Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yabancı sınırlaması değiştiği anda Türkiye'de bir tane daha maç izlemeyeceğime şu Cuma mübarek günde yemin olsun. Bu çağdışı bir uygulamadır. Kendini geliştirip iş disiplinine sahip oyuncu zaten formayı kapar. Bakınız en büyük örnek Emre Taşdemir. Çocuk sakatlık sonrası öyle çalıştı ki Galatasaray'ın sol bekinde sırıtmadan oynuyor ve Fatih Terim de artık sürekli şans veriyor. Diğer türlü zaten benim yerim garanti mantığıyla yüzde sekseni yatacak yine İstanbul kluplerinde. Keşke milliyetçi duyguları şöyle saçma fikirler yerine daha uygun yerlerde hissettirsek.

  • Çok özür diliyorum, aptala anlatır gibi anlatacağım. Bir örnek vermek istiyorum.


    Ozan Tufan, bugün yabancı sınırlaması olsaydı, fenerbahçe'de elini kolunu sallayarak yine vasat şekilde oynardı. Oynatılmak zorunda kalınırdı. Ama şimdi rekabet olduğu için Alanyasporda kiralık olarak oynuyor ve kendini kanıtlamaya çalışıyor.


    Ozan Kabak bu sene Maicon ile forma rekabetine girdi ve o formayı aldı. 3-4 ayda Almanyaya gitti ve hala muhteşem oynuyor. Öbür türlü bu yabancı sınırlaması olsaydı, 3 milyon euro ve 4 yıllık sözleşme ile Galatasaray tutmak zorunda kalırdı ve samimi bir şekilde söyliyeyim, Ozan'ın kendini geliştirmek için sebebide pek kalmazdı. O kadar parayı yıllık kim alsa kafası rahat olur zaten. Örneğin Tarık Çamdal.


    Bu konuda kimse gelip karşı argüman savunmasın,haksızsınız. Durup düşünün sadece,bu milletin en büyük eksiği bu.

    Einmal editiert, zuletzt von Queen ()

  • Fenerbahçe - Sivas maçı öncesi yapılan saygı duruşunda fenerbahçe taraftarı teşrik tekbirleri getirdi. Teşekkürler fenerbahçe🙏

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Her maç daha da kötü oynayan(oynayamayanBir Fenerbahce var. Ilk yari ben utandim bunlar nasıl futbolcu bunlari nasil Fenerbahce almis? 2 pas yapmaktan top sürmekten aciz vasifsizlar Fenerbahce de toplanmis sonra gel başarı bekle.

  • Bu futbol feneri cok kötü duruma düşürebilir. Ya lig bir an önce bitmeli, yada kendini toplayip işin ciddiyetinin farkina varmali. Kalan haftalarda boyle devam ederse goztepe ile cekisecek adeta düsmemek icin.

  • Fransa basını, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile Paris Saint Germain'in ilgilendiğini öne sürdü.


    transfermarkt

    https://www.transfermarkt.com.…__twitter_impression=true


    Yeni sezon öncesinde kaleci arayışında olduğu iddia edilen Fransız devi, Uruguaylı kaleciyi takibe aldı.

    Daha önce Paris Saint Germain'in Alman kalecisi Kevin Trapp ile ilgilenen Galatasaray, süreci yakından takip ediyor.


    Paris ekibinin başkanı Nasser Al Khelafi'nin, Muslera için 15 milyon euro'luk bütçe ayırdığı ve sezon sonunda bu transferi bitirmek istediği belirtiliyor.


    Bu ücreti kabul etmeyi planlayan Galatasaray yönetimi, bonservisi PSG’de olan ve sezonu Frankfurt’ta kiralık olarak geçiren Kevin Trapp'ı kadrosuna katmak istiyor.


    Fransız devinin Trapp konusunda ne yanıt vereceği merak konusu.

    Teknik Direktör Fatih Terim'in de bu satışa sıcak baktığı belirtiliyor.

  • Bu futbol feneri cok kötü duruma düşürebilir. Ya lig bir an önce bitmeli, yada kendini toplayip işin ciddiyetinin farkina varmali. Kalan haftalarda boyle devam ederse goztepe ile cekisecek adeta düsmemek icin.

    Dostum çok Zor bu kadro ile bence

  • Takım iyi değil bu gerçek, ancak şuanki sıralamanında takımı değil, benim bu konuda en büyük tespitim takımın kazanma alışkanlığını ve özgüvenini kaybetmesidir. Dolayısıyla bir türlü toparlayamıyor, ligide bu şekilde mehteran gibi 1 ileri 2 geri şekilde bitirecektir ancak ilk haftada yazdım yine yazayım düşeceğini asla düşünmüyorum

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ersun Yanal bence abartıldığı kadar iyi bir teknik direktör değil.Tamam fenerbahçe'de 1 sezon şampiyon oldu ama 1 sezon da 3 kupa alan hamza hamzaoğlu iyi td mi oluyor? Ersun Yanal abartıldığı kadar fenerbahçe için efsane bir teknik direktör bence değildi.Şampiyon olduğu sezonun kadrosu çok kaliteliydi.Şuan ki fenerin kadrosu tamam kötü ama 14-15. sırada olacak bir kadro değil.Oynan oyun ortada yazık yani.Önde basan her takım fenerbahçe'den puan aldı ve ersun yanal buna çözüm bulamadı.Ben sorunu teknik direktörde ararım.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Yarın öbür gün yabancı sınırlaması gelirse emre kılınç'ı 3 büyükler almak için çok uğraşır 7.5 milyondan kapıyı açarlar :) Gerçekten çok yetenekli.Çok beğeniyorum her geçen gün kendisini geliştiriyor.3 büyüklerin a takımında direk ilk 11 oynar mı? zor ama yerli rotasyonu olarak yedekten çok katkı verir buna eminim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞