Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • şu anda üç büyüklerden genç futbolcu alacak durumu yok ya alttan çıkacak(ki alttan çıkacak oyuncu diğer sezona hazirlanmiyor)yada yaşı geçmiş futbolcular alınacak.başka care yok.üç büyükler 5 10 yıl içinde kurtulursa ozaman is adamları değil de eski futbolcular başkan olabilir.ali koç da TFF nin futboldan gelenlerin olmasını söylemişti TFF de iş adamı olacaksa ali koç gibi adamlar olmalı

  • Bence Trabzon o kadar taraftarın gözü önünde kaybetmez bende Trabzonlu gençlerle gidecektim Trabzon'a ama tüm biletler bitmiş gidemeyen bilene transfer yapar yani o stad tamamen dolacak

    Real madrid yenilince bian bende fb nin başina da aynısı gelebeliceginj düşündüm orda da soalari gelince de iy8 bi hava olusmustu bizde de öyle ama iyi futbol yok fb de

  • Denizlispor 3-2 kazanıyor şuanda 10 kişi kalmasına rağmen aslında benim favorim Denizliydi bence bu yıl süper lige Bolu gençler çıkar Denizli play offla çıkar haftalardır bu düşünce içindeyim

    Denizli maddi anlamda o kadar iyi değil .1 .ligte genelde paralar maç başına veriliyor.Bunu nerden biliyorsun diyeceksin Manisaspor yönetimi iyi bildiğim için geçmiş senelerde adamlar atıyorum yıllık 300 bine anlaşıyorlar lakin ödeyemiyor bu sefer maç başına vermeye başlıyor ,galibiyete veriyor arada 2-3 bin euro veriyor yabancıya öyle idare ediyorlar .Genelde klüpler orada öyle çarkı döndürüyor yabancı baktı bu işte bozukluk var anında çekip gidiyor .Bu ligte hiç bir şey belli değil bu yüzden .

  • lothlorien hocam nerede fanatik yazı yazdım? Elimden geldiğince objektif ve her takım hakkında görüşümü bildiririm. Sanırsam sen Fenerbahçelisin beni yanlış anladın.Fenerbahçenin derbi havasını iyi bildiğini ve kaybetmeyeceğini her takımında böyle olduğunu vurguladım. U21 maçını izlerseniz bugün anlarsınız. Bu arada çirkeflik yaptıkları konusunda hem fikrim yanlış bir şey yazdığımı da düşünmüyorum. Her derbi de böyle bu.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • lothlorien hocam nerede fanatik yazı yazdım? Elimden geldiğince objektif ve her takım hakkında görüşümü bildiririm. Sanırsam sen Fenerbahçelisin beni yanlış anladın.Fenerbahçenin derbi havasını iyi bildiğini ve kaybetmeyeceğini her takımında böyle olduğunu vurguladım. U21 maçını izlerseniz bugün anlarsınız. Bu arada çirkeflik yaptıkları konusunda hem fikrim yanlış bir şey yazdığımı da düşünmüyorum. Her derbi de böyle bu.

    Benim tuttuğum takımın önemi yok, ortamı geren kaşıyan açıklamalar bu konuda tartışmalara ve gerginliklere neden oluyor. Size göre öyledir bir başkasıda gelir başka birşey söyler oda haklıdır. Trabzonspor-Fenerbahçe maçları elektrikli maçlardandır. Şimdi 6 kırmızının 4 ü trabzona çıkıyorsa burada çok suçlu bulurum ben size. Ayrıca bir takıma çirkef demek yada çirkeflik yapıyor demek sizin haddinize de değil, yazdığınız yanlış olduğu gibi tamamen fanatik bir düşüncenin ürünü. Derbi havasını iyi bilmek= çirkeflik değildir o maçlar daha çok önem veriyor demektir. Senelerdir derbilerde iyi olan Fenerbahçenin bu başarısını çirkefliğe bağlamaksa son zamanlarda duyduğum en saçma yorumdur.


    Bu iletiyi bana hitaben yazdığınız için cevapladım, bana söylemek istediğiniz birşey varsa özelden yazabilirsiniz. Konuyu uzatmayalım, futbol konusu aylardır huzurlu ve kavgasız gidiyor, yönetim olarakta burada en ufak kavga çıkacak söze davranışa imaya karşıyız.


    İyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • https://youtu.be/eAP5_XZRzCo (Videoda küfür var tribünden ses açmayın lütfen)


    Hocam benim demek istediğim şu videoya bakarsan penaltı kaçmış kaleci tabi ki çok sevinecek ama tribünleri böyle kışkırtmaya gerek var mı küfür etmeye? Bunlar ileride a takıma çıkacak. Futbol sadece yetenek yürek gerektirmiyor. Karakter de gerekiyor. Tribünler sövecektir hep zaten ama futbolcu isen bunun bilincinde olarak oluyorsun zaten. Çirkeflik derken bunu kastediyorum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Trabzonspor'umuzun taraftarı iyi destek vermesi durumunda en kötü beraberlik diyorum. fenerbahçe de çok eksik var benzia olmaması beni şaşırttı. Tek sıkıntı valbuena olarak görüyorum Trabzonspor'lu olarak.

  • Konu kapanmayacak arkadaşlar fakat kendini bilmezce inadına tartışma çıkaracak kasıtlı yorum yapanlar bu konuda asla yazamayacaklar.Eleştirinin dozunu ayarlamak zorunda herkes çünkü herkesin tuttuğu gönül verdiği bir takım var.Burası sokak yada stad değil burayı ev gibi görün ve ona göre yorum yazın lütfen..

  • Trabzonsporu Ünal hoca çok iyi hazırlamış. Malatya maçından sonra böyle bir performans beklemiyordum. Son yılların en iyi süperlig performanslarından çok basıyor çok pas yapıyo. Maç çok güzel. Abdülkadir çok büyük topçu olur.Fener de harunu tebrik etmek lazım tek başına savaş veriyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Doğduğumdan bu yana Fenerbahçeliyim fakat bazen anlam veremiyorum şu takıma nerde 2 hafta önceki ruh ölü gibi geziyorlar sahada yazık ya bi öyle bi böyle bu taraftar bunları haketmiyor antrenmanlar da hareketleri bilerek doğru yapmayan Yiğithan ı oyuna neden alırsın bırak kadro dışı 80 dk savunma yaptık ona da yaptık denirse tamamen trabzonsporun beceriksizliğinden fark açılmadı

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Denizli maddi anlamda o kadar iyi değil .1 .ligte genelde paralar maç başına veriliyor.Bunu nerden biliyorsun diyeceksin Manisaspor yönetimi iyi bildiğim için geçmiş senelerde adamlar atıyorum yıllık 300 bine anlaşıyorlar lakin ödeyemiyor bu sefer maç başına vermeye başlıyor ,galibiyete veriyor arada 2-3 bin euro veriyor yabancıya öyle idare ediyorlar .Genelde klüpler orada öyle çarkı döndürüyor yabancı baktı bu işte bozukluk var anında çekip gidiyor .Bu ligte hiç bir şey belli değil bu yüzden .

    Benimde İstanbulspor ile aram iyi Muhammed demirci mesela maç başı 25 bin tl alıyor

  • Yusuf atamadı bi ben ona yandım ya..:) Harun elinden gelini yaptı diye düşünüyorum.Son dakikalarda bazı pozisyonlar da vardı belki beraberlik olabilirdi..

    (Daha önce maç yorumu yapmadım forumda Galatasaraylıyım)

    Bu sezon izlediğim keyifli maçlardan biriydi...