İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Abi yarım gun bakmadim sistem gitmis bu ne efsane semih yanilmis Allahım cıldıricam ya

    daha yanılmadı kardeşim , efsane semihin dedigi gibi 20 aralık 2012e bak ondan daha iyi şuanda , eger sistem böyle kolay şekilde gidiyorsa o aman kolay şekilde bii mutlu edecek şekilde dönebilir

  • Sistemde bozulma yok, burada sistemin uçup gittiğini söyleyenleri aldırmayın. Bir şey bilmedikleri için öyle davranıyorlar. Sistem son hızıyla geliyor, ben dün akşam yaptığım açıklamayı tekrardan hatırlatayım. Yarın okulları tatil etseler iyi olacak çünkü öğle saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak yağış kuvvetli kar fırtınasına dönüşecek.


    Yüksek kesimlerde örtü hemen oluşacak, okul ve iş çıkış saatlerine doğru İstanbul felç olabilir. Çok ciddi bir yağış söz konusu.


    Cuma günü akşam saatlerine doğru yağış bir ara kıyılarda karla karışık yağmura dönebilir fakat ardından tekrar kar var. Cumartesi günü yağış tekrardan şiddetleniyor.

  • Abi yarım gun bakmadim sistem gitmis bu ne efsane semih yanilmis Allahım cıldıricam ya

    Kardeşim efsane semih yanılmış ne demek Allah aşkına.Daha sistem giriş yapmadı.Bir tane fotoğrafa bakarak uzun zamandır tahmin yapan ve tahminlerinde başarılı olan birini nasıl yalanlarsın, daha verdiği günler dahi gelmeden ki son gününe kadar bekleyin diyor tahmininde.Bana göre yanılacaksa sadece cm konusunda biraz farklı bir durum olabilir.

  • Akşamda düzelmesse sisteme elveda diyoruz. Bence düzelmeyecek

    Sanırım bu kadar bilgili kişi açıklamasına karşılık bu cümlenizle ilgi bilimsel veriniz de vardır hayır hocalar veriyle açıklama yapıyor ve kar yağacak diyor da sizde bu cümlenizi veriyle destekleseniz daha iyi olur bizde bilgileniriz

  • Şuan malesef wrf modellerinde o ab nin Boğaza kadar geleceği gözüküyor. Sıcaklık ab yaklaştığı an biraz çıkıyor fakat çok da değişmiyor. Rüzgar yönü değiştiğinden yağış kar olarak düşmeyebilir gibi.

  • efsane semihbyanilmis diyen kisiler trolldur itibar etmeyiniz daha sistem girmeden onun bunun lafina bakip birada milleti yanlis yonlendirmeyin sistem suprizlere gebe bekleyingorun okluzyon hocada gelecek iyi yagis olaca diyor guvenin biraz adamlara guvenmiyorsanizda biraz susun


    Ayriyetten kari bu adamlar yagdirmiyor takdir mevlamin