Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 15 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz ki muhtemelen sadece bugünün maçını izledin. Çocuklarda inişli çıkışlı dönem sayısı profesyonel futbolculardan 10 kat daha fazla.

    Ben galatasaray yaş gruplarının tüm maçlarını kaçırmadan izliyorum.GS TV veyahut hangi kanal veriyorsa girip tüm maçlara canlı izlerim.Öyle 1 maçlarına bakıp atıp tutmam emin olun.U15 yetenek bakımından hamza haricinden çok zayıf.Fizikleride iyi sayılmaz.Bugün fenerbahçeli futbolcuların fizikleri çok daha üstündü ve fenerbahçenin forvetini çok beğendim.Kaldı ki u14 de beknaz var tosuncuk fiziğiyle fark yaratıyor.Bu yaşlar erken gelebilir ama 17-18 yaşında oyuncular artık sahneye almaya başladı.Galatasaray u15 takımı iyi yönetilmiyor.Top kontrolü yok,bekler gerçekten çok çok kötü.İzlerseniz anlarsınız beni.Çocuklara laf etmiyorum elbetteki 15 yaş çok çok erken daha ama velakin hocaları 15 yaşında top kontrolünü öğretmiyorsa sıkıntı vardır.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • siz bide u19 filan izleyin hele de fb nin u19 unu ust takımla kopuk oynaniyor orasida ayri bi sıkıntı.mesela fb u17 geriden oyun kurarken u19 hic alakası yok.zaten iyi oynasalrda oynatan yok sonra merih 7 misyona gidrr sssuola ya.yakin da omer faruk da gider ferdi de

  • dünya ligleri sıralamasında ( ekonomik değer , izlenilirlik , Reyting Yada her neyse ölçü) Türkiye Ligi kaçıncı sırada ve önceki yıllara göre durumumuz nasıl bilgisi olan var mı , mesela Avrupa’da ilk 5 e giriyor muyuz

  • Valencia kritik bir galibiyet alarak yavaş yavaş üst sıralara doğru çıkmaya başladı .Kaptanda çok iyi perfermans gösterdi bu sene lig olmasada Kral kupası,Avrupa liginde çok iyi gidiyor .Finalde rakip Barcelona onu devirip kupaya ulaşacaktır umarım .

  • dünya ligleri sıralamasında ( ekonomik değer , izlenilirlik , Reyting Yada her neyse ölçü) Türkiye Ligi kaçıncı sırada ve önceki yıllara göre durumumuz nasıl bilgisi olan var mı , mesela Avrupa’da ilk 5 e giriyor muyuz

    Almanya ligi ,İngiltere 3 .olarakta İspanya ligi geliyor devamını bilmiyorum .Genelde en çok bahis yapılan ligler en çok izlenme oranına sahip oluyor tahminim . İtalya ligide 4 .sıradadır büyük ihtimal 5 . Fransa olabilir .

  • SON DAKİKA - Real Madrid eski başkanı Calderon: "Jose Mourinho Pazartesi günü açıklanacak. Yıllık 17 milyon euro ve 3.5 yıllığına anlaşmaya varıldı."


    Böyle söylentiler var biraz geç olmadımı sizcede mourinho için :)

  • Real Madrid yaza çok sağlam transferler yapmazsa mourinho bile fayda edemez.Madrid gibi takımın as forveti benzema olabilir mi ya? 5 transfer lazım madride en az.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Ligde 10 haftadir yenilmeyen Kayserisporu 3-0 gibi net bir skorla yenen memleketimin takımı Çaykur Rizesporu tebrik ediyorum. Takım da hava muhtesem. ligin 2.yarisinda sadece fenere yenilip 6 galibiyet 1 beraberlik alan, Okan Buruk ve ekibini canı gönülden kutluyorum

  • Beşiktaş maçı uzun süre 2-1 di :(

    Senin üzün süre dediğin 75. dakikaya kadardı. O dakikadan sonra bir kamyon gol oluyor maçlarda :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Senin üzün süre dediğin 75. dakikaya kadardı. O dakikadan sonra bir kamyon gol oluyor maçlarda :)

    Tamam işte, 9/7 si uzun süre olmuyor mu? Yoksa son saniyede gol olur, biliyorum. Hatta 70 saniyede bile 2 gol olur(Galatasaray - Real Madrid)

  • matematiksel olarak uzun süre evet ama Futbol da 15 dakika uzun süre olarak kabul edilir.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.