Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Allahım sana şükürler olsun yarabbim kalbimiz durdu. Terledik evde. İyi sarı kartlar da temizlendi fener maçına tam kadro gideriz allahın izniyle oradan galibiyetle çıkarsak şampiyonuz berabere kalırsak son haftaya kadar zorlarız. Bu sene zaten hep zoraki oynuyor takım.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Fener Kadıköyde yenilmez ya en kötü beraberlik olur

    Bir umuttur yaşamak hocam :) Top yuvarlak ne olacağı belli olmaz bu sene fenerbahçe derbilerde her zaman ki gibi çok iyi 20 senedir kadıköyde yenilmiyor da ama dediğim gibi top yuvarlak bi gol girer 1-0 biter geçen sene son dakika tolga ciğerci ve maiconun direkten dışarı giden friklerini unutamıyorum :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu kadar yorum okudum fakat biri de çıkıp dememis ki; Onyekuru, sen kimsin ki iptal edilen gol sonrasi üzerinde şanlı Türk bayrağı olan Gs formasını yere vuruyorsun dingil...!

  • Bir umuttur yaşamak hocam :) Top yuvarlak ne olacağı belli olmaz bu sene fenerbahçe derbilerde her zaman ki gibi çok iyi 20 senedir kadıköyde yenilmiyor da ama dediğim gibi top yuvarlak bi gol girer 1-0 biter geçen sene son dakika tolga ciğerci ve maiconun direkten dışarı giden friklerini unutamıyorum :)

    2012'de 93. dakikada Baros'un altı pastan vurduğu top direkten dönünce benim inancım kalmadı Kadıköy adına o günden sonra :)

  • Bir umuttur yaşamak hocam :) Top yuvarlak ne olacağı belli olmaz bu sene fenerbahçe derbilerde her zaman ki gibi çok iyi 20 senedir kadıköyde yenilmiyor da ama dediğim gibi top yuvarlak bi gol girer 1-0 biter geçen sene son dakika tolga ciğerci ve maiconun direkten dışarı giden friklerini unutamıyorum :)

    Haklısınız hocam her yönüyle .. direk deyince de Kadıköy'de 2-0'dan 2-2'ye gelen maçta 90+ son saniyede Milan Baros'un vurduğu kafanın direkten dönmesi geldi aklıma :D . Ama işin ucunda Fener var işte Beşiktaş derbisinin ilk yarısını radyo 90.5'ten dinliyordum (trt radyodan) spiker de gerçekten hakkını vererek anlatıyor maçı golü yiyeceğimiz o kadar belli ki ayağımıza top değmiyor 1-0 oldu ve dedim galiba bu sefer çok fena biticek bunun sonu sonrasında da sizin dediğiniz gibi ne olacağı belli değil işte rüzgar 180 derece tersine dönüyor normal bir pozisyondan golü bulan fener arkasına aldığı rüzgarla yaklaşık 12 dakikada 3-3 yapıyor işte kim tahmin edebilirdi ki :) . Ben de merakla bekliyorum derbiyi seyir zevki yüksek futbol kalitesiyle akıllara kazınan bir maç izleriz inşallah

  • Haklısınız hocam her yönüyle .. direk deyince de Kadıköy'de 2-0'dan 2-2'ye gelen maçta 90+ son saniyede Milan Baros'un vurduğu kafanın direkten dönmesi geldi aklıma :D . Ama işin ucunda Fener var işte Beşiktaş derbisinin ilk yarısını radyo 90.5'ten dinliyordum (trt radyodan) spiker de gerçekten hakkını vererek anlatıyor maçı golü yiyeceğimiz o kadar belli ki ayağımıza top değmiyor 1-0 oldu ve dedim galiba bu sefer çok fena biticek bunun sonu sonrasında da sizin dediğiniz gibi ne olacağı belli değil işte rüzgar 180 derece tersine dönüyor normal bir pozisyondan golü bulan fener arkasına aldığı rüzgarla yaklaşık 12 dakikada 3-3 yapıyor işte kim tahmin edebilirdi ki :) . Ben de merakla bekliyorum derbiyi seyir zevki yüksek futbol kalitesiyle akıllara kazınan bir maç izleriz inşallah

    90+4 De Barosun vurduğu top kafayla degil, ayakla oldu. Top üst diregin altina vurup geri döndü

  • 90+4 De Barosun vurduğu top kafayla degil, ayakla oldu. Top üst diregin altina vurup geri döndü

    O pozisyonu zoom ile incelediler hocam sadece 1,5-2 cm aşağıdan gitse top direğin içine çarpıp gol olacak ve santrası bile yapılmayacak. İşin komiği top direkten dönüyor ve o kadar Galatasaraylı oyuncu bomboş ama hiçbirinin önüne düşmüyor. Fakat geçen sene 90+4'te Tolga Ciğerci'nin kaçırdığı golde misafirlikte bardak parçaladım kendimi kaybedip :)

  • O pozisyonu zoom ile incelediler hocam sadece 1,5-2 cm aşağıdan gitse top direğin içine çarpıp gol olacak ve santrası bile yapılmayacak. İşin komiği top direkten dönüyor ve o kadar Galatasaraylı oyuncu bomboş ama hiçbirinin önüne düşmüyor. Fakat geçen sene 90+4'te Tolga Ciğerci'nin kaçırdığı golde misafirlikte bardak parçaladım kendimi kaybedip :)

    Bütün bunların açıklamasını yukarida ki video da Salih Memisoglu hoca yapti ahmet hocam:)

  • Galatasaray ligde genelde 2-0 geride olduğu maçlarda hep şapkadan tavşan çıkartır, bizim maçlar hariç:) Tebrik ederim seyir zevki güzel maç olmuş, Galatasaraylı forumdaşlarımızı mutlu görmek güzel:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Galatasaray ligde genelde 2-0 geride olduğu maçlarda hep şapkadan tavşan çıkartır, bizim maçlar hariç:) Tebrik ederim seyir zevki güzel maç olmuş, Galatasaraylı forumdaşlarımızı mutlu görmek güzel:)

    2012'deki Baros'un son dakikada kaçırdığı maç 2-0'dan 2-2'ye gelmişti hocam ama o maçın rövanşını bu sene Fenerbahçe almış oldu :)

  • Bir fenerli olarak galatasarayı tebrik ederim. Fener'e gelecek olursam; Sivas'ı yenmiş olabiliriz ama ben hâlâ oynadıgımız maçları hangi umutlarla seyrediyorum bilmiyorum. 3 buyüklerin arasında yer alan kulüplerden birisi olarak futbol nâmına ortaya pek birşey koyamıyoruz maalesef. Ayrıca lig de önemli ama Avrupada ilerleme gösteremedikten sonra ne mânâsı kaldı ?

  • Fenerbahçe 3-2Sivasspor

    Erzurumspor 1-2Trabzonspor

    Beşiktaş 3-1 Göztepe

    Bursaspor 1-3Galatasaray

    Benim bundan sonra iddia oynamam lazım sanırım :)

    Yukarıdaki benim yaptığım tahminler ve skorlar ;Fenerbahçe :2-1sivas

    Erzurum-Trabzon :0-1

    Beşiktaş-Göztepe:1-0

    Bursaspor-Galatasaray:2-3

    😀😀

    Einmal editiert, zuletzt von Greenair19 ()