Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Beşiktaş bu maçı kaybeder peşinden de Avrupa’dan elenirse dinazor yumurtası gibi çatırdamaya başlar. Bu yıl hakikaten çetrefilli geçecek tüm takımlar için. Kasımpaşa’da 3/3 yaparak dikkatleri üzerine çekti. Şuan yine en ayakta kalanı Galatasaray gözüküyor transfer olarak. Oyun olarak henüz bir şey göremedik zaten Kasım’a kadar beklemek gerek tüm takımların durumunu anlamak için.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Galatasaray iç sahada çok iyi oynamasa bile coşkuyla maçı kopartıyor; bu sene iç sahada kolay kolay yenilmez gibi duruyor. Stoper, santrafor ve sol bek hariç çok alternatifli bir kadro olmuş durumda ve oyuncuların çoğu umut vermekte.


    Alanyaspor'un durumu ise biraz kötü; ligde kalabilmek adına takviye yapmalılar diye düşünüyorum..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Transfer bitmek üzere 4 gün sonra bitiyor Fenerbahçe adam gibi transfer yapması lazım acil durum ilan etmesi gerekir çünkü Artık takım eskimiş yeni yıldızlar katın bu takıma

  • Bugün saat 19.00'da Şampiyonlar Ligi kurası var, bakalım Galatasaray'ın rakipleri kim olacak ?


    20eace028fceb9d.jpg


    Şahsi yorumum 3. torbadan Liverpool, 2. torbadan da Tottenham ve Roma gelmesin; kalanlara kabulüm. 1. torba Lokomotiv Moskova sürprizi hariç hep zor zaten..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Küçük bir tahmin yarışması düzenliyorum.


    G.sarayın 3 rakibinden 1 ini doğru bilene 1000 HF, 2sini doğru bilene 2000HF, 3ünü doğru bilene 5000HF puan vereceğim. Buyrun tahminlere:)


    Not: Tahminler için son saat 18:59 dur, 19:00 ve sonrasında yapılan tahminler geçersizdir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ben bu Fenerbahçenin transfer politikasını anlamıyorum.Gs paraya kıydı zamanında Muslerayı aldı bjk iyi bir kalecisini satsa da 22 yaşında iyi bir kariyer yapmış diğer bir kaleci alırken fener 29 yaşındaki Bursanın kalecisini alıyor.Yanlış anlaşılmasın Harun kötü bir kaleci değil ve emeklilik ikramiyesi gibi 4 yıllık anlaşma yaptı.Ama hedef bu olmamalıydı.Kalecilerin performansı şampiyonluk kovalayan kulüpler için Türkiyede çok önemli.Gs smoviç-taffarel-mondragon-muslera yıllarında fb schumacherli rüştülü ve volkanlı yıllarında başarılı oldular...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • @4 Şubat 3 sene boyunca amatör kümede kalecilik yaptım.Ailevi nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.5-6 Kez seminerlere gittim,oynadım hocalarım vs oldu.Hepsinin söylediği tek şey bir kalecinin En olgun dönemlerini 30-35 yaş arası yaşayacağıydı.Bunun sebebide Kalecilik tecrübe gerektirir ve hatalarından ders çıkarmış olur o yaştaki insan.Tabiki bunun aksi örneklerde var genç iyi kaleciler veya o yaşlarda kötu olan kaleciler gibi.Eleştirinizin son derece yanlış olduğunu düşünüyorum.Genç kaleci zaten alındı 19 Yaşındakı Berke ne güne duruyor.Pişicek,gelişicek.Fenerbahçe şuan bir çöplük içinde ve bunları yavaş yavaş çözecektir.Lakin Harun son derece iyi ve tecrübeli bir eldivendir.Lütfen eleştiri yaparken biraz objektif olalım.Bir konuda eleştirinize katılırım bu kadar kaleci sayısı fazla Ya Volkan Ya Kameni gitmeliydi.Kameni için çok uğraşılıyor fakat Volkana güvenmekle hata yaptık ve pişman olduk.


    (Not:Bu söylediklerim Tüm takımlar için geçerlidir,Hocam FB'deki Harun üzerinden örnek verdiği için Fenerbahçe üzerinden cevap verdim.)

  • Eleştirimi yanlış algılamışsınız Hakan_ermeydan1907 .Büyük takımlara büyük kaleciler gereğinden bahsettim.Objektifliğim konusunda kendinizce haklı olabilirsiniz ancak Gs yi de en çok eleştirenlerden biriyim.(Hatta bunu sorgulayanlar bile oldu burada)Ayrıca fanatik olsam niye Fbnin iyi olması yönünde görüş bildireyim.Geçen seneki kaleci hataları Fb ye çok puan kaybettirdi.Ben rekabetin kulüpler bazında ne kadar yükselirse(sportif açıdan) Türk futbolunun gelişmesinde de önemli olacağını düşünürüm...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...