Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • cumhurbaşkanımız başakşehiri ben kurdum diyerek bir takım mercilere gizliden değil ana akım medyadan bilinçaltı mesaj yolluyor.


    tartışmalı hakem kararları üzerinden taraftar grupları marjinalleştiriliyor.


    istanbul büyükşehir belediye başkanı statlarda üç büyüklerin oynadığı oyunu veya başkanım çok yaşa tezaruhatlarını duymak için değil elinde not defteri ile taraftarı analiz ediyor.


    medyamız cesurca uefa başkanı tff yi ziyaret etti manşetleri atabiliyor fakat rivada mhk, iki büyük takımın sponsor komitesi ve iki yerel bahis şirketi danışmanları ile üç saat gizli görüşme yaptığını yazacak cesareti gösteremiyor.


    konuyu daha fazla bulandırmadan özetleyecek olursak;


    önümüzdeki sezon özellikle üç büyükler aleyhinde tartışmalı hakem kararları artarak devam edecek, taraftarlara stadyumlarda sesin çok güzel çıkıyor sokağa in bakalım operasyonu çekilecek.

  • Türk süperligi tamamen kurgudan oluşuyor bu ligte bulunan hiç bir takım ulusal arenada boy göstermemesi gerekiyor çünkü şaibe dolu .Bu gün Gs ye verilecek 1 kırmızı maçı bambaşka yere getirecekti yazık yazık şu tiyatroya inan ülkede milyonlar .

    Geçen haftaki derbideki yorumlara baktım hakem katliamı ile alakalı bir yorum yok ama gel gör ki bu haftaya gelince şöyle böyle.Baktım 4 büyük takımlı da değilsiniz ama tek derdiniz Galatarasaray ne zaman bu takıntıdan kurtulursanız bu laf salatalarınız gözüme doğru gelir aksi takdirde boş konuşup ortam germekten başka bir şey değil.

  • Galatasaray'ın penaltısız bir maçı oldu mu acaba bir mac penaltı olmasa diğerinde mutlaka oluyo

    Ele çarpan top için endirek serbest vuruş verilemeyeceğine göre sonuç penaltı olacak tabi.Kendi takımınıza bakın.

  • Fanatiklik insanların olaylara tarafsız bakmasına engel oluyor istesede bakamıyor tv de sosyal medyada her yerde durum böyle .

    Bunu söyleyen kişi de kendi takımı dışında sadece Galatasarayı konuşan kişi.Sen tarafsız isen o bahsettiğin kişiler takım bile tutmuyor.Buna kendini de inandırmış.Geçen hafta nerdeydin objektif şahıs.

  • Bunu söyleyen kişi de kendi takımı dışında sadece Galatasarayı konuşan kişi.Sen tarafsız isen o bahsettiğin kişiler takım bile tutmuyor.Buna kendini de inandırmış.Geçen hafta nerdeydin objektif şahıs.

    Gs ye yapılan haksızlığın cezasını Kayserispor çekmek zorunda değil,hata hatayla örtülemez.

  • Gs ye yapılan haksızlığın cezasını Kayserispor çekmek zorunda değil,hata hatayla örtülemez.

    Zamanında galatasaray bas bas bağırırken korsan bildiri yayınlayanlar bunu söyleyemez.Hiç kimse çekmesin bu hataları dediğimizde hakemlerde hata yapar diyenlerin başında başkanınız geliyordu.Oyna devam.

  • hatadır değildir kırmızı kart yada değil penaltı yada değil vs vs vs ...

    yorum yapın ama iş karşılıklı atışma sataşma ve hakaret noktasına gelirse kimse kusura bakmasın forum kuralları devreye girer . bu konuda daha önce defalarca uyardık defalarca konu kapandı . lütfen yorum yaparken karşılıklı sataşma ve hakaretten uzak durun ... iyi forumlar

  • Zamanında galatasaray bas bas bağırırken korsan bildiri yayınlayanlar bunu söyleyemez.Hiç kimse çekmesin bu hataları dediğimizde hakemlerde hata yapar diyenlerin başında başkanınız geliyordu.Oyna devam.

    Ortada büyük bir sıkıntı var o bildirinin altına sığınarak yapılan haksızlıkları "hakemlerde hata yapar" cümlesiyle hatayı ört bas edemessin.Bildiri konusunda haklisin çıkıp böyle bildirinin altına imza atmamalıydı başkan heleki anadolu takımı olarak hakemlerden daha çok canı yanan klüp olarak.

  • Galatasaray düşmanıda ilan edildim tam oldu ^^ Sataşmalara cevap vermeme bile gerek yok bilen bilir beni beni burada 1,5 senedir futbol konusuna yazdıklarım ortada .

  • Galatasaray düşmanıda ilan edildim tam oldu ^^ Sataşmalara cevap vermeme bile gerek yok bilen bilir beni beni burada 1,5 senedir futbol konusuna yazdıklarım ortada .

    Bence mevzu Galatasaray değilki kardeşim mevzu hakemler geçen hafta Gs kıyıldı bu hafta Kayseri haftaya kim kıyılacak ??

  • Ortada büyük bir sıkıntı var o bildirinin altına sığınarak yapılan haksızlıkları "hakemlerde hata yapar" cümlesiyle hatayı ört bas edemessin.Bildiri konusunda haklisin çıkıp böyle bildirinin altına imza atmamalıydı başkan heleki anadolu takımı olarak hakemlerden daha çok canı yanan klüp olarak.

    Benim ona sığındığım yok haftalardır bas bas bağırıyoruz o yüzden oyna devam.Yok anadolu kulüpleri gariban yok büyükler şöyle.Fenerbahçe büyük değil heralde kaçıncı sırada baktın mı hiç?Boş laflar bunlar boş.

  • Fenerbahçe sol bekleri ne çekti bu aldatılma mevzusundan.Hasan ali gibi adam aldırtılır mı adamın yüzü saf anadolu çocuğu ne hatası olabilir ki :)

    Sen istersen tamamen kusursuz ol, dünyanın en iyi insanı ol ama karşındaki doyumsuz bir insan ise, karaktersiz ise her türlü aldatılırsın :(

  • Bence mevzu Galatasaray değilki kardeşim mevzu hakemler geçen hafta Gs kıyıldı bu hafta Kayseri haftaya kim kıyılacak ??

    Evet bende bunu söyledim işte insan anlamayınca anlamıyor her hafta sonucu belli olan karşılaşmalar oynanıyor diyorum şahısın biri gs düşmanısın diyor Sonra Manaisaspora laf ediyor o ne alaka anlamadım muslere filan diyor zamanında bursanın kaleciside penaltıdan gol atıyordu ,sonrasında bu takım 9 gol yedi bjk den elazığtan 8 tane gol yedi Şahıs zannediyorki tek galatasaray bunu yaptı .Sonra neymiş geçen hafta hakemi eleştirmemişim benim geçen hafta hakem ile ilgili mesaj atmamam onu savunduğumumu gösterir tabiki hayır o zaman geçen hafta hakemi eleştirmeyen herkes gs düşmanı oluyor galiba .Geçen hafta hakemi eleştirip bu hafta eleştirmeyenlerde Kayserispor düşmanı oluyor herhalde .

  • Arkadaşlar futbol konusu defalarca kapanmış bir konu lütfen fanatizmden, kişisel tartışmalardan ve bunu kavga boyutuna taşımaktan uzak duralım..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Rize doğranıyor ilk yarı 1 net tartışılmaz penaltısı ve 4 tane başakşehire verilmesi gereken sarı kart verilmedi. Rize Anadolu kulübü değil mi niye kimsenin sesi çıkmıyor? Bu ligde bir hata yapılıyorsa herkese yapılıyor herkes baskı yapacak ki yukarıdakiler kumpas çevirmeyecek.....

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu arada vedat muriç harika santrafor. Hava topları ve ikili mücadelerin hepsini saklıyor. 1-1 de bu adamı kimse alamaz. Sol ayağı ile çok iyi şutlar çekiyor ve daha 24 yaşında. Keşke Galatasaray mitroglu yerine bu adamı alaydı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞