Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Acun pişman olmuştur herhalde.Dün izledim adam akıllı.10-1/5-1 biten oyunlar var.All star 8 oyun alırken gönüllüler 2 oyun almış.

  • Acun akıllı adam karşı tarafın dengesini bulacağını biliyordur. Şuanda tecrübe konuşuyor ama 1 ay sonra başka şeyler konuşacak:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Nihat gibi bir mikser olursa 6-3 öndeyken 8-10 Türkiye-Romanya kaybettik...

    İlk defa izledim nihat doğana söylediklerimi cümle alem duysa bunlar nerden lügatına girdi diye sorarlar öyle böyle değil takımı batırdı resmen.Eğer akıllılık yaparlarsa geçmişte örneği var yarın dokunulmazlığı verip nihata bireysel vermeden aday çıkartıp karşısına adem,hilmicem yada turabi gibi sms'i bomba olan iki aday çıkardı mı memleket olarak bir rezilden kurtulmuş oluruz aksi takidrde yollamazlarsa erkeklerden ses yok ama birinin başını yakabilir diskalifiye olmasına sebep olabilir o yüzden bence önlem almalılar.

  • @4 Şubat hocam 6-2 idi.. Ben Nihata bağladığım kadar kondisyonada bağladım adamlar 2 aydır adada alışkınlar bizimkiler geleli 15 gün oldu. Turabi 2de 0 yaptı, ve inanılmaz atışları vardı karşı takımın hele bir sahne vardı adam 3 te 12 devirdi resmen:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • hocam sanırım o olacak dokunulmazlık fragmanından sonra mervenin meydan okuyuşu var.Kız oynamadığı halde hüngür hüngür ağladı.Sinek 2 lisi senden daha değerlidir Nihat...Tamamen oksijen israfı.Cüneyt arkın için söylediklerini de oğlu çok güzel cevap vermiş...
    Nihatçım, bu söylediklerinden kesinlikle seni suçlu tutmuyorum. Üç tane kaset çıkarmaya çalışırken 100 yıllık Türk Sinemasının 50 yılına emek vermiş Cüneyt Arkın'ı fark etmemiş olmak senin suçun değil."
    "Cüneyt Arkın Türkiye'nin her dağında her ovasında her bozkırında Mehmetçiğe moral ziyaretleri yaparken bir adada aylarca patates ödülü için mücadele vermiş olman da senin suçun değil."
    "Cüneyt Arkın ona akil insanlık teklif edildiğinde "Halkıma akıl vermek benim haddim değil" derken bu ses tonunla Türk Halkına akıl vermeye kalkman da senin suçun değil."
    Cüneyt Arkın sadece filmlerinde değil olağan hayatında da ezilenin mazlumun yanında yer alırken, tecavüze uğrayıp katledilen gencecik bir kız ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız" demen de senin suçun değil."
    "Cüneyt Arkın Türk Halkına hizmet ederken vücudunda kırılmadık kemik kalmamış olmasına rağmen oğlunun yardımı ile sahnede dimdik yürürken Türk Halkının karşısına çıktığın bir programda koltukta bile yayılarak oturman senin suçun değil."



    "Suçlu bizleriz. Suçlu seni senin bildiğin Nihat Doğan yapanlar. Seni para ödeyerek oraya oturtanlar ve seni izleyemeye ayıracak vakti olanlar."

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Bu Turabi kadar hazımsız bir adam görmedim, tam bir pislik arkadaş.. All starda romanya takımından rövanşı aldı..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Turabiden gram hazetmem ama romenin de yaptığının da ondan kalır yanı yoktu...

    Hocam senle ben takım arkadaşıyız, ben kazanmışım arkamı dönmüşüm o arada yenilen rakip bana kum atıyor, sende tepki gösteriyorsun ve kum atıyorsun bu bence normal birşey. Sen yenilmişsin ne diye kum atıyorsun?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Nihat kadar dansöz çirkef insan görmedim. Geçen hafta takımı demolize edip oyun kaybetmesine neden olurken,bugün kendi oynadıgı bir oyunda kaybetmesine rağmen "Hadi sevindirmeyin gereksiz sayı vermeyin" gibisinden laflar ediyor
    Yav ulan insana demezler mi? Performansın kadar konuş! Kendisini oradaki sporcuların Koçu sanıyor herhalde.
    En yakın zamanda gider inşAllah konuşması bile itici...