Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Şu Sakatlarla Eksiklerle Biraz Akıllı Olsa Aykut Kocaman Bugün Bir Devrim Yapar. Volkan-Isla-Neus-Topal-İso-Josef-Oğuz-valbuena-eljif-alper-soldado 11 ini yapıştırır oğuz eljif ide oynatır maçı da alırsın maçın yıldızlarıda eljif oğuz olur birde yemede yanında yat. şu an ana detay şampiyonluk değil geleceğin fenerbahçesi kurulmak zorunda mali anlamda sıkıntılıyız bu çocukları şu durumda oynatmak lazım,madem alamıyoruz oyuncu bu gençler oynamalı.

  • MUHTEMEL 11'LER


    TRABZONSPOR
    Onur
    Pereira
    Uğur
    Durica
    Kamil Ahmet
    Onazi
    Okay
    Abdülkadir
    Yusuf
    Olcay
    Burak


    FENERBAHÇE
    Volkan
    Isla
    Neustadter
    Mehmet Topal
    İsmail
    Souza
    Oğuz Kağan
    Dirar
    Valbuena
    Aatıf
    Fernandao


    2 takımı da başarılar

  • Dün yaşanan tartışma için kendi adıma özür diliyorum


    Maça gelirsek, Fenerbahçe'nin çok ciddi eksikleri var fakat kaybedeceğini düşünmüyorum, beraberlik ağır basıyor ya da fener alır.

  • Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Isla, Neustadter, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Josef, Hasan Ali, Dirar, Alper, Fernandao


    Şaka gibi ama hasan ali orta saha oynuyor evet şaka değil.

  • Mehmet ekici bu takıma neden transfer oldu adam ikinci Van persie vakası sakatlıktan çıkıyor birdaha sakatlanıyor. Kulüpte boş boş para ödüyor yazık gerçekten. O paralar altyapıya yatırılsa ne yetenekler çıkar ama işte..

  • Dün yaşanan tartışma için kendi adıma özür diliyorum


    Maça gelirsek, Fenerbahçe'nin çok ciddi eksikleri var fakat kaybedeceğini düşünmüyorum, beraberlik ağır basıyor ya da fener alır.

    dünkü tartışmada gerçek manada beklemediğim yorumlar yapıldı. Hem de beklemediğim kişilerden. Yemişim Trabzonsporu Fenerbahçeyi. Şu zor günlerde hiç olmayacak muhabbetlere girdiniz. Fark ettiyseniz bir yorum yaptım sonra konuyu kapatmaları için yönetimden rica ettim. İstediğiniz kadar laf söyleyin hakaret edin küfür edin gram zoruma gitmez ama sakın ola terörist ifadesini kullanmayın. Sen kullandın demiyorum ama dün burada Trabzon şehrini ve Trabzon halkını üstü kapalı şekilde Terörist ilan ettiler.


    Tekrar söylüyorum Trabzon'a hakaret edin sövün napıyorsanız yapın ama sakın ola Terörist ifadesini bırakın kullanmayı ima dahi etmeyin.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Hocam yanlış anlaşılma olmasın kimse trabzon halkını terörist ilan etmedi kesinlikle böyle birşeye bende karşıyım sadece geçtiğimiz senelerde sahaya atlayıp hakeme saldıranlar taraftar değildir demiştim onun dışında terörist lafı hiç bir şekilde benim ağzımdan cıkmadı fakat ben bunları yapanları bir taraftar olarak görmüyorum. Fenerbahçe taraftarı yapsa aynı hareketleri gine aynı söylemde bulunurum.

  • Konu kapansın. Bu forumda hangi parti hangi takım hangi ırk hangi mezhep vs. mensubu olursa olsun herkes benim kardeşim ağabeyim dostum arkadaşımdır. Madem o kadar objektif davranıyorsun Fenerbahçe taraftarının yaktığı polis araçlarını da paylaşsaydın.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Arkadaşlar şu dünkü muhabbeti kapatalım artık gerekeni yazdık. Buarada dipnot nasılda Fenerbahçe otobüsüne ateş eden bir Trabzonsporlu olamaz taraftar olamaz diyorsak yada hakemin üstüne atlayan olamaz diyorsak benim gözümde polis arabasını yakanlarda taraftarlıkla uzaktan yakından alakası olmayan kişilerdir bunların Fenerbahçe camiasıyla bağdaştırmak yanlış olur. Biraz bu pencereden bakalım ve artık futbol konuşalım..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN