Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Cengiz Ünder yine attı.. Açıldı valla durdurabilene aşk olsun:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İtalya futbolcular birliği malum olay sonrası profesyonel liglerde bu hafta oynanacak tüm maçların ertelenmesini talep ettiği açıklandı...


    David astori'nin kalbinin ani durması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı...

    Einmal editiert, zuletzt von AŞİ-KAR ()

  • Üzücü bir durum. Ailesine sevenlerine sabır versin yaradan.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • akhisar 1-0 öne geçti. ne yazık ki ne oyuncular ne taraftarlar şampiyonluğa inanmıyorlar. oynanan oyun yok denecek kadar kötü. taraftarlar ise var mı yokmu belli değil. eğer bu maçtan gelecek herhangi bir puan kaybı şampiyonluğa havlu attırır.

  • 2-0 oldu ne yazık ki. Eskiden kadıköy çıkmazı diye bir şey vardı hangi takım gelirse gelsin eli ayağı titrer tansiyonu yükselirdi ama şimdi kadıköy o eli ayağı titreyenler için bir avantaj yerine dönüştü bunun sebebi sayın AZİZ YILDIRIM dır. Satılan kombinelerin belkide %90 ı klübe para yedirmek isteyen kendi adamları olduğu için kale arkası dışında kombineli gelen taraftar sayısı yok denecek kadar az. saha içinde ise oyuncuların futboldan uzak durumları ortamı özetliyor.

  • F.bahce taraftarina uzuluyorum gercekten bu eziyeti yasiyorlar..Eskiden F.bahce kadikoyde oynayacakti nefes aldirmazdi nefes. Ve sezon icinde 17 ic saha macinda 14-15 galibiyetle kapardi ligi. Bu akhisarin hicbir fazlasi yok sadece iyi kapanan disiplinli takim.Bizde yetenekli oyuncu sayisi az olunca macin kilidini acacak kimse olmuyor.
    Teknik direktor bozuntusuda bizim.gibi izliyor.Guliano mac basindan beri yok,hala kadikoyde defansip orta saha ile cikiyorsun yani hucum yapmayin maci tutun 1 tane atarsak aliriz.Ama unuttugu birsey var stoperler kazma ..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • ilk yarı 2-0 bitti. bakalım 2.yarı sayın korkak seyis uzmanı mehmet ekici ve soldadoyu alacak mı. Kadıköyde 2 ön libero ile çıkıp forvete forvetle alakası olmayan bi öküzü koyan adamdan hiçbirşey beklenmez. josefi koyarsın liberoya ön 2 liyi mehmet ekici giuliano yaparsın birisi forvet arkası oynar digeri oyun kurar en azından böyle 2 yiceğine 2 yiyip 4 atarsın.

  • Akhisar deplasman korkusu yaşamıyor çünkü stad boş ve gerekli atmosfer yok. Şuanda ligi hiç bilmeyen birini getirseniz akhisar şampiyonluğa oynuyor der o derece kötü fener.