Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • G.saray 2. yarı toparlanıp maçı alır..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Tüpçü fiko ve avanesi gitmediği sürece lucesku bunağı ve onun gibi son kullanma tarihi geçmiş niceleri bu ülkenin paralarını iç ederler

    Ne hikmetse son yaptiklari iyiydi. Şu takimlara harcama sinirlamasi getirme işi.diger yönlerden ise tam rezalet.tff nin başina keisnlikle futboldan gelen adamlar gelmeli yoksa tüpçü gider benzinci gelir

  • Milli takımlarda nasıl ki yabancı futbolcu olmuyorsa bana göre yabancı hoca da olmaz. Adı üstünde milli takım. Tamamen yerli ve milli olmalı. Farklı milletten olup sonradan vatandaşlığa geçirilip milli takıma alınan devşirme futbolculara da atletizmdeki devşirmelere karşı olduğum gibi karşıyım. Yurtdışında doğup büyüyen altyapı eğitimini orada alan futbolcular da çok mecbur kalmadıkça kadroya alınmamalı belki 2-3 kontenjan verilebilir. Diyelim ki 11 tane futbolcum hepsi de Türk ama Alman altyapısından yetişecek ve bu takım şampiyon olacaksa ben istemem böyle şampiyonluğu bu olsa olsa Almanya'nın şampiyonluğu olur. 80 milyonluk ülkeden cengaver bir kadro çıkaramıyorsam yazıklar olsun. İsterse sonucunu olsun o takım benim takımımdır.


    Yabancı sınırlaması olayına da gelirsek GS UEFA şampiyonu olduğunda yabancı sayımız bence ideal ölçüdeydi. Somut örneği karşımızda duruyor şampiyon olunacaksa öyle de olunabiliyor demektir. Bu sayı arttırıldıkça daha mı iyi olduk. Hayır. O günlere geri dönülmeli. 6 oyuncu yeterlidir ve gelecek olanlar da belli kriterlere göre gelmeli. Yaş sınırı, milli takımda oynama vs. Hagi Popescu Sneijder Drogba gibi kaliteli marka oyuncular gelecekse tamam ya da yatırım amaçlı genç çocuklar olacaksa ona da kabul ama menejerler para kazanacak kulüpler hortumlanacaksa gelmesin öyle yabancılar.

  • Alanyalı futbolcular çarpışıyor faul veriyo.Haydar kendi kendini yere atıyo zaman oynuyor.Hakem her şeye sarı verdi.Bu hakem kimse çok art niyetli gerçekten çok kötü hakem.İki takım içinde felaket kötü yönetti maçı yazık.Beleşe yönetmiyorlar çok iyi para alıyorlar vallahi hakemler.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Alanya'yı kimse yenemezdi o sahada Alanya'nın o futbolu ile. Sinan girmeyecekti, tam Mitrololuk pozisyonlar geldi.

    Beklentiyi minimalize etmek karamelize etmekten daha iyi eğer karamelize edersen gördüğün şey seni mutlu etmeyebilir,minimalize edersen en ufak şey seni mutlu edebilir.

  • Alanyada bir takım gayette yenilebilir. İyi oynadılar, ve beraberlikle yetindiler.Buda gösteriyor ki deplasmanlar her zaman her takım için kolay geçmiyor. Özellikle 2. yarı itibariyle işler iyice kızışacak..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Başakşehir yarınki Akhisar maçını alırsa bence çok anormal puanlar kaybetmediği sürece kaç senedir uğraştığı şampiyonluğu alır.Sezon sonuda gönder Abdullah Avcı'yı Beşiktaş'a .Şenol Güneş de milli takıma.Herkes muradına ersin.

  • basaksehir dolu dizgin gidiyor 1-0 onde..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Puan farkımız 8 oldu Başakşehir ile artık puan farkını bırakıp bütün maçlarımızı yenmemiz lazım. 3 puanlık sistemde imkansız değil ama Başakşehirde havayı yakaladı...

    Beklentiyi minimalize etmek karamelize etmekten daha iyi eğer karamelize edersen gördüğün şey seni mutlu etmeyebilir,minimalize edersen en ufak şey seni mutlu edebilir.