Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Maçı izlemeyen biri şuan der ki fenerabahçe rezil aziz istifa vs der fakat böyle bir durum söz konusu değil aksine fenerbahçe lig başladığından beri en iyi futbolunu oynuyor %70 top oynama 2 direk var. Bu maçın skoru 3-1 fenerbahçe

  • Klasik aykut kocaman ilk yarı çok iyiydi , golü attı ve geriye çekildi sonuç bu. Bu takımdan aykut kocaman ve aziz yıldırım gitmediği sürece fenerbahçe için şampiyonluk hayaldir

  • kadikoyde maci kopartip rahat rahat top cevirmesi gereken f.bahce 2 gol yedi oyuna suanda hukmedemedigi gibi gol atar mi oda belli degil.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Dünkü maçta 1/0 bitti. İlk Yarı Bursa 2-1 Beşiktaş // İkinci Yarı Bursa 2-2 Beşiktaş
    Bugünkü maç 2/0 bitebilir İlk Yarı Fenerbahçe 0-1 Gençlerbiligi İkinci Yarı Fenerbahçe 2-2 Gençlerbirligi
    Tabi daha 10 dakika var. İçimdeki his Göztepe maçı gibi olabilir, tam 90+ larda gol gelebilir.

  • besiktasin oz cocugu mete kalkavani üstün performansından dolayi tebrik ediyorum. Aykut kocamani hic sevmesemde giresun maci sonrasi hakemler ile ilgili soyledikleri %100 dogru bu futbol sürekli bu hakem bozmalari yüzünden geriye gidiyor.

  • Kadikoyde yonetim istifa sesleri hakli olarak. Mesela teknik direktor bozjntudu Aykut efendiye sormak lazim, kendi evindesin sana gol lazim soldado yu cikarip fernandaoyu almak nasil bir hamledir? orta sahada oguz kaan ile baslamak(defansif orta saha) neyin nesidir? Buradan hep soyledim soylemeye devam edecegim capsiz bir antrenorle lige baslarsan olacagi bu, hala daha yapilan yanlistan donulmuyor ara transfer doneminde takimin takviyeye ihtiyaci var yapilmiyor..Bu surec dogal, kurtulus basit Aziz efendi ve usagi Aykut bavulu toplayip bir daha gelmemek uzere birakacaklar ama biz biliyoruz ki F.bahceye sirtini dayamis yillardir bir suluk gibi kulubun her damarini emen obemli yoneticileri ve rakip olabilecek insanlari kulupten bir sekilde uzaklastiran Aziz efendi yine secilecek ve maalesef ki F.bahcelinin eziyeti bu adam gidene kadar bitmeyecek..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Aykut Kocaman suçlu olacak en son kişidir bu takımda. Başta Aziz Yıldırım denen baş problem olmak üzere, yetenek fakiri futbolcular topluluğu ile anca bu kadar oluyor, adam ne yapsın ? Neyse bu saatten sonra Aziz gidene kadar Başakşehir'i desteklerim ben de, semtimin takımı ne de olsa

  • Fenerbahce bu baskan ve seyis ile ptt1.lig de dahi sampiyon olamaz. Artik bazı seyler degismeli 20 yıldır kendi takımından cok rakip takimlarin şampiyonluklarini basarilarini gördü bu takım.

  • Fb büyük takımların yemeyeceği basit goller yedi.Ama ilk yarıda çok arzulu bir takım vardı.Aykut hoca 2.yarıda öne geçtikten sonra takımı çekti.Ayrıca Aykut Hocanın Fernando aşkını sorgulamak lazım.