Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Benfica 23 yaş ortalaması ile oynuyor , çoğu Portekizli ...


    Galatasaray 28 yaş ortalaması ,Hepsi yabancı ....


    Söylencek çok şey varda neyse her sene avrupa takımları tokatlayıp gönderiyor kaba tabirle Türk klüplerini .

  • İçimdeki huzursuzlukta haklı çıktım, bizimkiler atamaz yer. Maalesef bu böyle. Hücum hattımız final pası yada şutunda berbat üstü berbatlar..


    Dahada üzücü olan yenilen 2 golün hakem ve bireysel hatadan kaynaklanması..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Çok kötü oynadık bence adamlar ciddi ciddi çok iyi oynadılar. Belhanda,Feghouli,Fernando rezalet bir oyun sergilediler. İşimiz çok zor

    Beklentiyi minimalize etmek karamelize etmekten daha iyi eğer karamelize edersen gördüğün şey seni mutlu etmeyebilir,minimalize edersen en ufak şey seni mutlu edebilir.

  • Sanslıyım biraz galiba

    Scientia potentia est

  • Galatasarayda Defans namına bir şey yok pas ile orta sahaya götüremiyorlar topu yada uzun toplar kullanamıyorlar ,orta saha kendi arasında uyumsuz ne yapacağını bilmiyor ,ileri 3 lü ise onyekuru dışında çabalayan oyuncu yok arkasından bekler bindirmeyince tek kalıyor etksiz kaldı ,diagneyi göremedik .

    Süerlig gibi prestiji olmayan ligler dışında Galatasaray bu kadro ile pek bir başarıya ulaşamaz bu tip turnuvalarda .

  • İyi oldu Arsenala geçen avrupa maçlarına yedek çıka çıka bir hal olmuştu azcık izledim o maçı as kadroya yakın çıkmış buna ramen yenilmiş :hfyeni (18): İddada maç sonucu 2 basanlar hariç üzülen yoktur bu sonuca :hfyeni (18):

  • Marcao için maç başlamadan abime dedim ki bu adam sizi yakar bu akşam. Haris Seferoviç yapılı olmasına rağmen süratli. Eğer savunma arkasına atılan toplarda Marcao ile bire bir kalırsa yanarsınız. Keşke haklı çıkmayaydım. Cagne denen kendini beğenmiş ukaladan bir cacık olmaz büyük takımlarda oynayamaz. İlk yarı 20 gol atan adam ikinci yarı kaç gol atacak bakalım. Örnek Tabata örnek Rodallega örnek Serkan Aykut örnek Mustafa Pektemek

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Amaciniz futbol konusmak olmali arkadaslar, baska seyler paylasarak burada gerginlik sebebi yaratmayalim. Bu islere girersek her buyuk takimin ve taraftarinin avrupa maclari oncesi takindigi nahos fiili ve sozlu davranislari oldugunu goruruz.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Amaciniz futbol konusmak olmali arkadaslar, baska seyler paylasarak burada gerginlik sebebi yaratmayalim. Bu islere girersek her buyuk takimin ve taraftarinin avrupa maclari oncesi takindigi nahos fiili ve sozlu davranislari oldugunu goruruz.

    Gerginliği yaratan biz değiliz ki abi, Fenerbahçe resmi hesabı yapmış. Resmi hesap paylaşım yapınca paylaşmak normaldir bence. Taraftar paylaşımı değil ki.


    Balık baştan kokar, resmi hesap bunu yaparsa bizler napalım? Bu her takım için geçerli, kendi takımım yapsa onuda atar eleştiririm. Yani bazı değerlerimize saygısızlık oldu..

    Bara döda fiskar följer strömmen...