Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sms te birinci çıkmaması ilginçti. Birde elendi. Evrim nasıl kaldı. Kim oy attı.

    Hocam geçen hafta da sms de Ardahan sonucuydu. Yarışma boyunca tek birkez ilk ikiye girdi onun haricinde genelde hep sonuncu oluyordu. Oradan gitmesi gereken kişi Evrim'di ama ben kendi adıma daha geçen hafta Ardahan elenir demiştim. Hakkında hayırlısı olsun

  • Evrim nasıl survivor da kalacak kadar oy alır aklım almıyor. Kim oy atar ,bu kadar seveni var mı? Yani şu yayınları herkes seyrediyor. Hadi kendi akraba-i talugatı oy atsın. (Kargaya yavrusu şahan gelsin) sıla-i rahimi olmayanlar ne buldular evrim de . Acaba diyorum manipüle mi var. Yani negatif de olsa survivorun hitini yükseltiyor.

  • Evrim'in kitlesi aynı Mert'inki gibi. Fitne fesat seviyorlar. Sürekli tartışma çıkarıp ortamı gerenleri seviyorlar ama sonunda o da gitti. Evrim'in finale kalma ihtimali yok bence ama Ardahan gibi onun yerine elenenlere yazık olacak. Neyse, bence en adaletsiz elenme gecelerinden biriydi. Herkese hayırlı geceler

  • Bu akşam büyük oylama varmış sanırım.Sms sıralaması nasıl olur sizce? Tahminlerinizi yazın konuşup,tartışalım.Kendi tahminim:

    1-Cemal

    2-Barış

    3-Nisa

    4-Berkan

    5-Sercan

    6-Yasin

    7-Elif

    8-Evrim

  • Hocam eğer Ardahan'a oy atanlar Cemalcan'a oy atmazlarsa Barış'tan birinciliği alamaz. Hatta bu gidişle kimse alamaz

  • Benim tahminim.

    1 - Cemal

    2 - Barış

    3 - Nisa

    4 - Berkan

    5 - Yasin

    6 - Elif

    7 - Sercan

    8 - Evrim

    Belki Elif ve Sercanın yeri değişebilir.

  • Nisa milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi, daha 5 gün evvel Sercana 2-3 gün evvelde Yasine kötü insan demişti şimdi 2sinede iyi insanlar dedi:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • ya su evrıme kım oy tıyor allah askına..ne kadar cahıl ne kadar yapay ne kadar pis bir karakter...gulmesı bıle yapay...anası bıle dun baglandıgında dedıkı,kızım tum ıyunları sen alma bırazda arkadasların alsın..demekkı ego bunlarda genetık..annesı sanırım sadece kızının aldıgı oyunları aklında tutuyor..

  • Herkes yasin'i övüyor. Kalbi çok temiz diyorlar. Demek ki bu zamana kadar diskalifiye olmama sebebi de bu. Adada herkes çok sevmiş kendini. Evrim çok itici. Yalandan da olsa 1 cümle söyle bari. Nisa, barış ve berkan'a ayıp etti.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞