Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Her şey performans değil.Cemal'in ağlak tavırları bir Survivor mı sence? Barış'ın da rahat takılmaları..

    İkisi arasından cemal daha çok ediyor. Cemalcan ağlak ama performans olarak genelde daha iyiydi. Barış'ın da karakter olarak yaptığı yanlışları olmuştu. Bana göre bu sene hakeden yok şampiyonluğu zaten :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hiç bir şekilde katılmıyorum çünkü Survivor sadece performans değil aynı zamanda karakter yarışması ve birkaç etkenden oluşuyor ayrıca barış ilk 3 ay performans listesinde hep 1.sıradaydı sakatlığından sonra toparlanamadı ve halk Survivorda son 1.5 aya değil genele yani 5 aya bakıyor oyüzden en fazla hak eden barış murat yağcı.

    Performans karakterin önündedir. Karaktere bakıyorsak elif açık ara şampiyon olması lazımdı. Cemalcan karakter performans genel bakarsak barış'tan daha çok hakeden isim... Bana göre bu sene kimse şampiyonluğu haketmedi. Ama ikisi arasından cemal'dir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • %59'dan %51'lere kadar düştü performansı. Kimse onu zorla oynatmadı birkaç oyun dışında. İstese 2-3 hafta paşalar gibi dinlenip daha sonra Sercan gibi performansını katlayabilirdi ama inadına oynayıp sakatlığını uzattı da uzattı. Yarışmanın yarısını parkurlarda sürünerek geçirdi, bu mu yani Survivor olmak? Saçma sapan bir kitlesi olmasa ilk 10'da bile göremezdik onu. Seneye de dizinin ismi çilek dolması mı kiraz aşkı mı elma ekşisi mi olur bilmiyorum ama yaz dizilerinde zengin çocuk rolünde oynar kesinlikle malum yakışıklılığı sağolsun yarışmanın başından beri kimin şampiyon olacağını belli ettiler🤣 Bu arada Barış son aylarda bozmasaydı destekleyeceğim birisi olabilirdi. sura16 ya da katılıyorum karakter her şeyden önde gelseydi zaten Elif şampiyon olacaktı.

  • Bana göre en kötü survivor ve en kötü yarışmacılar bu ikiliden hangisi olursa olsun hakketmiştir yasinin buralara gelmesi mucizeydi cemalcan sms te sonuncu olduğu zaman yazılmamıştı kurtulmuştu barış sakatlanana kadar çok iyiydi sakatlık ve kilo ibreyi döndürdü ama bir insana yapılmaması gereken çok şeyde barışa yapıldı iyi sabır varmış hakkını yiyemem başkası olsa Sercan’ın ailesine küfüründe kopartırdı ipi sanırsam o küfürü net duymadı sonuç olarak finale geldi acun yarışmanın kazanını diğer ikiside yarışmadan sonra çok yol alırlar olan sms atan vatandaşlara olur ay sonu faturada

  • Şampiyonlar liginde finale çıkan bir takımın grup aşaması mı akılda kalır yoksa çeyrek final-yarı final ve final mi? Millet smste 5 aylık performansa bakıyor demek bence çok geçerli bir fikir değil. Örneklersek neredeyse bir yarışmacıya matara fırlatacakken bile smste 1. olmasını 3 aylık performansa bağlamak çok iyi niyetli olur.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    3 Mal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Şampiyonlar liginde finale çıkan bir takımın grup aşaması mı akılda kalır yoksa çeyrek final-yarı final ve final mi? Millet smste 5 aylık performansa bakıyor demek bence çok geçerli bir fikir değil. Örneklersek neredeyse bir yarışmacıya matara fırlatacakken bile smste 1. olmasını 3 aylık performansa bağlamak çok iyi niyetli olur.

    uefa kupası denince aklıma milan maçı geliyor benim :)

  • uefa kupası denince aklıma milan maçı geliyor benim :)

    O senenin şampiyonlar ligindeki son maçımız ve UEFA kapısı olan maç abi normaldir. :hfyeni (18)::hfyeni (18):


    Benim yaşım canlı izlemeye yetmiyor tabide her zaman final maçıyla büyüdüm ve onu biliyorum. Birde büyüklerim Leeds maçlarından çok bahseder.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • O senenin şampiyonlar ligindeki son maçımız ve UEFA kapısı olan maç abi normaldir. :hfyeni (18)::hfyeni (18):


    Benim yaşım canlı izlemeye yetmiyor tabide her zaman final maçıyla büyüdüm ve onu biliyorum. Birde büyüklerim Leeds maçlarından çok bahseder.

    Bir gün tanışırsak o maçın çok anısı var anlatırım ama en özeli babamın omzunda başlayıp omuz omuz gezdiğim neuchetal maçı

  • Herkese yazdım yasine yazmadan olmaz.Yarışmacıların hepsi hakkı ödenmez dedilerse bize yansıyan tv soytarılığının önemi kalmıyor.Ünlü olarak hayattan yırtmayı hedefliyor bu yolunda başarılar...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Yine bir survivor sonuna geldik. Finali süpriz olmayan bir yarışma oldu. Elenen yarışmacıların fanlarının Cemoyu tutacağını Ademin ilk yarışındaki gibi Barışın kaybedeceğini yazmıştım ilk haftalarda. Bakalım sonuç ne olacak...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Sosyal medyaya baktığımızda Cemal Can şampiyon gibi gösteriliyor. Ama bakalım bir sürpriz çıkacakmı. Ama gönlümde şampiyon Cemal Can.

  • Son olarak iki aday için değerlendirmemi yazayım bari.Öncelikle bu ikiliden önce o koltuğu hakedenler vardı ancak şu durumda bunu eleştirecek durumda değiliz.Performans olarak Cemal şuanda %54 ile 1. durumda olsa da Barış'ın da yaklaşık 3-4 ay boyunca %72'lerle 1.liğini unutmamak lazım.Ada hayatı ve duruş olarak bakarsak tartışılır tabi ancak benim için Barış öndedir. Son 1 ay önemlidir gerisi yalandır düşüncesini de yanlış buluyorum.Bu yarışma 5 aylık bir yarışma-periyot ve geneli değerlendirilmelidir.Nba'de de ödüller finallere göre değil de sezona bakılarak veriliyor unutmayalım;)

  • Bana göre bu 2 kişi de finalist olmamalıydı. Hak ettiklerini düşünmedim. Ama ikisi arasında bu değerlendirme yaparsak benim gözümde cemal daha hak etti. Başlarda kötüydü ama ortalara doğru arttırdı sonda zirveye çıktı. Oylarına güvenip dokunulmazlıklarda salmadı. Bireysellerde hep sonuna kadar mücadele etti. Barış bu konuda sınıfta kaldı. Sakatlığından bağımsız oylarına güvenerek dokunulmazlıklara hiç asılmadı. Bireyselin başında baya sallıyordu sonlarda onu da saldı. Birde herkesi sms'ine güvenip sms'e çağırıyordu ki çok yanlış geliyor bana. Sonuçta kimin şampiyon olduğunun önemi yok ikisi de alacağını aldı.


    Barış dizi,mankenlik teklifleri kat kat gelir. İyi de kitle sağladı.


    Cemalcan djlik sayesinde bütün ünlüler onunla çalışmak istiyor. Seveni de çok. En kötü ikisi de Acun 'un bir programında yer alır. Bizde hayatta yuvarlanmaya devam 🤣

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞