İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • semih hoca fragman dedi sen çok iyi beklemeyelim diyosun riske girmemek için mi yoksa ciddi bi oluşum varmı bay hava

    Semih Hoca fragmanı Yılbaşındaki yağış için demişti... Asıl filmden kastettiği ise cuma gününden beri yaşadıklarımızdı işte :)
    Bu vesileyle ben de @Bay Hava nın perşembe yağışının örtüyü mundar edeceği fikrine katıldığımı belirtmek istiyorum...

  • düşünmeden edemedim bir daha hangi tarihte böyle sistemleri görebileceğiz :/

    Bende en azından bu sene içinde bunu aşabilecek sistem olucağına inanmıyorum. ( Yağış olarak ) Belki soğuğu efsane bir sistem görürüz. eksi 10 lar falan.

  • Semih Hoca fragmanı Yılbaşındaki yağış için demişti... Asıl filmden kastettiği ise cuma gününden beri yaşadıklarımızdı işte :) Bu vesileyle ben de @Bay Hava nın perşembe yağışının örtüyü mundar edeceği fikrine katıldığımı belirtmek istiyorum...

    semih hocanin bloguna girerseniz 4 saat önce yazdığıni gorursunuz

  • Bende en azından bu sene içinde bunu aşabilecek sistem olucağına inanmıyorum. ( Yağış olarak ) Belki soğuğu efsane bir sistem görürüz. eksi 10 lar falan.

    Bugün aynısı aklıma geldi... Hiç aynı sene içindeki kış ayları kapsamında 2 den fazla büyük sistem aldığını hatırlıyor musunuz İstanbul'un? Ben pek hatırlamıyorum...

  • 87 müthiş bir efsanedir ayrıca şunuda söyliyim 87 efsanesi 3 martda başladı eğer ocakda başlamış olsaydı çok daha fena olurdu.

    Daha üstüne sistem tanımam. Ne 2004 ne bu 2017.Gerçi istermiyim böyle bir şey emin değilim tam bir affet durumu ve ben artık çocuk değilim :) Her şey tamdı süre 17 gün. Kar yağışı etkii ve sürekli ( yalnız 1 gün falan durmuştur ) bitti sanmıştık. Derece hiç bir zaman 0 üstüne çıkmadı. Sonlara doğru insanlar kar severler dahil durması için yalvarmaya başlamıştı. :)

  • Semih Hoca fragmanı Yılbaşındaki yağış için demişti... Asıl filmden kastettiği ise cuma gününden beri yaşadıklarımızdı işte :) Bu vesileyle ben de @Bay Hava nın perşembe yağışının örtüyü mundar edeceği fikrine katıldığımı belirtmek istiyorum...


    Semih Hoca yeni konu açtı. Yeni söyledi bunu. Fragmanın bitişi dediği şuan yaşadığımız 6 - 9 Ocak 2017 sistemi.
    Esas film geliyor açıklaması var.

  • 19.30'da çıktığım eve yeni döndüm, yağış yaklaşık 1 saat evvel kesti ve inanılmaz bir soğuk oldu. Tavsiyem çıkıp yavaş yavaş veda etmeniz. Böyle sistem her zaman gelmez. 7 ocak 2017 karseverler için artık sürekli anılacak bir tarih olacak. Bu sistemi yaşatan rabbime de sükürler olsun..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Şu an radara baktığımızda yeşilimsi kütleler Avrupa Yakasına doğru akın akın geliyor. Sanırım yine iyi yağış alacak Avrupa ama Anadolu için hiçbir belirti yok şu anda. İlerleyen zamanlarda belli olur o da.