Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • valbuena soldado ve mehmet ekici oynarsa Fenerbahçe'nin 2 yada 3 gol atacağını düşünüyorum. Eğer gene o kısır iğrenç futbol kadrosu ile çıkarsa Fenerbahçe'nin 1 tane bile atacağından şüpheliyim.

  • Bence fernandao hava hakimiyeti ile duran top ve kanat oyunlarında etkili olacaktır.Topal da plase...

    muhtemelen mehmet ekicinin yerine mehmet topal oynayacaktır. Soldadonunda yerine fernandao o yüzden ilk yarı kısır bir maç geçer hatta gs rahat bile oynayabilir ilk yarı.

  • Gs nin yan top zayıflığı malum iyi bir stoperi en son ujfalisi diye hatırlıyorum. @Gucci Gang senin dediğin gibi bir kadro olursa asıl o zaman ibre gs ye doner.defansif ortasaha sadece josefe kalır ki bu da ustunlugu gs ye gecmesi demektir.senerin yerine isla olmalı cunku pas orta yuzdesi cok daha iyi...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

    Einmal editiert, zuletzt von 4 Şubat ()

  • Gs nin yan top zayıflığı malum iyi bir stoperi en son ujfalisi diye hatırlıyorum. @Gucci Gang senin dediğin gibi bir kadro olursa asıl o zaman ibre gs ye doner.defansif ortasaha sadece josefe kalır ki bu da ustunlugu gs ye gecmesi demektir.senerin yerine dirar olmalı cunku pas orta yuzdesi cok daha iyi...

    sende haklısın hocam aslında derbilerde taktiğe vs bakmıyacaksın çıkıp topunu oynacaksın işte ozaman derbi oluyor.

  • Fenerbahçe bu sene iç saha performansı çok kötü olan bir takım, zaten iç sahada puan kaybettiği maçlardan 2 sini kazansaydı şuan liderdi ve en büyük adaydı.


    Bu maç başka, bu hem şampiyonluğa devam için hemde prestij için önemli bir maç. Derbilerde çıkan kadrolar her ne kadar önemsizdir densede önemlidir. F.bahçenin hücum presle başlayacağını düşünüyorum bu yüzden Mehmet Topal ve Josefle göbeği tutmak isteyecektir,G.sarayın yan top zafiyetini Fernandao ile değerlendirmeye çalışacaktır. Fenerbahçenin sol kanadı zayıf G.sarayın ise bu kanadı kuvvetli, ayrıca F.bahçede zaman zaman savunma derinliği kayboluyor özellikle Selçukla yada Belhanda ile buralardan Gomise pas atılması işin seyrini değiştirebilir çünkü f.bahçe savunması yavaş ve tek hamleli ya gol olur ya kırmızı kart.


    F.bahçenin ise taraftar avantajı olduğu gibi, bu sezon içerisinde rakibin en büyük zafiyeti F.bahçenin en iyi olduğu şey: yan toplar ve duran toplar..
    Kırmızı kartın olacağını düşünüyorum ilk kırmızıyı gören maçı kaybeder görüntü bu şekilde..


    Şimdiden dostluk kazansın Türkiyenin 2 büyük camiası derbi gibi derbi heyecanını bize yaşatacaklar,gollerin pasların futbolcuların performanslarının kouşulacağı bir derbi olsun. Hakeden kazansın..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • derbide klasik ilk yarıda golü, taraftarın baskısı ve fenerli oyuncuların istekli oyunu ile galatasaray yer ve hatta ilk yarı çok tutuk bir futbol oynarız. ikinci yarı ayaklanırız, sağlı sollu ataklara başlarız.fenerbahçe oyundan düşmeye başlar ama bir duran top veya korner olur hooop 2-0. kısacası her sene umutlansakta ne yazıkki sonucu iki olasılıklı görüyorum. fenerin en kötü kadrosunda da yenemedik, en iyi kadromuzlada. beraberlik olsun bizim olsun

  • Fenerbahçe Başkanı Yıldırım,derbiyi kazanmaları halinde tam 1 milyon Euro'luk prim açıkladı.Bu rakam, maçın kazanılması halinde şimdiye kadar Fenerbahçe'de bir maç için açıklanan en yüksek ödül olarak kayıtlara geçecek.


    Öte yandan A Milli Futbol Takımımızın İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı özel maçlar öncesi aday kadrosu açıklandı.


    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.