Ankara Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sizinle eleştiri anlayışımız çok farklı hiç girmeyelim daha iyi.Kısır döngü gibi gider durur.Eleştirmek var hakkını verir bizde hakkını veririz eyvallah deriz ama fırsat kollayıp ilk bulduğu fırsatta eleştiri ayağına iftira atılır ise o eleştiri olmaz.Dediğim gibi eleştiri anlayışlarımız çok farklı bakın kendiniz dediniz ön yargı ile dediniz ki kesinlikle ve kesinlikle eleştiri kabul edilmiyor.Sitenin kuralına uymayınca yaptırım uygulanınca yönetici suçlu.Bu kararı beğenmeyip olayı farklı yere çeken üye bu durumda eleştiri yapmış oluyor doğru mu?Dediğim gibi çok farklı kulvardayız eleştiri konusunda.

    Yanlis anladiniz ben yapilan yanlisa yaptiginiz uyariya kesinlikle katiliyorum olmasi gereken budur. Daha sonrasinda uslubunuzla ilgili yapilan elestiriye verdiginiz cevaplar uzucuydu. Hala daha “siz kimsiniz,” havasiyla verdiginiz cevaplar acikken tartismaya devam etmeyi iki taraf icin de verimli bulmuyorum, bu konuda son soyleyecegim budur. Bu soyleyecegim sizin icin birsey ifade etmeyen bir ifade belli ki ama yine de saygisizlik ettiysem affola. Iyi forumlar

  • Samet bey ben mesaj az atsam da siteyi her zaman takip ediyorum.Ha size saygım var. Yaz kış siteye girip bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ancak şöyle bir geriye baktım hakikaten sayfamızın eski havası yok. Eskiden olsa bu sayfa böyle mi olurdu.

    Heh bunu diyin işte sayfanın eski havasında olmaması ile ilk başta bahsettiğiniz konunun alakası nedir?He ben söyleyeyim ankarada 5 yıl kaldım.2012 hariç ankaranın her yerine adam akıllı kar hangi yıl yağdı da bu konuda eski hava olacak?Eski arşiv konularına bakın 2012 yılı konularına bakın sayfalar nasıl patır patır atlıyor insanlar nasıl yazıyor.Burada hatayı biraz da kendinizde aramanız gerekmiyor mu mesela?Sadece kışın girip kar yağarsa yazıp yaz gelince sayfayı boşluğa bırakınca burda suçlu yönetim mi oluyor?

  • Cebeci tarafı için de yağış beklentisi var mı acaba? Ona göre uyumayıp takip etmeyi düşünüyorum. MGM'ye göre 2,5C hava sıcaklığı, yağış için yeterli olur mu bilemedim.

  • Cebeci tarafı için de yağış beklentisi var mı acaba? Ona göre uyumayıp takip etmeyi düşünüyorum. MGM'ye göre 2,5C hava sıcaklığı, yağış için yeterli olur mu bilemedim.

    Yağış var ancak hafif.Sıcaklık yağış başladığında çok az artabilir ama tekrar düşecektir.


    Ilk başta kky sonra kendini kara çevirebilir.Örtü yapma ihtimali var ancak kky olarak başlayacağından ve şimdilik uzun süreli bi yağış beklenmediğinden tutmayabilir.

  • Tartışmanın büyümesinin bir anlamı yok.Her formun kendine göre bir kuralı var.Bu forumda verisiz yorumda bulunulmasını istenilmiyor bu duruma saygı duyuyorum.Üylere karşı sert bir tutum olduğunu düşünüyorum kendi fikrim tabi kimse bana katılmak zorunda değil.Konuyu daha fazla karıştırmanın bir anlamı yok herkese iyi geceler.

  • Hafif kar basladi Çankayada. Kutle geliserek ilerliyor bir kac saat bile durmadan bıraksa yagis güzel görüntü ortaya cikar. Gelişimin şerefine benden sizlere gelsin bu kar 😂 Istanbullardan getirdim taaaa 😂

  • Tamam bu kadar işte.Kütlelerimiz neme doyana kadar durmaz bu yağış.Doyduktan sonrası belli zaten klasik ankara boşluğu...


    Şimdi tadını çıkarma vakti.Sonunda çakıştırabildik yağış ve soğuğu