Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İsveçe helal olsun.İtalyanın momentumu 50 den sonra düştü o şekilde devam etseydi gol bulabilirlerdi belki ama işveç'in de hakkını yemeyelim iyi savunma yaptı ve dünya kupasının yolunu tuttu.

  • Ev sahibi Rusya ile birlikte son şampiyon Almanya, Brezilya , Arjantin, Belçika, Kolombiya, Kosta Rika, İngiltere, Mısır, Fransa, İzlanda, İran, Japonya, Meksika, Fas, Nijerya, Panama, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Senegal, Sırbistan, Güney Kore, İspanya, Tunus, Hırvatistan, İsviçre, İsveç ve Uruguay, kupaya katılacaklar .
    Dünya Kupası'nda gruplar 1 Aralık 2017'de belirlenecek. 21. Dünya Kupası, 14 Haziran-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında oynanacak.


    Suudi Arabistan, Kosta Rika , Tunus , Panama ve Mısır umarım beklediğim gibi performans göstermezler
    Kolombiya , Urugay ve Hırvatistan ise çoğu isimli takımlardan daha iyi oynuyorlar

  • @Cold.EFso Suudi Arabistan defans yapmak istesede yapamaz Allahım onları Almanya dan korusun :) sert defans yapabilecekler İsviçre izlanda İsveç Sırbistan hırvatiatan olabilir.ve dünyada eskiden ki gibi olmasada hala sertçe ounayan ve defans yapan kazanıyor

  • bıktım usandım bu Şenol güneşin şampiyonlar ligini düşünüp rotasyonlu kadro ile maça çıkmasına. gram anlıyorsa bu işten. umarım sene sonu bavulunu alıp defolup gider takımdan. şu saatten sonra takımda kalması için bir sebep kalmadı.

  • bıktım usandım bu Şenol güneşin şampiyonlar ligini düşünüp rotasyonlu kadro ile maça çıkmasına. gram anlıyorsa bu işten. umarım sene sonu bavulunu alıp defolup gider takımdan. şu saatten sonra takımda kalması için bir sebep kalmadı.

    Bu takımın yaş ortalaması yüksek.İki kulvarda da oyunu sürdürmeye çalışıyor.Aynı oyuncularla bu iş zaten patlar.Ayrıca babel dahil bir çok oyuncu milli takımdan geldi.
    Yaptığı rotasyon Negrado,lens ve pepenin sakatlığından dolayı medel.Sanki Necip ,Mustafa Pektemek oynamış gibi yorum yapmışsın.Hiç kusura bakma ama 2 yıl üst üste şampiyon yapmış,şampiyonlar liginde 4 maçta 10 puan almış bir takımın hocasına resmen hakeret etmişsin.Sahaya girip penaltıyı da mı Şenol Güneş atsın.

  • Herkesin futbola bakış açısı farklı Takım camiaya öyle bir hava verdi ki çıtamız çok yükseldi.Monaco maçında tribündeydim.Berabere bitti.Stadda herkes ah vah çekti.Beklenti çok arttı.Bunda Şenol Güneş'in katkısı çok fazladır.
    Defolup gitsin duygusal ve ağır bir ifade olmuş diye düşünüyorum.Yani Şenol Güneş şuanda bırakıp gitmesini düşünmüyorsun diye düşünüyorum.
    Bu seneye gelince ligde İyi oynamıyoruz.Avrupa'da çok iyiyiz.Takım lige konsentre olamıyor.Garip bir ironi.Ben başarısızlığı,
    Şenol Güneş dahil takımın lige asılmamasını, ligde başarıya doymuş olmasına.Artık Avrupa'da başarıyı önemsidiğini düşünüyorum.
    Yaz kampları çok önemlidir.Sporcular bir yıllık yüklenmelerini yaz kampında yaparlar.Takım Çin'e Maç yapmaya gitti.10 saat git ,10 saat gel.Çin'in nemi ve sıcağı yaz mevsiminde 1 maç için gitmek çok yanlış.Takımın yüklemesi şampiyonlar liginin ilk maçına göre yaptık dediler.İlk maç Eylül ortasındaydı ligin sanırsam 5.haftasıydı.


    Lens ve Medel çok formsuz.Negredo Kaliteli ama randıman alamıyoruz.Mesela Şenol Güneş Vidayı istedi alamadık..Yönetim medeli aldı. tosic çok formda.Ama bomba.Yanında pepenin oynaması onun da performansını arttırıyor.Bu sene üç kulvarda mücadele edeceksen 34 yaşına gelmiş Atibanın yerine muhakkak birini alacaksın.Atiba'nın rotasyonu yok.Ki ileride Quaresma,Babel,talisca gibi defansa yardımı hiç sevmeyen oyuncular varsa Atiba'nın muadili bir oyuncu alacaksın.Bunun sıkıntısını ileriki zamanlarda çok çekeceğiz.
    Galatasaray çok formda,kaliteli kadrosu var.Bence onlarda ileride düşüş illaki yaşacaklardır ama kadrosu kaliteli olduğu için bunu atlatırlar.
    Başakşehir çok çok tehlikeli.Sonuna kadar gidecektir.
    Bütün bunlara rağmen Beşiktaşlı olarak bu sene de şampiyon olacığımızı düşünüyorum.Beşiktaş şampiyon olmadığı sezonda başarısızdır.Ve daha lig bitmedi.