Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bence çok şey olur hangi futbolcu mükkemelki emin ol bunu başka sürüsüyle sporcu yapıyor illa habere çıkmasına gerek yok. 22 yaşında çocuğu biraz parlatsan cenk gibi 25 30 a satarsın ki ozan çok daha genç cenk ten.

    Hocam Cenk çalışıyor,didiniyor.Ve sonunda Everton'a gitti.Ozan'da o çabayı gördün mü? Ben göremedim.Sezon başı taraftarı bir gaza getirdi.İki üç video çekip,İnstagrama atti.Herkes bi ümitlendi.Ancak Ozan bu 1 2 bise yapar.Sonra yine eski Ozan olur.Cenk'in bu kadar parlamasinin bir sebebi de Almanya menşeili olması.Alman disiplini var.Türklerde bu cok az oyuncuda var.

  • fenerbahce josefin yanına hucum yonlu bir ortasaha almalı onun disinda iyi bir solbek, iyi bi sağ açık ve nispeten daha az ihtiyacla beraber bir stoper almalı. Bunları yaparsa sampiyonlukta hic bir engel yok. Hasan ali ismail isla senerin bireysel hataları olmasa son dakikada yenilen gollere baktıgımizda bu kötu fenerbahce 4 -5 puan farkla lider olması içten bile değildi bence.

  • Gaziantep sporun kapatılacağı açıklandı, bugün ise samsunsporun oyuncularına 10 gün içinde maaşlarını ödemezse hepsinin serbest kalacağını ve klübün kapatılacağını açıkladılar gerçekten çok yazık. Bu takımlar bu hale getiren başta yöneticileri dahil hepsini Allah bildiği gibi yapsın. Bunların yolunda antalyaspor da ilerliyor. Vasıfsız başkanlar oyunculara olması gerekenden fazla maaş ödemeleri vs klüplerin hepsi borç batağında. Bu takımlar süperligde oynamış hatta avrupaya bile gitmiş takımlar bu hale düşmeleri çok yazık.

  • Ne yazikki ülkemizin hala grlisyir düzeyde olan bi ülke olmasi burda da kendini gösteriyor. Hatta futbolda gelişmemiş ülke statüsünde.mesela gençlerin alttan yetisecegi tesisler olsa ülkenin kasabalarinda veya ilçe merkezlerinde futbol Akademileri olsa ozman ve herkes ingiltere deki gibi 5 tane ligden birinde yer alıyor olsa herkes de futbola ilgili olsa ilçesinin kasabasınin maçına gelse işte ozman bu sorunlar kalmaz

  • ingiltere bi futbolcu için helede akdeniz ülkelerinden giden futbolcular için çok tehlikeli bir lig.her daim çok güçlü olacaksınız ve tempoya ayak uyduracaksınız o yüzden afrika kökenli futbolcular başarılı olabiliyor.cenk burda temposuzluga alıştı orda oldukça zorlanabilir eger biraz güçlenirse başarılı olur

  • Cenkin gidişini Tuncay’ın İngiltere’ye gittiği dönemden faklı bir durum gibi göremedim. İngiltere de 3-4 takım harici diğer takımlara gidene kadar Avrupa da kendi liginde daha üst düzey bir takıma daha makul fiyata gitmesini daha iyi görüyordum şahsım adına ...umarım hayırlısı olur ama şu da bir gerçek İngiltere ligi zor ve kondisyonu yüksek bir lig ve sürekli temposu yüksek bir lig. İnşallah orada Tuncay gibi harcanıp gitmez.

  • Başakşehir ciddi ciddi sampiyonluğu istiyor herkesin aksine ben ardanın büyük güç katacagını düşünüyorum en kotü 2.olacaktır başakşehir. Favorim an itibariyle başakşehir.

  • ilginç olan gs başakşehir maçında arda nasıl karşılancak kötü olursa gsye dönecegini düşünmüyorum . Başakşehirde vitrin yaparsa avrupaya yine transfer olabilir yada bjkye gidebilir.