Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yıllardır siyaset futbola karışmasın diye bir felsefe vardı şike süreciyle bu tabu yıkıldı. Yakında her parti kendi takımını kurarsa şaşırmam iş o raddeye geldi artık.


  • Şimdi Galatasaray taraftarlarına bir eleştirim var, spora siyaset karışmasın diyorsunuz, güzel de diyorsunuz ama şike sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmak varken fetöcü savcıların delillerine elinizde tuzlukla koştunuz. Başakşehir ile Beşiktaş şampiyonluk için çekişirken Başakşehir'in tarafını tuttunuz. E şimdi de kimse bizden Başakşehir'e karşı Galatasaray'ın yanında olmamızı beklemesin. Ki Başakşehir benim semtimin takımı, umarım hakettiği şampiyonluğu alır.

  • Şimdi Galatasaray taraftarlarına bir eleştirim var, spora siyaset karışmasın diyorsunuz, güzel de diyorsunuz ama şike sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmak varken fetöcü savcıların delillerine elinizde tuzlukla koştunuz. Başakşehir ile Beşiktaş şampiyonluk için çekişirken Başakşehir'in tarafını tuttunuz. E şimdi de kimse bizden Başakşehir'e karşı Galatasaray'ın yanında olmamızı beklemesin. Ki Başakşehir benim semtimin takımı, umarım hakettiği şampiyonluğu alır.

    Genelleme yapmak dogru degil hocam. Şike sürecinin üzerinden tam 8 bucuk yil gecti ve hala daha Fenerbahcenin şike yapmadigini kumpasa kurban gittigini savundum hep. Ki fetö daha patlamamisken bile. Galatasarayli oldugumu da belirtmeden gecemeyecegim

  • Genelleme yapmak dogru degil hocam. Şike sürecinin üzerinden tam 8 bucuk yil gecti ve hala daha Fenerbahcenin şike yapmadigini kumpasa kurban gittigini savundum hep. Ki fetö daha patlamamisken bile. Galatasarayli oldugumu da belirtmeden gecemeyecegim

    Genelleme için özür diliyorum hocam. Etrafımda ve sosyal medyada gördüğüm tüm diğer takım taraftarları o süreçte Fenerbahçe düşmanlığı yaptığı için böyle bir genellemeye düştüm.

  • Genelleme için özür diliyorum hocam. Etrafımda ve sosyal medyada gördüğüm tüm diğer takım taraftarları o süreçte Fenerbahçe düşmanlığı yaptığı için böyle bir genellemeye düştüm.

    Gördüklerin dogrudur. Bende ayni seyleri gördüm.. Ancak fanatizmden uzak objektif olabilen ve futboluda spor dalı gibi gören kimseden o gördüğün yorumlari göremezsin. Bu yüzden ilk bakman gereken şey, kişinin fanatizmle mi yoksa akıl baliğ cümlelerle mi yorum yaptigi olmalidir...

  • Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

    Başakşehir 2-0 Erzurumspor

    Beşiktaş 0- 3 Bursaspor

    Galatasaray 2-2 Trabzonspor

    Bu sefer kesin tutacak, Tüyo sağlam yerden :)

  • Başakşehir mevzusunu geçen sene burda yazdım yorumum silindi siyasi şeyler yazmak istemediğim için kısa bir örnek vereceğim .


    Nasıkii belediyeler kendi şehir takımlarına para aktarıyorsa ,başakşehire ise devletten para aktarılıyor düşüncesindeyim veya siyasi uzantılı iş adamlarıyla yürütülüyor bu takım bu kadar açık ve net tabi bunun sponsorluğu var o su var şu su var tabi bunu neden böyle yapıyorlar ,amaçları ne bunu bilmiyorum .

  • başakşehir para aktarılsın aktarılmasın hak ederek şampiyon olacak.bi kere sistemli takım 3 büyükler ve trabzon gibi saçma sapan transfer yapıp har vurup harman savuran takım değil.son günlerde sessiz sedasız 2 tane genç aldı 2020 de takımı yavaştan gençleştirecek.peki 3 büyüklerin ne planları var.ayrıca takım kalitesi olarak gs dan gücsüzler arka taraftaki oyunculardan clıchy hariç gerisini 2 3 sene evvel kim alırdı acaba.visca yı ucuza alıp geliştiriken devlet mi destek verdi acaba bunu oynat diye

  • Bu başakşehir konusunda son kez yazıyorum, dahada yazmayacağım ancak birkaçtır benzer şeyi yazıyorum hala aynı cevapları alıyorum. Saygıdeğer arkadaşlarım başakşehiri sponsor kisvesi altında devlet destekliyor olabilir, transferi konusunda kaynak yaratılıyorda olabilir. O zaman soruyorum G.saraylılara sizin stadınızı kim yaptı? soruyorum trabzonsporlulara stadınızı kim yaptı, yine soruyorum beşiktaşlılara stadınızı büyütmenize modernize etmenize kim izin verdi? Devlet olmasaydı bunları yapabilirmiydiniz? Staddan kombine ve koltuktan gelirleriniz, stadın altında store lardan gelirleriniz kimin sayesinde? Analaşamadığımız nokta bu, 3 büyüklerin vergi borçları silinmedi mi?


    Velhasıl derseniz hakem hataları bu sene başakşehir lehine onuda tartışırız ama daha mantıklı bir sebep olur. Maddi açıdan devlet destekliyor derseniz boşa söylüyor oluyorsunuz..Bu konuda anlaşamadık:):)


    Neyse ben son kez yazmış oldum elimizden geldiğince siyaseti bulaştırmayalım ki güzelce sohbet edelim..


    İyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Önce üst sıralar, Avrupa kupalarına katılma, şampiyonlar ligi elemeleri vs. derken Başakşehir şampiyon yapılıp Katarlılara satılacaktır. Bu bir projedir ve minareyi çalan kılıfını hazırlar misali süreç tamamlanacaktır. Şu bir gerçek ki Katar gibi ülkeler olmasaydı dara düştüğümüzde sıcak para sıkıntısını aşamazdık. Başakşehir Katarlılara satıldıktan sonra sıra diğer kulüplere de gelecektir. Bakın işte elimizden geleni yaptık ama kurtaramadık kulüpler borca batık denilerek Katarlısı Çinlisi artık kim uygun görülürse kulüpler birer birer satılacaktır. Dünyada pekçok örneği var. İngiltere Fransa İtalya bu sisteme seneler önce geçiş yaptı. Faydalı mı değil mi tartışılır yoruma açık gri pozisyon deyip geçiyorum ama Başakşehir projesini sadece devlet desteği/kayırma gibi kalıplara sığdırmak bence yeterli olmaz. Çok daha geniş düşünülmeli.

  • Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

    Başakşehir 2-0 Erzurumspor

    Beşiktaş 2-1 Bursaspor

    Galatasaray 1-1 Trabzonspor

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)