupa maçlarında kedi kesilen taraftarlar ülke maçlarında birbirlerine horoz oluyorlar :)).Bunları yapanlarda 18-30 yaş arasında adamlar hani şu ülkenin kemik kısmı.Yazık ki çok yazık

  • Evet kriz yönetimi adına doğru bir karar olmadığını düşünüyorum bende bu adamlar dışarı çıkarken öpüşüp koklaşıp mı çıkacaklar :))

    Öyle hocam hakemlerin basketboldaki gereksiz kibri yüzünden her küfürde anons yapılırsa böyle olur..Böyle maclarda bir yere kadar bu küfürler normal ama maalesef basketbol deplasmanlarında hep gittiğim maçlarda bu durumdan şikayetçi oldum.. Fb taraftarları daha yoğun hissettiriyordu kendini bakalım maça yansıması nasıl olacak

  • Hangi Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasında küfürden stadyum boşaltıldıda şimdi boşaltılıyor? Ne kadar saçma ve bir o kadarda gereksiz bir karar. Saha içinde ki futbolcular birbirine girdi sankide salonu boşaltıyorlar. Bu kafayla her futbol müsabakası seyircisiz oynanması lazım o zaman.

  • Öyle hocam hakemlerin basketboldaki gereksiz kibri yüzünden her küfürde anons yapılırsa böyle olur..Böyle maclarda bir yere kadar bu küfürler normal ama maalesef basketbol deplasmanlarında hep gittiğim maçlarda bu durumdan şikayetçi oldum.. Fb taraftarları daha yoğun hissettiriyordu kendini bakalım maça yansıması nasıl olacak

    Demekki bu hakemler futbolda olsa ağlayarak çıkar stadtan yada hakemliği bırakır kesinlikle kibrinden bu hale geliyor hep boş bı karar.

  • Demekki bu hakemler futbolda olsa ağlayarak çıkar stadtan yada hakemliği bırakır kesinlikle kibrinden bu hale geliyor hep boş bı karar.

    Kapalı alan ve tribün yakınlığını baz alarak bu kararı alıyorlardır sanırım.

  • Kapalı alan ve tribün yakınlığını baz alarak bu kararı alıyorlardır sanırım.

    Abi bu işe girmeden bence söylemeden bile anlaması lazım hakemlerin kötü bı durumda kararda ana avrat soverler döverler diye küfür yüzünden ben hic görmedim boşaltma kararı hakem sakin kafayla maç yönetmek istiyor belliki.