Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Maviler 1 kırmızılar 2

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • ingiltere de deplasman işi pek olmuyor öyle bir etki yok o yüzden gönlümüzden de geçen liverpool un yenmesi egee mac kısır geçmezse (ki guardiola kendi oyunundan vazgeçebilir.)ozman daha acilmaya müsait city bi acilorsa 3 bile yer kenei evinde

  • Futbolcumuz Volkan Demirel den açıklamalar


    Futbolcumuz Volkan Demirel, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın toplantısı düzenledi. Volkan Demirel şunları söyledi:
    "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu soğukta zahmet edip buraya geldiniz. Özür de diliyorum. Bu konuyla alakalı, kendimle alakalı gündemi bu kadar meşgul ettiğim için. Kusura bakmayın.
    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; camia olarak içinde bulunduğumuz durum gönülden, ruhen ve akılla düşünen bir Fenerbahçeli için kabul edilebilecek bir durum değil. Hep beraber Fenerbahçeliler olarak kalben ve ruhen, bu ruhu taşıyan insanlar olarak Fenerbahçe’yi hep birlikte yukarılara taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bunun için ben bundan önce olduğu gibi bundan sonra elimden gelen her şeyi yapmak için var gücümle belki bulunduğum yerde belki bulunmadığım yerde elimden gelen desteği vermek için elimden geleni yapacağım.
    Bu geçen süreçte yaşananlarla beraber tabii ki yaşadıklarımız var, olanlar var, konuşmalar var. Bunlar tabii ki artık geride kaldı. Şu an geriyi fazla konuşmaya gerek yok. Önümüze bakıp Fenerbahçe’nin bulunduğu ortamdan Fenerbahçemizi çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yaşanan zamanda da kendi adıma yapmış olduğum yanlışlar, konuşmalar, kırgınlıklar, üzdüğüm insanlar varsa tüm camiam adına onlardan özür diliyorum. Başkanımızın da belirttiği gibi, çok önemli bir insan benim için, beni kendisinin de çok sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Başta Başkanım olmak üzere Asbaşkanımdan da özür diliyorum. Ben şu anda tamamen duygularıyla konuşan bir insanım. Yazılı bir metnim, açıklamam yok. Sadece duygularıyla hareket eden bir insanım. Bu yüzden kırmış olduğum insanlar olabilir, kırmış olduğum insanlardan gerçekten sizlerin huzurunda özür diliyorum. Ben her zaman söylediğim gibi Fenerbahçe için varım, var oldum, bundan sonra da Fenerbahçe için var olacağım."


    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • serdar aziz ve erenle ipler tamamen kopmuş. artık beşiktaş mı olur fener mi olur izleriz. eren neyse de serdarın yokluğunu arayacaz. ozan da giderse göndermeye çalıştığımız maicona kalırız artık. bakalım bizim forvet alamayan muhteşem yönetim zaten bir savunma oyuncusu alınacakken 2. cisini alabilecek mi?

  • serdar aziz ve erenle ipler tamamen kopmuş. artık beşiktaş mı olur fener mi olur izleriz. eren neyse de serdarın yokluğunu arayacaz. ozan da giderse göndermeye çalıştığımız maicona kalırız artık. bakalım bizim forvet alamayan muhteşem yönetim zaten bir savunma oyuncusu alınacakken 2. cisini alabilecek mi?

    Serdar'ın yokluğunu Serdar varken de arıyorduk zaten. 2 maçta oynuyorsa sakatlanıp 2 maçı da kaçırıyordu.

  • elimizdeki en iyi stoperdi neticede. bakalim verdigimiz bonservisi alabilecek miyiz. yerine kim gelecek soru isareti ahmet çalık oynar artik. iki gun sonra yabanci kisitlamasi kalkinca da gider 4 5 milyon veririz yine serdar ayarinda biri için...

  • Geçen bir yerde okumuştum. Serdar Aziz gs ye geldiğinden beri Galatasaray toplam 130 resmi maç oynamış. Serdar Aziz bu maçların 62 sinde görev almış. Gitse nolur kalsa nolur. Rakamlar yanlış olabilir ama üç aşağı beş yukarı aynı

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Volkan demirel gibi Fenerbahçeye emek veren gerçek Fenerbahçeli birine böyle dandik bi kazan dairesinden hallice ortamda kıcı kırık bi masa önünde hiç bir yönetici olmadan özür dileten herkes ayıp etmiştir.O semih özsoy denen şahıs volkan kadar Fenerbahçeli mi ? Yarın herkesın önüne çıkıp özür dilemeli hem kaptana yaptıgı saygısızlıktan hem takımın bu hale gelmesinden.Ali koçu cok sever ve desteklerım ama etrafındakı böyle tipleri temizlemeleri.Çok koydu bu basın toplantısı adam aglayacaktı konusurken sesi titredi.Sırf Fenerbahce sevgisinden yaptı o acıklamayı ve özürü.
    DwAA7dwXgAEBcGO.jpg:large

  • Soulfly onun açıklaması yapıldı normalde saha içinde bikaç dakikalık konuşma dusnuluyormus ama hava yağışlı olduğu için gazeteciler kapalı alan istemiş hemen orda bi kapalı alan olusturulmuş veya orda ki küçük bir kapalı alana geçilmiş ama medya orda olduğu halde buranin niye yapıldığını bildiği halde ara bozmak için bu tip haberler yapıyor zaten nifak sokmak kavga ettirmek en sevdikleri şey sonrada aaaa bu hareket buna yakışmadı derler