Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ayrıca geçen bölüm kameralar çekmiyor sandı evrim yasin'e bak ben sana neler yapacağım bir sürü tehdit etti. Tamamen yapmacık. Kameralara oynuyor. Racon falan kesiyor sanıyor. Önce berkan'a sonra yasin'e.

    Yasine çakması doğal yalnız, survivor başladığından beri Yasinin kıza ne lafları var. Bence elenmesindeki en büyük sebep Berkan a boş yere sallaması olacak.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Yasini ilk defa haklı buluyorum.Ayrıca Yasin seni üzdüyse niye bekletmeden geçen hafta veye diğer haftalar yazmadın Evrim hanım.

    Einmal editiert, zuletzt von Snowyy ()

  • Yasine çakması doğal yalnız, survivor başladığından beri Yasinin kıza ne lafları var. Bence elenmesindeki en büyük sebep Berkan a boş yere sallaması olacak.

    Hocam o konuda haklı da. Son konuda yasin haklı. Biz yenersek sen tek başına yemek yemeyeceksin içimiz el vermez dedi. Adamı öldürmediği kaldı. Çok çirkef ve hazımsız kadın. Çok itici hal almaya başladı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hocam o konuda haklı da. Son konuda yasin haklı. Biz yenersek sen tek başına yemek yemeyeceksin içimiz el vermez dedi. Adamı öldürmediği kaldı. Çok çirkef ve hazımsız kadın. Çok itici hal almaya başladı.

    Tabi canım son olayda Yasin haklı, açıkçası Evrim son 2-3 haftada kafayı yedi orada haklısın ama kadının haklı olduğu yerler var, Nisa konusunda haklı mesela böyle mızmız bir kızı herkes el üstünde tutarken oyuna çıkıp sürekli oynayan Evrim desteklenmeyen kız, unutmayalım kızlar ilgi ister:):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Nisa yine başka dünyalarda geziyor.Bir gün farklı diğer gün farklı bu kız ne yaşıyor anlamadım gitti:)

    Nisa depresyonda ... Ada nın ağırlığını kaldıramadı, Acun çok destek veriyor yoksa çoktan elenirdi.

    Bakalım ne zaman Nisa balonu patlayacak, Acun onuda reklam eder reyting için :)))

  • Tabi canım son olayda Yasin haklı, açıkçası Evrim son 2-3 haftada kafayı yedi orada haklısın ama kadının haklı olduğu yerler var, Nisa konusunda haklı mesela böyle mızmız bir kızı herkes el üstünde tutarken oyuna çıkıp sürekli oynayan Evrim desteklenmeyen kız, unutmayalım kızlar ilgi ister:):)

    Nisa olayında kesinlikle haklı hocam. Ama en büyük suç Acun'un. Kız ağlıyor, zırlıyor göndermiyor. Yok psikolojik klinik. Canı isteyince oynuyor,istemeyince oynamıyor. İstemediği futbol falan oyun varsa oynamam diyor. Şimdiden diğer kızların hakkı yok mu elif kadın kendini parçalıyor. Bu sene acun çok taraf tutuyor. Yunus Emre neler diyor yok dezenfektan getirin, nisa'ya koca ***** demesi falan hiçbir uyarı almıyor. Diğerleri en ufak bir şey yapsın fırçalıyor. Acun 'un oyun alanında çok kalması iyi yaramadı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Nisa olayında kesinlikle haklı hocam. Ama en büyük suç Acun'un. Kız ağlıyor, zırlıyor göndermiyor. Yok psikolojik klinik. Canı isteyince oynuyor,istemeyince oynamıyor. İstemediği futbol falan oyun varsa oynamam diyor. Şimdiden diğer kızların hakkı yok mu elif kadın kendini parçalıyor. Bu sene acun çok taraf tutuyor. Yunus Emre neler diyor yok dezenfektan getirin, nisa'ya koca ***** demesi falan hiçbir uyarı almıyor. Diğerleri en ufak bir şey yapsın fırçalıyor. Acun 'un oyun alanında çok kalması iyi yaramadı.

    Nisa tamamen fos, çoktan diskalifiye edilmesi lazımdı, bedenen belki ama psikolojik olarak kaldıramadı, kızların tamamı kendini yırtıyor yarışmalarda resmen.. Bence Nisa bir yerde elenecek üstlere çıkma ihtimalini görmüyorum.. Yunus Emre ise evet bu kaçıncı, ama onunda çok ömrü yok, oda elenir fazla kalamaz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İçimden bir his takımlardan eleme olmayacak diyor. Gönüllülerden bir erkek ünlülere geçecek diyor. Survivor un uzaması acunun işine gelir.

  • Evrim acunun , yasinin karşısında ona verdiği desteği yanlış anladı. Basketbol oyunundan önce karanlıkta yaptığı konuşma ve bağırmalar . Sapla samanı karıştırdığının göstergesi idi. Nisa olayında haklı idi. Yasin olayında haksız. İyice saçmaladı.konuşmak için konuşuyor.hiç konuşmasa daha iyi.

  • Evrim geçen hafta tartışığı berkan'ı yazdırdı. Şimdi ise tartıştı diye arkayı örgütlüyor Berkan, barış,evrim banko yasin'i yazacak. Kadın çok sinsi. Gerçek hayatta bu tip karakterle tartışmaya girmem bile. Aman allah korusun. Barış'ta kameralar çekiyor yalan atıyor. Bir gösterse acun mosmor olacak. Barış'ı herkes seviyor ama çok sinsi ve yalancı. Dondurma olayında da yalan atmıştı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Yasine hak vereceğim zamanda gelecekmiş.Evrim 2 haftadır konseylerde sıvıyor kız yazılmadığı için şanslı yoksa kesin giderdi.Ben bu hafta Ünlülerde Elifin, gönüllülerde ise Berkan ve Barışın ilk 2 de olmasını bekliyorum.

  • nisa konuşmuyor en azından. evrim, nisa kıskançlığının kendisinde yarattığı kompleksi tolere etmek için konuştukça konuşuyor, konuştukça rezil ediyor kendini.

    Ayrıca Evrim böyle konuşmaya devam ederse Yasin i SMS sıralamasında ilk 3 te görürsek şaşırmayalım.