Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Evet acunun attığından kopya yapılmış olma ihtimali güçlü. Acunun attığının sol üstünde işlem no var diğerinde yok

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Evet acunun attığından kopya yapılmış olma ihtimali güçlü. Acunun attığının sol üstünde işlem no var diğerinde yok

    Paintten hazırlanmış belli hocam. Yapan kişinin hataları var. Acun açıklama yapar 1 2 saate.

  • En büyük hile taner zamanı yapıldı. Göz göre göre derya'yı şampiyon yaptı. Derya 1 yıl parayı alamadı davalık oldu sonra parayı alıp amerikaya kaçtı :)

    orası doğru bire bir bildiğim için Semih’i söyledim acunun en büyük üzüntüsüdür derya :)

  • Paintten hazırlanmış belli hocam. Yapan kişinin hataları var. Acun açıklama yapar 1 2 saate.

    şöyle bir şey daha var o kadar güzel sistem kurulmuşki noter hiç bir şekilde müdahil olmuyor zarfı veriyor çekiliyor aradan mahkeme yoluna gidildiği zaman bile doğru bile çıksa noter kesinlikle devre dışı kalıyormuş

  • Barış murat yağcı fan club mı? Bu XXX fan club sayfalarından uzak durun derim hepsi tuhaf tuhaf insanların oluşturduğu sayfalar. Bir de fan club adı altında insanlara hakaret yağdıran hesaplar da var.

    bu yüzden sosyal medya düzenlemesi şart isteyen istediğine ne gelirse yazıyor suçluyor feyk hesap aç ip adresleriyle oyna ne güzel dünya

  • Oylama devam ederken Barış'a yollanan mesajlar oylama aktif değil diye kabul edilmiyor.

    Ağlamaya devam etsin yakışıklı arayan ergen tayfa ^^ Twitterde bide tt yapmışlar utanmadan düşündükleri uğraştıkları konuya bakarmısın kara cahil topluluğu sanki kazansaydı 500bin tlyi onlara verecekdi.

  • Kişilerden ayrı yazıyorum ;


    1 - Saatlerce saat 00:00 da oylama bitecek diye anons yap,keyfiyeten değiştir son saniyelerde (sezon boyunca "yarışma benim yarışmam" düşüncesiyle oyun içinde ha bire kural değiştirdi zaten.)

    2- Finalist 2 aday varken bir tanesine ait vtr görüntüler ezici olarak diğerine göre çok olsun,hatta elenen yarışmacıların bile görüntüleri finalist adaydan çok olsun

    3- Gizli zarf ile sadece noter biliyor denilen oylama sonucunun önceden şu kadar fark var ekranımda gözüküyor denilerek spoiler verilmesi.

    4- Adada ve final boyunca görsel iletişim yasak olduğu halde bazı isimlere bu imkanın haksız olarak sunulması.


    Aslında daha çok ekleme yapılır ama daha önce de yazmıştım yine yazacağım.Şu teknoloji çağında Acun Ilıcalı bir gün çok fena çakılacak ,yükseldiği hızda geri düşecek haberi olsun.


    İşin adalet kısmına gelirsek ; Sercan,Berkan ve hatta Ersin şu iki finalistten daha çok hak ediyordu kazanmayı.

  • Yanlis anlamayin gencler sokak agziyla bir laf var burada yazamayacagim, .. davasi olmaz diye, bu isten yine acun karli cikmistir her zamanda cikacaktir. Bosverin olan oldu acun yine parasina para katti..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bu arkadas neyin kafasi 😄😄 simdi gordum birisi Z kusagi adi altinda yorumlamis gülmekten oldum ya Ameliyat parasini acuna basan ilk insan. Bu tiplere IQ testi şart oldu.


    SI7nE1.jpg

    Einmal editiert, zuletzt von ExcuseMe ()

  • Aynen katılıyorum elinize sağlık..

  • Bu arkadas neyin kafasi 😄😄 simdi gordum birisi Z kusagi adi altinda yorumlamis gülmekten oldum ya Ameliyat parasini acuna basan ilk insan. Bu tiplere IQ testi şart oldu.


    SI7nE1.jpg

    yerse diye zarı atmış diye düşünüyorum 🤔

  • İkisi de şampiyon olmamalıydı. İlk 2'ye bile kalmamaları lazımdı. İkisinin de sponsor,ünlü arkadaş, gereksiz bir hayran topluluğu vs. say say bitmez haksız rekabet oluşturan bir çevresi var. İkisi de sözde şampiyon, burada tek şampiyon Acun oluyor her zamanki gibi.