Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bana göre yarınki GS - TS maçı Trabzonspor'un şampiyonluk için ve hatta ilk 3 için tamam mı devammı diyeceği bir maç olacak.

    Gönlüm Trabzonspor'dan yana Hak eden kazansın.

  • Belhanda gerçek bir modern orta saha. Harika dikine oyun oynuyor kaldı ki ilk yarı 3 asistlik pası vardı diagne atsa 2 gol 1 asist yapmıştım hep savundum savunacağım da :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Belhanda Türkiyeye gelmiş en kötü orta sahalardan biri, bir maçta iyi oynadı diye asla yıldız yapmam, geldiği günden beri kazandırdığı maç yok denecek kadar az, bugün 3 asist 5 gol atsada haftaya mükemmel oynasa da benim için değişmeyecek..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Maç beklediğim gibi olağanüstü baskıyla başladı. Gol gecikmeli de olsa geldi.Penaltı konusunda hatta öncesinde ofsayt olduğu ile alakalı tartışmalar var çizgiden gördüğüm ofsayt değil penaltı da ise ardanın onyekurunun sol ayağına hareketi var ama vermese de niye vermedi demezdim açıkcası. Cagne de korktuğum şey olmaz umarım iyi golcü ama tehlikeli hareketleri var atılmaması işten bile değildi.Attığımız gol sonrası klasik çekilme olduğu için gol yedik. Başka tartışmalı pozisyonlarda oldu ne yazık ki olmaya da devam edecek bu hakem heyetleri değişmediği sürece.

  • Belhanda bu sezon hep kötü adamlarla oynadı gerçekten modern orta saha dikine geçişleri çok iyi yapıyor pasları harika yapması gereken her şeyi yapıyor ama forvetler atamıyordu artık öyle bir sorunda yok. Sneijder ile kıyaslanamaz çünkü Sneijder dünyanın en iyi orta sahası ödülünü almış biri ve Belhanda ile bambaşka oyun oynuyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Belhanda nerede dikine oynuyor Allah aşkına 2 senedir G.sarayda nasıl dikine oynadı biz göremedik? Sneiderle kıyaslayan yok o başka, ancak Belhanda içi bomboş bir oyuncudur, devamlılığı olmadığı gibi gereksiz kartlık hareketleri olan bir oyuncu, kısaca tırt bana göre..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Belhanda konusunda nötr durumdayım facia zamanlarını çok gördük ama katkısını da gördük benim gözümde çok büyük bir yerde de değil yerin dibinde de değil bozuk saat misali arada doğruyu gösteriyor.

  • Hocam seni yargılamak istemem ama ya bana ön yargın var yada Galatasaray maçlarını 90 dakika izlememişsin. Çünkü belhanda kadar takımda dikine oynayan çok hızlı bir şekilde orta saha yı geçen Türkiye bile yoktur orta saha. Sneijder kıyaslamasını senin için yazmamıştım yanlış anlaşılma varsa affola :) Ama belhanda ' ya kötü diyen Galatasaray'lılara barış Özbek, Mustafa sarp, ölü selçuk müstahak diyorum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 2016-2017 sezonu belhanda toplam 36 maç 3 gol 7 asist (fransa ligi), 2017-18 sezonu 35 maç 3 gol 10 asist, 2018-19 sezonu 20 maç golu yok 6 asist,


    Türkiye ligi gibi kornerden frikikten rahat gol atabileceğin ligte bu gol sayıları ve asistleri bana yetmez, bunun ön yargıyla alakası yok, maç boyunca sivrilen bir oyuncu değil belhanda, modern orta sahadan anlayışınız defansa yardım hücuma katkıysa zaten defans işini hiç yapmıyor, bu konuda çok daha iyi oyuncular gördü bu gözler. Belhanda bence çöptür buda benim görüşüm,bir yıldız demek imkansız, off ne mükemmel oyuncu demekte imkansız, iyi bir Selçuk İnan 2 belhanda eder.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

    Einmal editiert, zuletzt von Narsil ()