Ankara Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hocam, Ankaranın 25 tane ilçesi var siz ne bekliyordunuz 25 ilçeyide tek tek ne olacağını söylememimi ? Siz daha önce sordunuzda ben söylemedim mi ? bu tabirleri yakıştıramadım açıkcası. Arkadaşın da dediği gibi pek birşey olacağını sanmıyorum iyi geceler.

    Sayın Hocam 1. ben yakıştırılmayacak herhangi bir cümle yazmadım. Aynı soruyu topicleri geriye doğru bakarsanız daha öncede sorunca diğer arkadaşların sorularına cevap verilirken benim soruma cevap verilmeyince öyle bir cümle kurdum. Gelelim 2. meseleye buranın eskileri bilir ben bu forumun 8 yıllık üyesiyim yani siz henüz 2015 yılında üye olduğunuzda ben 4 yıllık kıdemli üyeydim. Tamam siz meteorolojinin uzmanı olabilirsiniz ancak müsaade edin de bu 8 yılın hatırına bölgem için küçükte olsa bir durum bilgisi öğrenmek hakkım olsun.

  • Ben neden bu başlığa her girdiğimde bir tartışma görmek zorundayım ? Şuraya iki yorum-analiz okuyalım,fotoğraf görelim,öğrenelim diye geliyoruz mesajların yarısı kavga dövüş.Ankarali kardeşim sen de bu forumun 8 yıllık üyesi isen ve semtine ne kadar ne yağar az çok tahmin edemiyorsan boşa üyesin yıllardır o zaman,özellikle sistem günleri onlarca msj oluyor seninkinin arada kaynaması çok normal niye uzatıyorsunuz bu kadar anlam veremiyorum.

  • Kırıkkale üzerinde olan kütlenin minik de olsa bir kolu kopup doğu kuzey neremiz olursa seyirlik yağış bıraksa keşke :)
    Bu arada sağımızdaki hat boyunca Tokat Yozgat Aksaray Kayseri gibi illerin mobese kameralarını açıp izleyin arkadaşlar. Kardan yıkılıyor akşama kadar hepsi 20-30 cm rahat devirirler çok sağlam yağış var.

    Einmal editiert, zuletzt von cardensnow ()

  • Gerçekten böyle sistemler az geliyor, karayel her zaman fırtına, kar birikimi ve sıcaklık açısından en iyi rüzgar. Önceki sistemlerden çok daha iyi birikimi 3-4 saatlik bir zaman diliminde yapabilecek bir sistemdi, kaçırdık, sağlık olsun.

  • Sayın Hocam 1. ben yakıştırılmayacak herhangi bir cümle yazmadım. Aynı soruyu topicleri geriye doğru bakarsanız daha öncede sorunca diğer arkadaşların sorularına cevap verilirken benim soruma cevap verilmeyince öyle bir cümle kurdum. Gelelim 2. meseleye buranın eskileri bilir ben bu forumun 8 yıllık üyesiyim yani siz henüz 2015 yılında üye olduğunuzda ben 4 yıllık kıdemli üyeydim. Tamam siz meteorolojinin uzmanı olabilirsiniz ancak müsaade edin de bu 8 yılın hatırına bölgem için küçükte olsa bir durum bilgisi öğrenmek hakkım olsun.

    Sorunuzu görmrdiğim için özür dilerim. Fakat sorunuzuda görmemen çok normal çünkü etiketlememişsiniz. Dün konu çok yoğundu haliyle. Bir dahaki sefere etiketleyip yazarsanız seve seve cevap veririm.

    Einmal editiert, zuletzt von Xenthon ()