Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Beşiktaş transfer komitesi büyük iş başardı. 3 milyon euroya tolgayı satıp, 1,5 milyon euro satış opsiyonu ile kagawayı kiralamak bence büyük olay.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Kasımpaşa en iyi iki oyuncusunu verdi,Diagne tamam gs ye gitti de Edouk ne alaka diyeceğiz ama Türkiye de transferler siyasi baskılarla yapılmakta rakamlara alınan verilenlere biraz bu yönden bakın.

  • Kagawa buyuk is demek icin biraz zaman lazim,gecmisi cok iyi bir futbolcu ancak son zamanlarda oynamadigini ve ismini bile cok duymadigimizi soyleyebiliriz.Kafamizdan su algiyi cikarmamiz lazim oo cok buyuk oyuncu,ee? takima hic katkisi olmazsa ne anlarim bu isten..F.bahce Van Persie yi getirdi,dunyanin en iyi oyuncularindan biriydi bir donem,ama gel gor ki hicbirsey katmadan gitti..Buyuk.oyuncu degil takima buyuk katki yapan oyuncuyu almak onemli is...

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Serdar Aziz'de Fenerbahçe'ye gitti; Serdar sakatlanma riski büyük olan, tek hamleli, arkaya çok adam kaçıran ve kart potansiyeli yüksek olan bir oyuncu. Ama fiziken dirençli ve hava hakimiyeti iyi bir oyuncu. Ben bu adama Galatasaray 4.5 verirken üzülmüştüm ama Fenerbahçe için bedelsiz transfer, bu riske hayli hayli gidilir. En azından Neustadter oynamayacak.


    Tolgay ise iyi transfer, kendini toparlarsa katkısı büyük olur. Şenol Güneş kolay kolay bu adamı bırakmazdı da demek araları baya kötüydü.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Fenerbahçe'de de genç orta saha Miha Zajc ismi öne çıkmış. Ben izlemedim hiç ama iyi topçu olduğu söyleniyor. Bakarsın son dk. Adebayor hamleside gelebilir Fenerbahçe'de..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Fenerbahçe'de de genç orta saha Miha Zajc ismi öne çıkmış. Ben izlemedim hiç ama iyi topçu olduğu söyleniyor. Bakarsın son dk. Adebayor hamleside gelebilir Fenerbahçe'de..

    ilk yaptigin yorumlarin hepsine katiliyorum bedelsiz ama yinede basimiza is acabilir bir stoper, hos bu neustader varken Serdar daha iyi olabilir orasi ucu acik bir konu.Tolgay ise devamliligini kazanirsa cok iyi transfer,bu 2 transferle ilgili fikrimi soylemistim daha once.


    Adebayor ise kisa vadede cok katkisi olabilir,ozellikle ic saha maclarinda hava hakimiyeti yuksek,stoperle bogusmayi seven ve bunu yapabilen hir oyuncu,umarim transferi olur..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sadık,Moses,Serdar'dan sonra Tolgay,Zajc ve Alan da gün içinde açıklanacaktır. Ali koç'un özel jeti şuan dubai de. Alan'ın takımı orada kamp yapıyor bir sürpriz olmazsa Alan'da tamam. Bugün gün içinde en kötü 2 en iyi 3 transfer daha açıklanacaktır.

  • Fb zajh transferini anlamadim eğer fırsat transferi değilse gerkesiz bir transfer olmuş.zaten tolgay alındı o bölgede şuan fazlalaik var.ha yazın benzia gider elif gider ozman olur.uygun fiyata alinmadiysa şuan acil olan kanat ti bence.srdqr aziz evet bedava olduğu için iyi ama unutmayalım reyes de bedavaydo serdar birçok yönden iyi olmasına rağmen seneye serdar sadik la oyun kurma sıkıntısı dogar

  • Birde sanırım FB için Alan transferi yatmış, geçende yazmıştım : 3 milyon bonservis, 4 milyon imza parası ve 4 milyon yıllık maaş Alan için ağır gelmiş olsa gerek. GS'de bu yüzden vazgeçmiş. 29 yaşında olmasıda cabası. Çin'de maaşlar uçuk, ucuza adam getirmek zor..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Tolgay giymiş formayı, Saat 5 gibi zajc da İstanbul'a inecekmiş. Kaldı geriye forvet transferi.Alan transferi zora girmiş imza parası ve maaşından dolayı yattı diyorlar. Şuanlık iki tane forvet adayı var birisi florin andone diğeri adebayor. 2 transfer birazdan açıklanacak bir sürpriz olmazsa da ilerleyen saatlerde forvet açıklanacak. Totalde 6 transfer ile kış dönemini kapatıp önümüzdeki sezona şimdiden iyi transferler yapıldı bence. Sezon sonu ayewin yerine bir kanat şampiyonluğun en iyi adayı yapar Fenerbahçe'yi.

    51d665248faba60fa4b76.jpg

  • Hocam şampiyonluğun en iyi adayı Fenerbahçe yapar demişsin de liyundama da geliyor sen Galatasaray ' ı görmüyorsun herhalde :) felaket takım olduk uefa da liste 3 değil de 4 kişi bildirebilseydik yarı final banko derdim ama büyük ihtimalle mitrouglu eklenmez bakalım

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • uefa da liste 3 değil de 4 kişi bildirebilseydik yarı final banko derdim ama büyük ihtimalle mitrouglu eklenmez bakalım

    Uefa listesine adam ekleme konusunda pek bir bilgim yok ancak uefa listesinde yazılı olan adamlar transfer oluyorsa(Rodrigues-Serdar) bunların yerinede isim yazılmayacakmı yani 3 değilde 5 bildiremezmiyiz