Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sercan elenirse isyan çıkar. SMS gücü performansın önüne geçmemeli.Ergen liseli kızlar tipe bakıp 1. Yapıyor

    Cok oy atanlarin ve sosyal medyada fan kitleleri olusturanlarin çoğunu hatta tamamini nerdeyse ufak yastaki kiz kardeslerimiz olusturuyor ve bunlarda tipe yakisikliliga gore dedigin gibi oy atiyorlar. Bende buna karsiyim survivor eskisi gibi olmali sms gelmeden onceki hali tamamen performans yani. Yoksa sarmiyor izleyeside gelmiyor artik insanin.

  • Cok oy atanlarin ve sosyal medyada fan kitleleri olusturanlarin çoğunu hatta tamamini nerdeyse ufak yastaki kiz kardeslerimiz olusturuyor ve bunlarda tipe yakisikliliga gore dedigin gibi oy atiyorlar. Bende buna karsiyim survivor eskisi gibi olmali sms gelmeden onceki hali tamamen performans yani. Yoksa sarmiyor izleyeside gelmiyor artik insanin.

    Artık iyice cılkı çıktı. Acun eğer Sercan elenirse buna el atar diye umuyorum çünkü görüyordur gelmekte olanı. Ruhunu kaybediyor Survivor.

  • Barışın , sercan her oyunda onu tokatladığı halde , potada bende olmak isterdim , benim ismimi söylemeliydi ,korktu demesi ne ilginçti.


    Performans olarak ,sercanın nalları topla, ama ergenusların sms leri ile konseye gir,artislik yap.

  • Bu senenin şampiyonunu zaten en başından beri belli ettiler. Barış. Sercan'ın da performansı iyice arttı ama kişiliğini sevmiyorum. Bence ikisi de hak etmiyor açıkçası. Bu sene zaten izlerken çok bayan bir Survivor oldu ama insanlar izleyecek bir şey bulamadıkları için izlediler. Tek isteğim artık SMS dışında kriterlerin de getirilmesi. Bundan sonraki senelerde de böyle olursa hiç tadı tuzu kalmayacak.

  • Artık iyice cılkı çıktı. Acun eğer Sercan elenirse buna el atar diye umuyorum çünkü görüyordur gelmekte olanı. Ruhunu kaybediyor Survivor.

    Acunun derdi para ve reyting sms olayini kaldirmaz hicbir sekilde. Belki haftalik yerine toplu sms yaptirir aylik olarak ama kaldirmaz yani.

  • Acunun derdi para ve reyting sms olayini kaldirmaz hicbir sekilde. Belki haftalik yerine toplu sms yaptirir aylik olarak ama kaldirmaz yani.

    SMS olmasın aylık üyelik olsun beinsports gibi SMS parası yerine onu verelim aylık 10-20 lira arası o saatlerde ücreti ödeyenler izlesin SMS paraları çıksın ama survivor a SMS mevzusu olmasın

  • Acunun derdi para ve reyting sms olayini kaldirmaz hicbir sekilde. Belki haftalik yerine toplu sms yaptirir aylik olarak ama kaldirmaz yani.

    acunun önümüzdeki survivor un yarışacak adaylarının nasıl belirleneceğini ,netflix de yayınlanan exathlon da gösteriyor. Hepsi sosyal medyacı . Bütün dert fazla sms

  • Survivor bu sene tamamen kurgu şov. Survivor tarihinin en iyi performanslarıdan birini çıkardı son 1 ay adına konuşuyorum Sercan. Berkan ve barış 1 aydır yoklara oynuyor. Hele Berkan son 1.5 haftadır oyun alamıyor düzgün. Ergen kızlar babalarından aldığı harçlık ile oy basıyor. Eee barış desen sponsorları var. Bu SMS olayı niye kapatıldı onu da anlamıyorum. Tamamen adaletsiz, haksız bir seçim oldu. Bu sene kim şampiyon olursa olsun acun'un istediği oldu. Survivor'un gerçekliği bugün son buldu tamamen. Acun sen YouTuberlar ile exhatlon'a devam et en iyisi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Sercan antremanlara başlayacak :) çok antipatikti en baştan beri aynı performans ve karakteri gösterseydi çok farklı olurdu dışarıda ailesinin Bursa halkına tepki göstermeside bir önemli faktördü

    Einmal editiert, zuletzt von shiptar ()

  • Tam tahmin ettiğim gibi sercan elendi. Bizim gibi yaşını almış kişiler için sistem iflas etmiştir.


    Ama seneye daha da fazla seyredilecektir z kuşağı tarafından.


    Aslında hayatın bir özeti gibi oldu. Emek karşılıksız , görüntü herşey olmuş.

  • acunun önümüzdeki survivor un yarışacak adaylarının nasıl belirleneceğini ,netflix de yayınlanan exathlon da gösteriyor. Hepsi sosyal medyacı . Bütün dert fazla sms

    Oyle tabi para demek sms demek hazir coluk cocukda oy atmaya bayiliyor bu senede iyi para kazandi acun corona yuzunden zaten diziler bitince reytingde tavan yapti millet zorunlu izledi son gectigimiz 2 sene rezaletti cunku reytingler. Seneye allstar tarzi birsey yapabilir yine.

  • Yani Berkan'ın elenmesi sürpriz olurdu Nisa'yı eledikten sonra. Ama yazık oldu mu, oldu. Sadece sms değil performansta belirleyici olmalı. En azından yarı yarıya gibi bir sistem geliştirilebilir.

  • Sercan ilk haftalardaki hatalarininda kurbani oldu, o ilk zamanlar ki itici sozleri ve davranislari cok puan kaybettirdi, sonraki performansi yetmedi ama suda bir gercek, yasinin barisin oldugu yerde sercanin elenmemesi gerekliydi..Uzun zamandir survivor izlerim eger seneye Cemal Can gibi Yasin gibi Baris gibi adamlar dogru duzgun performans gostermeden ilerlerse bende izlemekten vazgececegim..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN