Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • ilk yari fener daha iyidi ismailin kazmalıgından mutlak 3 puan gitti 2.yarı sosa girdi trabzon hareketlendi maçi koparabilirlerdi fenerin golünden sonra fener bastırdı pozisyonda buldu ali bey korneri kullandırmadı .ilk yarıda ts ye cıkmayan net 2 kirmizi kartla aliye yapılan algi operasyonları sonuc verdi. Elif elmas ve valbuena ile başlaşaydık cok rahat yenebilirdik acıkcası kaybedilen 2 puan oldu net. Aykut adamsan haftaya ilk 11 e al bu adamları. Şahsi fikrim ilk 2 belli. 3-4 bjk fb olur.

    Murat kardeşim eğer olay, 90+4 te ikinci kornerden gol atmak kadar kolay ise. İyi ki atamamış bence fenerbahçe.

  • Kullandırsaydı %80 gol olurdu valbuena oyuna girdi orta actı ilk ortadan gol 1 tane daha kullansaydı belki olmazdı ama kornerden de macın bitttigi nerde görülmüs ve mac 1-1 iken fark olsa neyse

  • Kullandırsaydı %80 gol olurdu valbuena oyuna girdi orta actı ilk ortadan gol 1 tane daha kullansaydı belki olmazdı ama kornerden de macın bitttigi nerde görülmüs ve mac 1-1 iken fark olsa neyse

    Haklısın da gol atsaydı fenerbahçe bu sefer de 90 artılarla kurtardınız denmeyecek mi idi? :) Herkes olayı kendi tarafına çekerdi emin ol kardeşim. Böylesi belki de de daha hayırlısı oldu. Kim bilir?

  • Bir Fenerbahçeli olarak bu sene şampiyonluğun zor olduğunu düşünüyorum.Mayıs ayında Fenerbahçe Başkanlığına Ali Koç’un gelmesiyle daha iyi işler olacaktır.Bence bu sene şampiyonluk için en iddialı takım Galatasaray.

  • Aykut Kocaman her haliyle Fenerbahcenin zarari.Bu takima senelerce hizmet vermis taraftarin sevgilisi Alex i kosmuyor diye once yedek birakti sonrada ayagini kaydirdi. Ayni adam simdide valbuenanin uzerine oynuyor. Oynattigi futbolun futbolla alakasi yok. Hucum yapmayarak gol atmayi dusunen futbol ozurlusu bir teknik direktor kurusu bu adam yuzunden bu sene surunuyoruz.Transferleri yanlis,yaptigi oyuncu secimleri yanlis teknik taktik yanlis vs vs.Ilk yari fernandaoyu oynatmadi simdi eli mecbur oynatiyor. F.bahce takimi kendi sahasinda forvetsiz maca cikti, hala tek forvet oynuyoruz stoperler stoper degil yani kisacasi neresinden tutarsak elimizde kalan bir takim ve Aykut Kocaman. Isin kotusu Aziz Yildirim denen adamda baskanligi kaybetmeyecek ve maalesef bu eziyet bizim icin devam edecek.Iyi gunler bizi beklemiyor....

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • takımın genel gidişatı hiç iyi değil. Bana göre oyun yapısı ve kadro kalitesi ligin orta sıralarındaki takımlardanda kötü ne yazık ki. Eğer Bu takım oynamadan bile puan kazanabiliyorsa bilinki adının FENERBAHÇE olmasından kaynaklı. bu takımın adını bahçespor gibi birşey yapın şuan olan puanın belki yarısından çoğu olmazdı. eldeki kadro kalitesi yönetimdeki insanlar vs hepsi vasatında vasatı. bunları bir araya toplamakta büyük başarıç ama suç kimsede değil suç mikroplu kangrenli olan en üst başkanlık makamında. o içi dışı ölmüş diktatör bozuntusu kişiyi takımdan def etmedikce bu klüp her yıl dahada geriye gitmeye mahkum benim gibi 20-30 milyon Fenerbahçe'liyi futboldan ve takımdan soguttular.

  • Fenerbahçe ile ilgili yapılan yorumlara katılmıyorum , ayrıca kadronun şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyorum.Mükemmel top oynuyor diye düşündüğünüz takımlar göreceksiniz Fenerbahce karsısında oyuna hükmedemeyecekler ve cok zor pozisyona girecekler Trabzonspor macı buna bir örnektir stopersiz ve orta sahada hasan ali nin oynadığı bir takım oyun anlamında rakibinin cok üzerindeydi sonuç olarak asıl anlatmak istediğim şu; Aykut Kocaman Fenerbahce de bir sistem oturtmaya calısıyor hangi oyuncu oynarsa oynasın, oyunun değişmemesini istiyor top rakipteyken 11 kişi topun arkasında, kompakt bir oyun ve hücumda da üretken bir yapı.Belki gitgelli bir oyun olmadığı için Fenerbahçe dinamiklerine aykırı bir oyun ancak sonuç güzel olacaksa bunun bir önemi yok diye düşünenlerdenim. skrtel, guiliano, jansen takıma döndüğünde tam kadro bir Fenerbahce nin bu ligde kolay kolay maç kaybedeceğini düşünmüyorum, zaman Aykut Kocaman ı bir kez daha haklı çıkaracaktır

  • Fenerbahçe de Trabzon da akşam korkak oyun oynadılar. Beraberlik Aykut hocayı bozmazdı. Rıza Hoca da kontra atakla 1 tane atıp yatarım dedi. İki hoca da istediğini aldı.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • iki takimda nasil gol atacaklarını biliyorlardı ona gore tedbirlerini aldiklarini ama engel olamadiklarini söylediler.bundan cikan sinuc iki hicaninda her iki takim icin yetersiz olduğudur...Bende Trabzonsporluyum bu arada.

  • fb 2012 2013 de yine bu durumdaydı gs yine coşkulu futbol oynuyordu.bakalım tarih tekerrür mu edecek ki bana göre edecek ve şampiyonluk ne yazikki fb rakiplerinin olacak yani coşkulu oynayanlarin.
    Ayrıca fb topa hakim olan ve bu şekilde gol atan takım olmak istiyor topu aldığında bile kontrollü peki pas ve oyun kontrolü oynayan takımlar kim city Barcelona ve arsenal arsenal in durumu belli(bizden hızlı oynadıkları halde) çünkü kadro kalitesiz Barcelona bi iki oyuncu olmasa bu oyunu asla oynayamaz çünkü pas futbolunda rakip yerleşmiş oliyor.üçüncüşu ve bu işin piri guardiola orta sahada bile 10 numaralari oynatiyr( de souza ve topal gibi 6 numara degil) demekki bu sistemi fb oynayamaz ya Aykut başka taktik bulma ya başka oyuncular

  • Ligin bitmesine 14 hafta kaldı şuan itibariyle yani 42 puan ediyor. ben Fenerbahçe'nin başakşehir,beşiktaş,kayseri maçlarından mağlubiyet alacağını düşünüyorum. ettimi sana 9 puan düş 42 den 9 puan 33 puan ediyor . 1 yada 2 beraberlik alacağını düşünüyorum düş 2 puan 31. şuan 37 puanı var fenerin 37+31=68. 68 puanla 3-4 arası bi sıralamada bitireceğini düşünüyorum.

  • Fenerbahçe her zaman büyük takımlara iyi oynar anadolu takımlarına yenilir. Geçen sene durum aynen böyleydi manchester united'ı bile rahatça yenerken alanyaspor'a yenildik.

  • Aldığım bir duyuma göre janssenin lig lisansı iptal edilecekmiş galiba. 6 hafta net şekilde yokmuş sakatlıktan cıkıp antrenman eksikliği vs derken bir faydası olmayacaktır zaten. yerine stoper yada kanat oynayabilen orta saha alınacakmış.