ZAMANI GELDİ...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bence bu ihanet edenleri burada başlık açıp reklamını yapmaya gerek yok diye düşünüyorum reklamın iyisi kötüsü olmaz ben bu düşüncedeyim özelden de yazdım ilgili arkadaşa. Bunlar buradan ayrılıp farklı forumlar açacaksa 3 5 ay sonra kendiliğinden kapanırlar müşterisi olmayan dükkan kapanmaya mahkumdur. Ben bu türleri çok gördüm taş yerinde ağırdır buradan ayrılan kendine zarar verir. Burada bir değerin varsa başka yere gidince aynı değere sahip olacağını düşünmesin kimse. Ben ayrıldıktan sonra onlarca teklif aldım yöneticilik forum kurma herşey teklif edildi reddettim neden bir yerde ağırlığım varsa başka yere gidip kendimi neden bitireyim. Burada bir yerim varsa başka yere gitmeme gerek yok burada yap ne yapacaksan ben bu düşüncedeyim.

  • TÜRK CEZA KANUNU
    Hakaret Suçu
    Madde 125 - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden... veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.
    (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
    (4) (Değişik fıkra: 29/06/2005-5377 S.K./15.mad) Hakaretin alenen işlenmesi halinde ceza altıda biri oranında artırılır.


    Bu ihaneti yapan ve hakaret eden arkadaşlar bir kere daha düsünsünler. Kanun açık gördüğüz gibi. Bir hukukçu olarak benim de katkım olsun dedim. Bu arada hakaretin aleni olmasi durumunda ceza artırilir.

  • Madde 126 - (1) Hakaret suçunun işlenmesinde mağdurun ismi açıkça belirtilmemiş veya isnat üstü kapalı geçiştirilmiş olsa bile, eğer niteliğinde ve mağdurun şahsına yönelik bulunduğunda duraksanmayacak bir durum varsa, hem ismi belirtilmiş ve hem de hakaret açıklanmış sayılır.

  • Bizim bunlara ihtiyacımız hiç olmadı olamazda.Etik değerden bahsetmek için etik hareket edin.Yakında bizlere saldırmak için DNS bulamayacaksınız.Dün yazdığım gibi bugünde yazayım.Anlamayan bir grup var onun içinde büyük harfle yazayım;


    HAVAFORUM HİÇBİR FORUMLA KENDİNİ KIYASLAMAZ,KÖTÜLEMEZ,KARALAMAZ VE GİDİP ÖZEL MESAJ YOLUYLA REKLAM YAPMAZ.HER DAİM KENDİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIR VE KENDİYLE YARIŞIR.ETİK DEĞERLERİ HER ZAMAN ÖNDE GELİR.ÜYELERİ DEĞERLİDİR.UYGULADIĞI YAPTIRIMLAR SAYGI VE HUZUR DOLU BİR FORUM ORTAMI İÇİNDİR.


    Bizden daha büyük ve bizim gibi gerçek bir aile olmak istiyorsanız eğer bizim gibi değerleriniz olmalı.Üye toplamak için her yol mübahdır dememelisiniz.Bizim gibi bir üyenin huzuru için gerekirse 10 üyeden vazgeçmelisiniz.Yanıldığında bunu kabul edecek ERDEMLİ YAZAR-TAHMİNCİ kadronuz olmalı.Yönetim kadrosunu ELEMAN gibi görmeyen ADMİNLERİNİZ olmalı.Herşeyden önce ne yapmışları değil ne yaparızı konuşmalısınız.


    Kusura bakmayın da bizim sizi konuşmak için hiçbir nedenimiz yok.Türkiye'nin ilk ve en büyük Meteorolojik Forum sitesiyiz.Eğer birgün doğru yolda ilerler bizi geçerseniz o zaman size bakıp eksiğimiz ne diye kendimizi sorgularız.Aşağıdaki resme bir kez daha dikkatle bakın ve doğrunun getirdiklerini idrak edip bu yolda çalışın.Şimdi susuyorum ama neden ''Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var elbet. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.''(Hz. Mevlana)