Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fener yenemeseydi iyi dalga geçerdim 8 puanlı rakip ve adamların iyi oyuncularıda oynamıyor

    yazda bak bakalım bir daha bu konuya yazabiliyormusun? hangi takımı tutuyorsak tutalım bunun spor olduğunu ve karşı tarafı rencide etmememiz gerektiğini anladığımızda ülkedeki futbol anlayışı ve seyirci kalitesi artacak.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Çok Kötü Oynadığımız Bir Maçta 2 Farklı Galibiyet.Sahaya Nasılsa Yeneriz Diyerek Çıktık Ve İkinci Yarıda İse Valbuenanın Oyuna Dahil Olmasıylada O Mantıktan Çıkan Bir Fenerbahçe İle Daha İyi Bir Oyun Seyrettik Yeterlimiydi Derseniz Gene Hayır Ama Kazanmaya Yetti.

  • Modellerden umut kesenler ve kışı bitirenler gibi Fener’den umut kesenler ve Ligi erken bitirenler de yanıldılar ve rezil oldular
    Uzun vadeler için kesin konuşanlar ve kendince olumsuz ahkam kesenler her daim yanılacaktır

  • Açıkçası bu maç cok rahat oynayıp 4-5 gol atarız diyordum valbuş girene kadar atağımız yok düzgün.Şaşırdım ama aldık 3 puanı çok şükür.Haftaya insallah bu kafa yapısıyla çıkmazlar.Bazı oyuncular noeli düşünüyor galiba.

  • aynen @ahmet45 görüşlerimiz ayrıydı ama hep dedim bu Tudorun kapasitesi G.saray gibi büyük kulübü yönetmeye yetmez diye nitekim öyle oldu. Gönül isterdi @ahmet45 haklı çıksın ama yapacak birşey yok şimdi yeni bir sayfa açılacak bakalım kiminle?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ben beşiktaşlıyım ama diğer takımlara karşı objektif olduğumda şu tablo çıkıyor karşıma. ( diğer takımların maçlarını takip ediyorum )


    Galatasaray gibi bir kulüp sırf takım 1 puan geride diye TD yolluyor bu yönetim şekli tam bir demirören yönetim şekli. Bilinçsiz ve taraftar odaklı.
    Sırf fb ts bsk bjk puanlar kaybetti diye gönderildi bu adam. Ama unutmadan küçük maçları kazanıp büyük maçlarda yenilip şampiyon da olunuyor kaldı ki 2. Yarı ilk 7 hafta gs lehine fikstür. Bence tamamen yanlış karar. Fatih terim modası da beni bile sıktı. Kaldı ki artık bir arpa boyu yol alamayan türk futbolu yenilikçi olması gerekiyor. İstifa etmesi gereken özbeklerdi.



    Fenerbahçe ise gerçekten doyurucu olmayan bir futbol oynuyor. Ama mücadeleci bir takım. Handikapları teknik direktörün vizyonsuzluğu. Tudordan daha iyi bir TD değil kesinlikle. Total futbol karşıtı olan bir adamdan ne kadar verim alabilirsin. Seneye yolcu kesin. Aziz de hatasının farkında.


    Başakşehir ( gerçek ) bir taraftar eksikliği olmasına rağmen iyi götürüyor. Onlar da konsantrasyon problemleri yaşanabiliyor. Ama ligi net ilk3 te bitirirler.


    Beşiktaş açık ara istedi mi ligin en iyi oynayan takımı olabiliyor. Ama 5-1 lik sonuç aldatmasın. Haftaya sivasta yine Q7 ye top atıp orta beklersel kapanan sivas savunmasını aşamazsn. oyuncu profilinde sıkıntı yok ama oynanan oyun planı artık ezberlendi ekstra taktik planları yaratılması lazım. Her maç 30 orta açmak skor tabelasını etkilemedikten sonra boşş.
    Özlediğimiz şey sosa-oğuzhan-gomez iş birliği gibi ön tarafta baskı akabinde araya atılan tek top ile ilerleme. Medel takıma direk yerleşmeli. Negredo forma şansı bulmalı. Gerekirse 4-4-2 medel oğuzhan orta sahası. Babel Q7 cenk negredo oynanırsa dağıtırsın rakipleri. Talisca direk gönderilmeli.

  • Dediklerinin hepsine katılıyorum. :4722

  • Dediklerinin sadece Fenerbahçe kısmına katılmıyorum sanki Birazda bugünkü maça göre yorumlamışsın son 2 iç saha maçından bağımsız. O maçlar bence gayet doyurucuydu ve şuanda kazanan bir Fenerbahçe var Aykut kocaman ın sistemi de oturuyor bence devrede yapılacak 2 3 takviye çok kritik Fenerbahçe açısından, bugünkü oyundan bağımsız oyununu geliştiren daha mücadeleci bir Fenerbahçe olduğu aşikar

  • mesele rakip zaten. Fenerbahçe nin valbuena ya ek olarak sorumluluk vereceği oyuncu sayısı az. Artırırsa 2. Yarı şampiyonluk alabilir. @bşkşhr34

    Janssen bu takımın önemli parçalarından biri bence valbuena gibi bugün olsa maç farklı olurdu çok farklı bir forvet. Guiliano da o olduğunda daha iyi bence. Bir sağ kanat 8 ve sol bek transferleri şart bana göre şampiyonluk için bakalım neler olacak önce Konya maçında almak lazım sonrasında transferleri görüp ona göre yorumlayacağız şansları.

  • arkadaslar fb 8 numara alsa ne yapacak yedek oturtur kcaman.oynatsa elinde ozan vardı oynatmıyor neden çünkü geriye yeterince yardim etmiyor diye oysa 8 numara tabiki geriye cook yardim edemez.ayrica aykut goya dünyada sadece iki takımın oynadığı(barcelona arsenal) top bende kalsın ve pas oyunuyla rakip defansları delecegi bir sistem istiyor ama dünyada bile yok olurken aykut buna takmış bu oyunu herkes oynayamaz farkında degil