Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
    • Sene 2000 de Barcelona ile oynarken de 5 olur 6 olur diyenler vardı maçı 3-0 alıp hem diyenleri hem de barcelonayı susturmuştuk. Lütfen gerçekçi olun 8 9 bunlar hayal beşiktaşın defansı ve kalecisi bu kadar kalitesiz değil.
  • @HavaDelisiMert dün guardiola 'lı Man. City 2 lig alt takıma hemde ful kadroyla omasına rağmen elendi beşiktaşı çok hafife alıyorsunuz 4-0 5-0 uçmayın Bayern 2 farklı alırsa öpsün başına koysun Ayrıca Beşiktaşı ligde oynadığı futbol ile değerlendirmeyin avrupa da farklı oynuyoruz.

    ağzına sağlık hocam. Bunları diyenler futbolun f sinden anlamıyor yada beşiktaşın kadrosunu bilmiyor. Hele hele defansını be kalecisini hiç bilmiyor

  • süper ligde ki hangi takım ile hatta avrupa da hangi takım ile oynarsa oynasın favori olan takım münihtir kesinlikle


    ama gel gelelim türkiye de hiç bir takım destek olmuyor birbirine bu konuda.


    ben gs juventusu karlı havada yendiğinde sneijderin golünden sonra havalara zıplayan


    deivid chelsea ye attığında cama çıkıp bağıran bir beşiktaşlı olarak şunu söyleyebilirim


    birazcık saygılı olun arkadaşlar.


    8-9 falan diyorsunuz. nasıl bir kompleks sizde ki anlamış değilim. ligde istediğini söyle ama avrupa da şunu yapmayın.


    umarım gol atarız ve 3 de fazla yemeyiz. takım tam konsantre olursa bir de futbol şansı yanımızda olursa 1 veya 2 farklı skorlar vodafone park'a umutlu gitmemesi sağlar.


    saldır karakartalım

  • Arkadaşlar Bayern Eski Bayern değil Beşiktaş 'ta eskşi Beşiktaş değil. Bu akşam Beşiktaş her türlü gol atacak bayern'e bugün ribery ve robben dediğiniz adamlar 34 yaşına gelmiş veteran oyuncular artık bu ikisinden biri ülkemize gelse yaşlı iş yapamaz diyen birçok kişi olacak bunlardan mı 5-6 yiyecek beşiktaşı hafife almayın....

  • Allahım sen bize spikerin "Goodbye Bayern , Goodbye Bayern. Beşiktaş Bayerni eliyor. Kara Kartal tarih yazıyor" demesini duymayı nasip et Yarabbim. Sen ol dersin ve olur. Ummadığımız yerden sevinmemizi dilerim senden. Allahım, güldür şu mübarek kullarını. Fabri'nin kollarına güç, Talinin ayaklarına kuvvet , Hakemin kalbine de azıcık insaf eyle Yarabbi. Başka sevdalara kapalıyız, Beşiktaş'ımın yüzünü güldür Yarabbi. Son umudum sensin, Sana muhtacız. Almanya'dan takımın sevinçle dönmesini nasip et Yarabbi Amin

  • Forumdaşlar Tosic oynayacak mı ? Sakat diyorlardı, oynaması bence çok önemli.

    Hocam tosic oynayacak durumda olsa dahi şenol hoca oynatmaz. Kaç haftadır oynamıyor, maç eksiği var. Tosicin yerinde büyük ihtimal medel oynayacaktır.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • kusura bakmayın ama ribery ve robbenin ölüsü türkiye de şov yapar. kaldı ki hücum bekleri ve geriden oyunu harika okuyan ve oynayan stoperleri üstüne lewandowski gibi dünya çapında 1 numara olan forvet varken bayerni eski gücü yok demek haksızlık oluyor.


    Beşiktaş avrupa da farklı oynuyor evet ama bayerne karşı farklı oynamak bile yetmez. " Akıllı Oyun " oynanması gerekiyor. sürekli bam bam ileri topu degajla atarsan, oyun kurmazsan, forvetin rakip stoperleri yormazsa iş çok zor.


    Bir de son haftalarda beşiktaş ta %100 pozisyonları harcama hastalığı başlamış durumda.


    Bayern gibi takımlara bulduğunu atacaksan yoksa seni harcarlar.


    maça Talisca yı forvet olarak başlatırsa Şenol, maç 6/7- 0 bitmesine sebebiyet verir. talisca gizli forvet. senin forvetin stoperleri meşgul edecek ki taliscaya alan açsın.


    3-1 / 2-1 / 2-0 / 4-2 gibi skorlar ümitlendirir, aksi olursa 2. maçı dikkate bile almadan lige ağırlık verilmesi gerekir artık çünkü tren kaçmak üzere.

  • @Resco Aynen hocam, grup maçlarının bazılarını izledim; Bayern Münih çok güzel atağa çıkıyor fakat arkada çok eksik bırakıyor, bu yüzden bu noktada Babel bu açığı değerlendirebilir. Tabi Bayern Münih'te grup maçlarına nazaran çok daha ciddi olacaktır; artık sayılı saatler kaldı..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Vidayı muhtemelen hava topları için kullanmak isteyecektir ama nedense bir türlü dikiş tutmadı vida.


    Örnek verirsem jahovicün attığı golde vida alanına boşalttığı için pepe ileride kalıyor araya pas öyle atılıyor ve gol oluyor. Medel alanına boşalttığı zaman ya rakibe müdahale ediyor ya da topu kapıyor. Vida o konuda bizi ara toplarda çok sıkıntıya sokar.


    Negredo sırt dönük bir forvet ama kağnı gibi malesef. Ve son vuruşları hiç temiz değil.


    Aslında bizim bu sene bu durumda olmamızın sebebi çok açık


    Q7+tolgay+oğuzhan = 1 gol.

  • Bayernin ızbandut gibi adamlarının olduğu yerde Medel stoper oynar mı yahu. Medel orta saha oynar Atibayla beraber. Tandem Pepe-Vida sağ bek Adriano sol bek Caner. Q7 sağ öne Babel sol öne. Ortada Talisca ileri uçta Negredo. Alın size fıstık gibi kadro. Ya herru ya merru. Kalede Fabri büyük hata yapmazsa 2 farkla falan paçayı kurtarır Beşiktaş ve Bayern karşısında 2 farklı yenilgi de bana göre başarı sayılır.

  • Bayern 7-0 Beşiktaş
    Bunu taraf tuttuğum yada Beşiktaş düşmanlığı yaptığım için değil Bayern Münihin bi maçta patlaması lazım hep az skorlu bitiyor maçları he bu hayalcilikse Beşiktaş 3 gol atan diyen kişi benden daha büyük hayal kuruyordur.Çünkü Bayern Münih 4 yıldır ligde ve şampiyonlar liginde evinde oynadığı maçlarda 3 gol yememiş.Neyse keşke yanılırım Türkiyeye puan lazım fazlasıyla.