Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe


    Fenerbahçe tipik Anadolu takımı gibi deplasman oynuyor oyunun hakimiyeti tamamen Akhisar'da golden sonra belki değişir biraz durum.

  • Bu sene farklı ve anadolu takımları için çok büyük fırsat.Umarım farklı bir şampiyon görürüz bu sene.Kasımpaşa-Antalya-Malatya-Trabzon bu 4 takımdan birinin şampiyon olabileceğinin düşüncesindeyim.Başakşehir ne kadar güzel top oynasada sonlara doğru afallıyor.Bir şekilde o şampiyonluğu alamıyorlar.Devre arası iyi transfer takviyeleri ile anadolu takımları fırsatı iyi değerlendirirse şampiyon olabilir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Geçen sezon ki o vasat kadro bile bu kadroya fark atar o derece kötü bir kadro kuruldu. Bugün eldeki kadroya bakıyorum kadro yaşını genç tutmaya çalıştılar güzel düşünce ama uygulaması yanlış. Sen elinde ki as oyuncuları satıp yerine sana ne getireceği belli olmayan sürpriz topçular alırsan sonucun bu olur. Comolli denen tuhaf varlık öncelik olarak tecrübeli oyuncu katmalıydı kadroya. Bugün bakın kadroya barış,benzia,slimani,ayew,frey gibi topçular antrenman topçularıdır. Seni kandırır antrenmanda böyle resmi maçlara gelince iki top süremez, bunları bırak kadroya almayı halısahaya bile çağırmam. Bakın as kadroya ve yedeklere şu oyuna girer şu oyunda şunu yapabilir diyecek bir tane oyuncu yok bir tane, Belki takım halinde ileri çıkılır rakip hata yapar şansa gol atalır öyle puan alınır umuduyla her maça cıkıyorlar sonuç %80 mağlubiyet %20 beraberlik. Bu takımın galibiyet alma şansı 0 dır 0. Bu takıma Ersun yanal bile gelse en fazla küme düşmeden ilk 10 a sokar ötesi olmaz olamazda zaten. Gelecek sezon da benzer bir yapı bizi bekliyor çünkü Başkanımız ne yazık ki halen Fenerbahçe başkanı olduğunun bilincinde değil. Şuan Ali koç isminin anlamı sadece PARA dır. Her hangi bir başarı gelmesi imkansızdır şuan ki görüntüde. Önümüzde ki sezon da hiç umutlu değilim ne yazık ki.

  • Temmuzda başkan olduğu süreçten bugüne hata üstüne hata yapan bir Ali Koç var,taraftarda kredisi var başkanın ancak bu gidişe dur diyemezse o kredi çabuk biter. Külup resmen yönetilmiyor başı boş gibi..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Temmuzda başkan olduğu süreçten bugüne hata üstüne hata yapan bir Ali Koç var,taraftarda kredisi var başkanın ancak bu gidişe dur diyemezse o kredi çabuk biter. Külup resmen yönetilmiyor başı boş gibi..

    Bence kredisi kalmadı abi, Tamam klüp borç batağında olabilir bunu düzeltmek için uzun vadeli planı da olabilir ancak Adın FENERBAHÇE ise o forma sahada 2 puanı alır 1 puanı oyuncular alır ancak o 1 puan dahi alınmıyor alınamıyor çünkü ortada bir takım yok. Bugün ilk 11 e yedeklere bak şu bunu yapacak maçı şu noktaya getirir diyebilecek bir tane oyuncu yok. En azından geçen sezon giuliano soldado falan o olmasa birisi bir şey yapıyordu şimdi top sürecek adam yok. Bunun bu hale gelmesinin en büyük nedeni Ali koçtur. Bence kredisi falan kalmadı bu takım işi Holding yönetmeye benzemez. Şu geçen 15 haftadır kalbimin bir an hızlı attığı bir nokta olmadı, belki de kuruluşundan bu yana en kötü Fenerbahçe budur.

  • Abi fenerbahçe yine yeniliyor. Ne oldu bu takıma yahu. Samimiyim bir Beşiktaşlı olarak üzülüyorum. Ha biz ve Galatasaray da bu sene iyi değiliz ve ümit ediyorum ki Trabzonspor bu sene şampiyon olsun fakat Fenerbahçeyi düşme hattında görmek hoş değil.

    Hocam hiç abartmadan söylüyorum şuan ki Fenerbahçe Düşmeye bile layık değil. Ptt 1.ligdeki takımlara hakaret olur düşer demek, Bu ruhsuzlar ptt 1.ligde ilk 5 e zor girer.

  • Hocam hiç abartmadan söylüyorum şuan ki Fenerbahçe Düşmeye bile layık değil. Ptt 1.ligdeki takımlara hakaret olur düşer demek, Bu ruhsuzlar ptt 1.ligde ilk 5 e zor girer.

    Ben de yakında Ersun Hocanın açıklanacağını düşünüyorum. Kendisi öyle mükemmle bir teknik direktör değil ama Fenerbahçe'yi düzelteceğine inanıyorum.

  • Haftalardır takımın hali içler acısı ve hala yönetimin inadı sürüyor.Bu inadın sonu taraftarın sabrının sonuyla güzel bir tekme olacak bu gidişle.

  • Ben de yakında Ersun Hocanın açıklanacağını düşünüyorum. Kendisi öyle mükemmle bir teknik direktör değil ama Fenerbahçe'yi düzelteceğine inanıyorum.

    En fazla düşme hattından çıkarır ötesi olmaz,çünkü eldeki malzeme belli. Bugün hamle oyuncusu olarak ismail köybaşı giriyor hocam bunun daha ötesi yok.

  • En fazla düşme hattından çıkarır ötesi olmaz,çünkü eldeki malzeme belli. Bugün hamle oyuncusu olarak ismail köybaşı giriyor hocam bunun daha ötesi yok.

    Haklısın, Özellikle de bir cümlene çok hak verdim; Kulübün ekonomik durumu kötü diye bu duruma da göz yumulamaz tarzı bir şey söyledin. Bu çok doğru çünkü geç kalınırsa daha vahim olur. Kredisi varmış yokmuş diye düşünülmeden hemen kulübün olağanüstü toplanması lazım. Seçim için değil, Ali Koç güvenoyu almayı denemeli.

  • Fenerbahçe üzerinde zerre hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum. Umarım birdaha iflah olmazlar hayattan soğudum böyle bir şey olamaz. Olur da bu dünyaya bir daha gelirsek bize bir gençlik borcu var Fenerbahçenin.

  • Ali Koç ' un en büyük hatası comolli gibi adamı getirmektir.Andy carrol çöpünden liverpoola ne kadar kitlemiş araştırsın herkes. Terranao da böyle batırıp kaçmıştı. Ders çıkaramamış.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • inanılmaz bir süreçten geçiyor fenerbahçe... gerçekten şaka gibi bir 15 hafta.... ali koç kredisini çok erken bitirecek eğer değişim olmazsa bu hafta ersun yanal gelmeli artık 5 haftadan beri gözüken köydü ama hep elinin tersi ile itti.

  • Ben şunu öğrenmek istiyorum. Bu 1,1.5 aydır Ersun yanal'ın yerine t.d bile olmayan koeman ile devam edilmesinin sebebi cocu ile alaklı sözleşmesel bir problemse anlarım ama bir problem olmayıp bir inat bir hiç uğruna bu yapıldıysa.Hakkım sonuna kadar haram olsun.