Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu taraftarı bu takım ne kadar hak ediyor koca bir :?: Aynısı Fener içinde geçerli .Manisaspor dışında başka takım tutmayan bir kişi olarak söylüyorum bunu tarafsız .

  • Fatih Terim bu ligi çok iyi çözmüş.Galatasaray da neyi doğru yapıp yapmayacağını çok iyi biliyor. 40 bin taraftar 19.05 en az bilet harcaması 762 bin tl para yapar o da yaklaşık 1m dersek hem takıma moral hem kasaya giren para hem de stokları azaltıyorlar.Yarın sonuç ne olur bilmem ama bu topçular bu taraftar için ölümüne oynamalı.Yoksa ciddi halde arkalarından söve söve devre arası zorla yollandırılır bazı futbolcular :D

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Ben farklı takım taraftarlarının başka bir takım ile ilgili bu sayfada eleştiri ve yorum yapmasına karşıyım. Galatasaray-Fenerbahce maçı sırasında ve sonrasında hakem harici o kadar olay olmasına karşın hiç yorum yapmadım Fenerbahçe ile ilgili. Yarın derbi var ve benim için önemli olan Galatasaray. Beşiktaş için bir şeyler yazıp eleştirmek karalamak olmaz, yakışık almaz. Bu sayfanın sürdürülebilirliği ve tartışma çıkmaması için uyelerden bu konuda özen göstermelerini nacizane tavsiye ve rica ediyorum.

  • Ben buraya artık stsl hakkında çok zorda kalmadıkça bir şey yazmak istemiyorum.Herkesin derdi galatasaray olmuş.Hakemler konusunda her türlü galatarasaray haklı bunu herkes biliyor fakat gururuna yediremiyor.Varsın bu sene galatasaray şampiyon olmasın bir sürü genç oyuncı kazanır.Atalay-ozan-celil-yunus-ahmet-recep-malik-mustafa... daha saymadığım bir çok kişi.Bu oyuncuların en az 6-7 ilk 11 e girecek 2-3 seneye göreceksiniz.Galatasaray hiçbir şey kaybetmez.Alt yapısı açık ara öndedir.Diğer hiçbir takım kafa bile tutamaz.Her neyse bu işleri geçelim boşuna tartışmaya birbirimizi kırmaya gerek yok.Yarınki maç hakkında şunu söylemek isterim büyük ihtimal beşiktaş kazanacak gibi görünsede bence galatasaray en kötü beraberliği alır diyorum.Maç sonucu berabere.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • memleketimin takımı kayseri malesef bu sene gidici alt lige. Sayin erol bedir kulupler birliginde açıklamalar pesinde kosacagina takimiyla ilgilense keşke. devre arasinda transfer yasagida var üstüne..

  • memleketimin takımı kayseri malesef bu sene gidici alt lige. Sayin erol bedir kulupler birliginde açıklamalar pesinde kosacagina takimiyla ilgilense keşke. devre arasinda transfer yasagida var üstüne..

    Hocam sizce sorun nedir? Aslında çok kaliteli isimler var. Genç ve dinamik oyuncular var mendes bilal teknik olarak cherry falan sıkıntı teknik direktörden falan mı kaynaklı? Çok seyredemiyorum kayseri maçlarını ama hep 2-0 4-0 yüksek skorlarla kaybediyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • sura16 berkay hocamin dedigi gibi yönetim ve ertugrul saglam kaynakli problem. yoksa futbolcu kalitesi olarak fena bi takim degil kayseri. acilen degisim sart yonetim mi olur hoca mi olur yoksa 2. yari zor toparlar kayseri

  • derbiye gelirsek hakeden kazansin. umarim olaysiz bi maç olur ve hakem konusulmaz. bu kadar eksik ve cezali varken umudum yok acikcasi mactan. haftalardır top da oynamiyoruz zaten. ama puan alirsak da basaksehirin yenildigi haftada guzel olur. en az hasarla devra arasina girersek 2. yari toparlariz insallah

  • Ben inanıyorum bugün kazanacağız.Fakat öyle bir durumdayız ki ertesi hafta tekrar kazanabileceğimizin garantisi yok oynadığımız bu futbolla.Belki dün ki antrenman atmosferi ve hocamızın söylemleri onlarda bir kıvılcım etkisi yaratıp potansiyellerini gösterme eğilimi yaratmıştır diye ümit ediyorum.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Dün dikkat ettiniz mi bilmiyorum Trabzonspor iki 10 numara ve bir 8 numarayla çıktı.guardiola bile bu kadarını yapmamisti ve Kayseri deplasmanında.ayrıca Kayseri daha az pozisyon buldu.demekki neymiş ofansof oynayinca çok pozisyon vermiyormussun.tabi her maça böyle çıkılmaz.

    Not:Aykut hoca bunun hayali bile korkutur