Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sakaryaspor - Bilmem ne yaptımının takımının maçının görüntülerini izledim.Futbol terörü değil de ne bu ? Halen niye bu takım aktif abi ,niye ipi çekilmiyor bu teröristlerin ?

  • tabiki abi ileriye çıkıp iyi işler yapabiliyor topal karakter olaeak da mücadele eden herseyini sahaya veren bir futbolcu kotu bir futbolcu da değil ama benim kafamdaki profile hic uymuyor ben böyle daha çok defansif yanında ofansif de olacak 6 numara değil de 8 numara gibi oynayacak aurelio gibi melo gibi bir özelliği ağır basmayacak futbolcuları tercih ederim..ama egerki topalla oynuyorsanız yanina bir emre belözoğlu gibi bir selçuk inan gibi önün teknik açığını kapatacak bir oyuncu lazım yoksa mehmet topal elifj elmas olmaz veya topal jailson bile aksayabilir iyi kapatırsınız ama Hep yana oynarız topal ile illaki ısrarcı ise yanına pas kalitesi yüksek tekniği iyi bir adam gelsin ki uyum sağlansın

    Aynen öyle kardeşim. İnşallah öyle bir futbolcu gelir

  • Bu arada en büyük yanılgılardan biri biz Başakşehir'le şampiyonluk mücadelesi veriyoruz diye tepkimiz var sanılması. Başakşehir sadece futbol kulübü değildir.


    Başakşehir'in kirli çamaşırları hakem hatasi ile açıklanamaz. Ben liseye giderken adı IBB'ydi o zamanda tepkiliydim, bugünde tepkiliyim, yarın da tepkili olacağım. Politika futbolu yönlendiremez.

    Kendimi bildim bileli koyu bir Fenerbahçe'liyim hocam.Ama inan ki bu destekten dolayı Galatsaray farkı kapatsın da şampiyon olsun gözüyle bakıyorum.

  • Başakşehir bugün özellikle izleyin fırat aydınus Var'a gitmemek icin elinden geleni yaptı olmayan penaltıyı iptal edemedi.Buna birde 3 büyüklerin formsuzluğu eklenince şampiyonluk kaçınılmaz oldu.Derin eller her türlü ligi şekillendirdiği net belli ben Beşiktaş taraftarıyım kendi takımım adına en azından biz hak etmedik zaten ancak insanı algılar oyunlar yönlendirmeler seyirciyi bile yıldırıyor ki takımlar ne yapsın sonu belli olan şey için neden mücadele edilsin veya para harcansin...

  • Sakarya maçında adamlar keleşle girememişler sahaya yoksa maç tatil edilirdi.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Sen yıllarca siyasetten güç al, araziler sahalar alanlar sana peşkeş çekilsin, şuanda kullandığın stadlarda hükümet desteği olsun, vergi borçlarını devletten yalvara yakara indirttir sonrada gel Başakşehire laf et, vallaha güzel iş he, adım gibi eminim şuanda şampiyonluk mücadelesi Fenerbahçe ile başakşehirin arasında geçseydi bunların 10 da biri konuşulmazdı. Mesut Yılmazların Haluk Ulusoyların olduğu zamanda sus şimdi başakşehir varken konuş..


    Bakın ben bir Fenerbahçe taraftarıyım, takımımın şampiyon olmasını ister ve bu yönde yorum yaparım, ancak bu benim gördüklerimi söylememe engel değil. Ağızlarından başakşehiri düşürmeyenler dönecekler siyasiden hükümetten ne destek güç almışlar bir bakacaklar, ondan sonra gelip konuşabilirler.Bu konuda sonuna kadar burada yazmayada devam ederim.


    He derseniz siyaset hiçbir zaman futbolun içine girmemeli, ona hepinizden daha çok destek veririm ama bana işin içine siyaset girmeyen bir futbol ülkesi söylesenize? İtalya örneğini hiç vermiyorum bile Ülke başkanının Milanın başkanı olduğu zamanları söylemeye gerek var mı?


    Kendi bünyenizdeki, buna her kulüp dahil siyasi yada hükümet kökenli aldığınız desteği görmeden Başakşehire vurulmasına karşıyım, bunada her zaman karşı çıkacağım, eşit konuşun eşit eleştirelim, tek yönlü eleştirirseniz adı eleştir olmaktan çıkıyor başka bir kalıba giriyor

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Baybars hocam objektif yazıyorsun haklısında her şey çok güzel bende bunu iddia ediyorum şuan 1. Başakşehir 2. Fenerbahçe olsa bu kadar rahat yazamazdın. Senin için demiyorum yanlış anlama ama sosyal medyada fenerlilerin hepsi Başakşehir şampiyon olsun istiyor.Sebebide ben şampiyon olamıyorsam gs veyahut bjk de olmasın. Bence Başakşehir savunulacak bir yanı yok sistemi ve viscası hariç.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Baybars hocam objektif yazıyorsun haklısında her şey çok güzel bende bunu iddia ediyorum şuan 1. Başakşehir 2. Fenerbahçe olsa bu kadar rahat yazamazdın. Senin için demiyorum yanlış anlama ama sosyal medyada fenerlilerin hepsi Başakşehir şampiyon olsun istiyor.Sebebide ben şampiyon olamıyorsam gs veyahut bjk de olmasın. Bence Başakşehir savunulacak bir yanı yok sistemi ve viscası hariç.

    ben zaten geçen gün buraya dürüstçe yazdım Fenerbahçenin bu ülkede en büyük rakibi Galatasaraydır ve olmamasını isterim ama bu benim istememle belirlenmez kim hakederse o olur. Başakşehirin savunulacak tarafı yok ama Galatasarayın nesini savunacaksın mesela? deplasmanda kaybettiği puanlarımı? bugün yaptığı hatalarımı? Büyük takım arkasında milyonlarca taraftarı var, kaç tane deplasman kaybetmişsiniz? hiç mi hatanız yok önce bunları sorgulayın bence..


    Ne zaman fanatik düşünceden sıyrılırsınız karşınızdakini o kefede görmektende sıyrılırsınız. Sosyal medyadan banane açıkçası ağzı olanın konuştuğu bir sürü fanatik adamın yazdığı yer, bunlar benim düşüncelerim. 1. Başakşehir 2. Fenerbahçe olsaydıda aynısını yazardım, sen burada yenisin ama ben 2012 den beri bu forumun futbol konusunda yazarım sürekli, benim hakedene hakkını verdiğimi herkes bilir.


    Siz istediğinizi söyleyebilirsiniz bende bildiklerimi istediklerimi söyleyebilirim değil mi?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • yuh o sıcaklıkta maçı mı yapılır mış? iyi donarak ölmemişler:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil hocam zaten ben beraberliği fatih terime yazarım dedim.Hocalar dokunulmaz değildir her türlü eleştirilir.Hakem ,makem bir yere kadar bu gün takım top oynamadı.Kaldı ki hocanın yanındaki yardımcılarda çok çok hatalı.Ama yanlış anlama hocam yazmanda tabiki çok çok serbestsin kimse karışamaz ama başakşehir şampiyon olursa olacakları seneye görünce daha iyi anlayacaksınız.İnşallah biz yanılırız.

    Hakemi makemi geçin bu maç fatih terime yazar kimse fatih terim yalakalığı yapmasın.Semih Kaya'yı sağ bek başlatıyor , onyekuru rezilini 90 dakika sahada tutuyor,selçuğu oyundan alıp orta sahayı boşaltıyor.Böyle taktik mi olur? Onyekuru yerine sinan yada yunus,selçuk yerine donku alsaydın böyle mi olur? yada 4-3-1-2 ye dönerdin orta saha donk-ndiaye-belhanda feghouli mitrouglu-diagne şeklinde sen şampiyonluğu bu sezon kendi elinle verdin puan farkı 8 olmuş başakşehir şampiyonluğu hayırlı olsun.Bu arada yanında oturan yalaka yardımcılar ne iş yapar anlamıyorum.Hasan şaş sadece kavga ve çirkeflikte var sağolsun taktik zekaları 0 kenardakilerin.Hiç mi uyarmıyorsunuz hoca şöyle yap böyle yap ben böyle taktik anlayışı görmedim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Net söylüyorum Başakşehir proje takimi ve bilerek şampiyon yapılıyor. Sene sonunda takım satılacak bu mesajımı lütfen unutmayın

    Fazla da konuşmak uzatmak istemiyorum kendi adıma konuyu kapatıyorum...

  • Hakem gerçekten donmuş galiba. :D


    Maç tamamen VAR'dan yönetilmiş olabilir. :S


    Bu arada yerden ısıtma falan olması lazım yoksa zeminde olsa olsa paten olur..

    pateni geçtim belli bir sıcaklıktan sonra yüzün kıkırdak bölgeleri, kulak ve burun darbeyle kopar he:) nasıl oynatmışlar maçı ilginç..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN