Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • nizami olması için yan yana olmaları lazım. Aycan , acunun sol arka kulunçundan yaslanıyor yani sol arka çapraz diyelim. Acun bu yüzden dengesiz düşüyor tabi yaş handikapı da var. Omuz omuza mücadele değil .

    hocam yıllarca amatörde oynadım, maçlarda buna gram faul çalmazlar, sen çevreni kontrol edeceksin, aycanın geldiğini acun görüyor ve aycan omuzu vurduğunda Acunun yanında, dolayısıyla devam faul yok mudahele nizami..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Yalnız haftaya gönüllüler 2 oyun daha alırsa Yunus Emreye güle güle deriz, bayramda güzel bir program yapmışlar, bu evde kalma olayları acuna para üstüne para kattı, yalnız 2 milyon canlı yayın davasını şahsen merak ettim acaba kırılır mı?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • hocam yıllarca amatörde oynadım, maçlarda buna gram faul çalmazlar, sen çevreni kontrol edeceksin, aycanın geldiğini acun görüyor ve aycan omuzu vurduğunda Acunun yanında, dolayısıyla devam faul yok mudahele nizami..

    bu tür pozisyonlara çalınan fauller , sahada ki yerine , takıma , futbolcuya , hakeme ve stada göre değişiklik gösteriyor maalesef . Ama yine diyorum yan yan değiller , nizami şarj değil. Futbolcu olmana sevindim . Eminim başarılı da olmuşsundur , forumdaki aklı başında yazılarına bakarak yazıyorum. Atatürk’ün sevdiği sporcu tipi. Selamlar

  • 1 bucuk yıl profesyonel olmak üzere 6 yıl futbol oynadim 3.lig de Beykozspor da. Daha sonra Bolu Akçakoca maçinda diz kapağım kirilinca bir daha toparlayamadım.

    Futbol da bu tür müdahalelere faul çalan hakemin hakemliği sorgulanir. Kalça bitişik biçimde mudahale olursa faul olmaz. Buda ayni oyle bir pozisyon.

  • Narsil hocam şimdi ikinci kez seyrettim. Şarj nizami. Tebrikler

    hocam estf görüşlere saygı sonsuz, söylemlerimde keşke bence deseydim:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Futbola açlık öyle fazla ki futbol konusunda bu kadar pozisyon konuşulmazdı^^

    valla öyle çok özledik:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Maçta Hakeme İtiraz Etmeyi özledim Gol Olunca Yedek Kulubesine koşmayı Özledim Rakip Oyuncuyla Birbirimize Sert Müdahale Yapıp Kavga Edecek Noktaya Gelmeyi Maç Sonu Elini Sıkamayı Özledim Deli Gibi Özlendin FUTBOL :)

  • Acun iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu.

    Sırf yarıştırıyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.


    "Acun derdim her rekabet omuz ile başlar..."

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Hahaha:))


    hocam tamam haklisinda yine de 50 yasinda adam cok ters dustu. Vallahl icim sizladi. Acun bundan sonraki challange lere katilamaz. Doktor metin kus kesin rapor yazar

    Einmal editiert, zuletzt von karasah ()

  • Adam spordan lig bile kurdu nasıl katılmaz^^^^

    Bugunku yayinda pozisyonun devamini bir gorelim ona gore karar verelim. Bakalim ayaga kalkabilecek mi? Ayaga kalksa devam edebilecek mi ? Benim fikrim konseyi bile oturarak sunacak.