Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Takımda zayıflar eleneceğine başka seçenekler geliyor. Nevin yanıt tam bir hayak kırıklığı ,cumalide şu anadolu desteğini almasa elenirdi Bu takımın güçlenmesi için önce Cumali sonra Nevin gitmeli. Giderler mi sanmam..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bastan beri Anılı destekliyorum. Hakan diyor takım arkadaşlırımın kararından dolayı seni yazıyorum yâhu hepsiyle teker teker konusup yazdiran sensiz. Turabi Hakan olaylarında bu hakanı hiç sevmezdim. desteklediğim takımda da olsa hala sevmiyorum bu adamı. En çok komiğime gidende bencil diyorlar çocuğa istese bayrak oyunların hepsine çıkardı. Mustafa ya musade etti hakan'a musade etti son zamanlarda hep kendini dışa koydu bench de destek verdi onlar yokken bir tek anıl vardı. Eger anıl giderse gönüllüler benim için biter. Gideceğinide hiç sanmıyorun kıbrıs da olacağını düşünüyorum.

  • Ramazani gozalti kitleside kurtaramadi bende yagmur ve anil gitmeyecek diyordum. Ancak cumali ve Nevin oldugu surece hep bir koz all starda olacak..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • gonulluleri destekliyorum ama genel olarak performanslari kötü..turabi yuzunden cogu zaman dislerimi gicirtadatarak izliyorum..bu adamin 3.defa burda olmasi,izleyiciyi cok sinir etti ve izlenme oranlari dustu...cahillliğin dibindeki biri..umarim en kisa surede defolur..

  • sırf turabi mi bence orada hepsi gitmeli aralarında efendi olan sadece adem var. bir ara hilmi cem de vardı ama başkası yarışa çıkarken dikkatli izlerseniz onu hep yanındakiyle beraber karşı takımla dalga geçip bıyık altından gülüyor. bence her iki takımı da gönüllü kişilerden seçse daha iyi olur. hep aynı pilavı ısıtıp insanlara sunuyor

  • En baştan yanlış kurgulanan format başarısızlıkla son buldu.İki ayrı All Star takımı olmalıydı.Acunda başarısız olduklarını itiraf etti.
    Not: Eğer bu 1 Nisan şakasıysa bende tongaya düşmüş olacağım. ^^

  • Geçenlerde kendi ağzıyla söyledi acun ılıcalı yedeklerle birlikte iş dengelendi dedi.Ne değişti o süreçte peki? Hiç bir şey değişmedi aslında dengelenmişti bence de.Bu sene survivor tarihinin en kötüsü.Sonuç olarak şakaysa bizi de trolledi ama değilse reyting kapma çabaları başka bir şey de değil.

  • bu sene izlenme oranları çok düşük..gönüllüler takımı çok kötü maalesef..nagihan bile 2 sene önceki değil..acun çırpınıyor artık nasıl yükseltsem diye oranları..ne bilem ben böyle br kararı alırken,gönüllüleri ezdiğini düşünüyorum..bunu en başında düşünecekti..yap boza döndü olay ve tadı kaçtı fikrimce..

  • Yap boza o yedek işi çıkınca düşmeye başladı hocam. Ben bu seneden bu kural değişiklikleri nedeniyle tamamen soğudum. Gönüllüleri ezmek konusuna gelince kesinlikle katılıyorum açık açık beceriksizsiniz yenemediniz dedi ezdi resmen.

  • Baştan düzgün kurulmadı takımlar. Üstelik ben bu seneki kadar sakatlık görmedim hiç bu kadar olmazdı sakatlananlar dönemedi resmen.Ayrıca gönüller takımının ezilmesi hiç hoş olmadı. Bu laflar fragmanında izlediğim Ümit Karan efendinin takım olsaydınız yenerdiniz laflarını getiriyor. Şimdi yeni takımlarda huzursuzluklar daha fazla olacak.


    1 Nisanı bilmem ama kesinlikle başarısızlıktır bu, ve böyle bir değişiklik ile takım kurmada beceriksiz olduklarını herkese gösterdiler. Daha öncede all stardada yanlış takım kurulmuştu buda öyleydi..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Buna sebebiyet veren kendisinden başkası değil.Dediğim gibi en baştan iki ayrı All Star takımı olmalıydı.O zaman reyting tavan yapabilirdi.Enternasyonal maçlarda reytingi kurtarma çabasıdır.