Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Barış net şampiyon oldu şimdiden eğer sakatlık filan olmazsa. 2013 den beri izlerim bu kadar şuursuzca bir adama haksız yere saldırı olmamıştır. Yasin denen hanzo yu halen nasıl koruyorlar anlamıyorum ama hepsinin gidişine neden olacak bu. Yasin kavga etmek için çıkmış oyuna belli. Sayı alamamış sayı alan barışa çıkma diyor. Gizem in barışı eleştirmesi dünya tarihindeki en yüzsüz davranıştır. Nisa denen çoçuk voleybol oyununa çıkmıyor barışa niye geldin survivora diyor. El birliği ile şampiyon yaptılar adamı.

    Keşke Yasin, Turabi veya Adem in sezonlarında denk geleydi. 😃

  • İşin ilginci Nisa, Gizem, Ardahan ve Cemal Can da Yasinin yanında.. Yasin kendini adanın efendisi sanıyordu, önce Barış geldi şimdide Berkan gelince Yasinin şiraze bozuldu.. Yasin gibi adamların survivorda normalde yeri yok ama Turabi gibi adamları bu halk alıp şampiyon yaptı, Yasinide tutarsa şaşırmam:)


    Nisa gelmiş Barışa neden geldin diyor? arkadaş sen bir ara her yemek yarışmasında ağlıyordun, kendin Voleybolcusun, o oyunda kapristen oynamadın.. Nisa'yı beğeniyordum ancak son zamanlarda gözümden düştü, o ne kadar düştüyse Evrim o kadar yükseliyor..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil hocam Nisa onu yanlış kişiye soruyor aslında.Şu durumda Gizem'e sormaları gereken bir soru bence..:)

    Bence Yasin'e sorsunlar bugün oyunda dengeleri bozan sürekli motivasyonu bozan ve kafası oyunda olmayan aklı fikri Barışta olan bir adam.. Gizem zaten ilk elemede gitmeli boşuna gelmiş yarışmaya..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • su yasin denen zir cahil ve egolu adami eminim cogunluk tv de gormek istemiyordur.adam hala master sefin ekmegini yiyor.kendini ne zikkim zannediyor acaba itici herif.barisi el birligiyle sampiyon yapacaklar farkinda bile olmayacak kadar beyin yok bu gonullulerde..berkanda cok hatali.yasinin yaptigi hareketkerin yarisini baris yapsa yikar ortaligi berkan orda..bir insanin ustune o kadarda gidilmez.barisinda hatalari var tabiki.adam performansta hep ustte.orda 1 kisi sampiyon olacak.arkadas edinme adasi degil sonucta.ne yani baris,yasin gibi 10 yasindaki cocuk hareketleri mi yapsin.tam bir maymun.arada findik fistik atilmali sapsala.o gizem denilen kiside derhal defolmali.adaya piknik yapmaya gelmis.

    Einmal editiert, zuletzt von divane ()

  • Ya şu aralar tartışmalardan pek verilmiyor ama adayı neredeyse tamamen Yasin çekip çeviriyor. Ateş, yemek, düzen vs. anlamında. Takım için o önemi var bence, o yüzden ona çok değer veriliyor. Barış sürekli soğuk ve ayrı takılan bir kişiliğe sahip ki geçen gün bizzat kendisi dedi oyun hariç hep uyumaya çalışıyorum diye. Sonradan gelmesi de bir ölçüde dışlanmada etkili.


    Bugün ise Yasin kaşınmış, kavgada büyük bir balon çıktı. Abartılı fragmanlar yüzünden programdan soğudum, zaten karantinadayız diye takılmıştım.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • tmm hocamda.yinede o adamin sacmaliklarini cekmek zorunda degil kimse..diger yarusmacilar yasine guvenip gelmediker herhalde adaya.ha bu arada ben yunus emre gibi kisikiksiz bir insan yapisida az gormusumdur

  • tmm hocamda.yinede o adamin sacmaliklarini cekmek zorunda degil kimse..diger yarusmacilar yasine guvenip gelmediker herhalde adaya.ha bu arada ben yunus emre gibi kisikiksiz bir insan yapisida az gormusumdur

    Yok Yasin'i haklamak için demedim hocam, hani adadakilerin niye Yasin'i sevdiğini açıklamaya çalıştım sadece. Yoksa birşeylerin ölçüsü kaçınca ağzıyla kuş tutsa ne...


    Yunus Emre'yi kimse çözemedi kavga ettiğine ertesi gün abim, dostum diyor. :D:D

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Bugünkü fragmanı izledikten sonra en sevmediğim yarışmacı barıştı ama artık barışı tutuyorum net :) Nisa ilk baş kendi alanın da iyi olduğu oyundan kaçmamayı öğrensin

  • Yok Yasin'i haklamak için demedim hocam, hani adadakilerin niye Yasin'i sevdiğini açıklamaya çalıştım sadece. Yoksa birşeylerin ölçüsü kaçınca ağzıyla kuş tutsa ne...


    Yunus Emre'yi kimse çözemedi kavga ettiğine ertesi gün abim, dostum diyor. :D:D

    Yok hocam bendr sizin yazdiginizs ekleme yaptim aslinda..atni fikirdeyiz aslinda:)saygilar iyi geceler..

  • Fragmanda açıkçası dışlandığı için Barışa çok üzüldüm. Eskiden Barışa sinir oluyordum sanki çok kendine kapanık diye ama artık Barışçı olmaya başladım.:) Şampiyonluğa en yakın olan oyuncu olabilir ama inşallah kendisi dışlandığı için yarışmadan çekilmez. :) İnşallah yarın Gizem elenir. 2 hafta yada Yasin elenir zaten birazda takım toparlanır diye düşünüyorum.

    2 Mal editiert, zuletzt von Snowyy ()

  • Eleme değişikliğini atlamışım.Bu akşam 6 aday yarışacak.Aycan ilk 2 de olur.Mert-Ersinden biri 2.olur.Aycan Yunusemreyi diğer hangisi gelirse Aşkımı söyler.Ünlüler potaya Ezgi-Yunusemre-Aşkım gider.Gönüllerde Cemalcan-Barış ikilisi alır.Barış potadan gider ve oy kazanmak için Gizemi söyler.Cemalcanın işi zor.Nisa-Yasin demez geriye Evrim-Ardahan kalıyor.Evrim bir tık uzak olduğu için onu seçer.3. için oylamada(kural değişmediyse) Barış Evrim Berkan Yasine 3 oy kalan oylar Berkana gider.Ve pota Gizem-Evrim-Berkan olur.Barış Yasini seçerse o zaman Yasin-Evrim-Gizem olur.Gizem-Ezgi arasındaki oylamada ibre Ezgiden yana olur ve Gizem gider.Ama Survivor bu süpriz olur Gizem kalır şaşırmam...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

    Einmal editiert, zuletzt von 4 Şubat ()

  • @4 Şubat hocan konuyla alakasız ama yazdığını okuyunca aklıma gelen şey şu oldu:)


    Hande mi Yener Funda mı Arar? Seray mı Sever? Bunların 3üne Nejat İşler, sonra Ahmet Ç...r, Bunu duyan Ferhat Göçer,bunların tarihini Gönül Yazar, Mehmet Okur, bunada Kadir İnanır :):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN