Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fırsatçılığı ve bitiriciliği ciddi derecede iyi abi. :D

    aynen öyle, ve bu gelişimini Şenol Güneşe borçlu..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bu futbol anlayışıyla Fransa ve İzlanda bizi perişan eder.Presle kazanıp attığımız gol pozisyonu hariç sıfır pozisyon.Bence Hoca ilk maç garantiye gideyim demiş.

  • Türkiye bu oyun anlayışı ile gruptan çıkamaz. Üstelik morallerin ve oyunun kötü olduğu Arnavutluk takımına karşı verilen mücadeleye bak. Fransa beş farklı, İzlanda iki farklı galibiyet çıkarır böyle devam edersek. Nazım Sangare'nin Türk olduğunu bilmeyen bir teknik adamdan doğru oyuncu ve dizilim beklememek gerek.

  • Maçın hakemi iyi diyecektim ama Okay'a gösterdiği kart anlamsız, faul deyip geçmesi lazımdı.. Bu arada İzlandayı bilmem ama bu genç takımın Fransa karşısında şansı çok yok, hele ki deplasman çok çok zor

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hakan Çalhanoğlundan muhteşem gol 0-2 oldu..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Şimdi bunlar TÜRK milli takımına gelemez fakat futbolu bıraktıklarında milletvekili veya bakan olabilirler. Danışmanlıkta olabilir :) Hele cumhurbaşkanı Mesut'u boş geçmez.


    Mesut Özil’in milli takımı bırakmasıyla sonuçlanan ırkçı saldırıların ardından Almanların hedefinde bu kez de İlkay Gündoğan vardı. Türk kökenli futbolcu, Almanya’nın Sırbistan ile oynadığı hazırlık maçında taraftarın tepkisine maruz kaldı.

    Almanya ile Sırbistan arasında oynanan hazırlık maçına kaptanlık pazubandı ile sahaya çıkan İlkay Gündoğan’a, bir grup Alman taraftarı tarafından ırkçı tezahüratlar yapıldı.

    Skandal olayı ortaya çıkaran ise Alman gazeteci Andre Voigt oldu. Voigt, Facebook hesabından yayımladığı bir video ile İlkay Gündoğan’a yapılanları gözyaşlarıyla anlattı. Almanya Milli Takımı’nda Leroy Sane’nin siyahi olması, İlkay Gündoğan’a ise Türk kökenli olması nedeniyle hakaretler yağdırıldığını ve taraftarın arasında yer alan bir grubun da ‘Heil Hitler’ tezahüratı yaptığını belirtti.

    Voigt’un bu konuyu gündeme getirmesinin ardından harekete geçen Alman polisi, gerekli adımların atılacağını açıkladı. Almanya Federasyonu ise çirkin tezahüratları yapan taraftarların koltuk numaraları sayesinde tespit edileceğini ifade ederek ırkçı saldırıları şiddetle kınadıklarını açıkladı.

  • Bu Fransa bizi darmaduman eder pogba griezman ile ne gol atmış öyle çok güçlü kadroları var akıllı yönetilirse fransa 10 sene boyunca avrupa,dünya kupası farketmeden her türlü milli turnuvanın direk sahibidir bence.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Ama şöyle bir durum var iyi futbol kötü futbol diye düşünmeden milli maçlarda skor odaklı oynamak lazım.1-0 Olsun bizim olsun mantığı en iyisidir milli takımlarda.Fransa dünya şampiyonu oldu geçen sene evet ama hangi maçı düzgün zevk verdi? Ama adamlar şampiyon oldu.Bizde 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile gidebildiğimiz en ileri yerlere gitmemiz lazım.Milli maçlar kısa bir maraton güzel maç kötü maç ayırtını yapmamız lazm.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Okay ve Mahmut ile azda olsa Cenk gunun iyileri, ancak bariz bir sekilde orta sahada oyunu tutacagimiz oyuncumuz yok suanda ve ne hikmetse sunu hic yapamiyoruz topu birak rakibe alan daralt kaptiginla hizli cik 3 hatta 4 olsun, ama bizde boyle bir anlayis olmadigi gibi hizli oyuncumuzda yok denecek kadar az..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN