Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Galatasaray bundan tam 1 hafta sonra beşiktaşı yenerse puan farkı 4 e iner.Beşiktaşın oynayacağı kritik maçlar asıl şimdi başlıyor.


    Igor Tudor etkisi daha ilk maçtan etkisini göstermeye başladı.Haftaya Galatasarayın Beşiktaşı yenmesi sürpriz olmaz.

  • Beşiktaş Şampiyon diyebilmek için bu 6 maçın hepsini kazanması lazım.
    çok zorlu bir fikstürü var. Arada Avrupa maçları var.


    Galatasaray
    Antalya
    Trabzon gibi 3 tane zor deplasman


    Form yakalamış Kayseri ile içerde


    Rize ve Gençlerbirliğinden 6 puan alır. Diğerlerinde alıcağı puanlar şampiyonluğu etkiler.

    • 27 Şubat 2017, Pazartesi

      • 20:00Galatasaray Beşiktaş
    • 4 Mart 2017, Cumartesi

      • 19:00Beşiktaş Çaykur Rizespor
    • 12 Mart 2017, Pazar

      • 00:00Beşiktaş Kayserispor
    • 19 Mart 2017, Pazar

      • 00:00Antalyaspor Beşiktaş
    • 2 Nisan 2017, Pazar

      • 00:00Beşiktaş Gençlerbirliği
    • 9 Nisan 2017, Pazar

      • 00:00Trabzonspor Beşiktaş
  • aziz yıldırım tesisleşme konusunda birçok konuda ülkede öncülük etmiştir ama artık koltuk sevdası mı yoksa egosunun yüksekliğimi bilmiyorum herşeyin en iyisini ben biliyorum demesi başarısızlıkta hep suçu başkasına yüklemesi bir yerden sonra kulube zarar veriyo maddi ve manevi. eğer ersun yanal veya aykut veya zico bunlar uzun yıllar fenerbahcenin başında kalabilseydi şampiyonluk sayısı 6dan çok daha fazla olabilirdi. Bir Beşiktaşlı olarak Aziz yıldırım uzun seneler daha fenerbahçenin başında kalır inşallah.

  • Fenerbahçeyi Hep Kendisi Durdurdu Egoları Kaprisleri Olmasa İdi Şuan Fenerbahçe Çok İyi Bir Durumda Olurdu Ne Zaman İyi Gitse Bir Şeyler Bozan Hep AY Oldu,Sonra Fenerbahçenin Menfaatleri İçin Herşeyi Yaparım Diyor Birde.

  • Igor Tudor Beşiktaş maçına özel sistem uygulayacak.


    Beşiktaş maçında sakatlığı geçmesi beklenen Sneijder ve Eren Derdiyok'a mutlaka ilk 11'de şans tanımayı düşünen genç teknik adam, Bruma'yı da bu kez oynatacak.



    BEŞiKTAŞ MAÇINA ODAKLANMIŞ DURUMDA



    Ç.Rizespor maçında yapılan hataları oyuncularına anlatmayı planlayan Tudor'un kafasındaki oyun sistemini oyuncularına anlatacağı öğrenildi. Beşiktaş'ı iyi analiz eden Hırvat hocanın bu maçı kazanarak camianın güvenini kazanmayı düşündüğü ortaya çıktı.



    Siyah-Beyazlı takımın zaaflarını tespit eden Tudor, kendi sahalarında oynama avantajıyla Beşiktaş'ı yenmekten başka bir şey düşünmüyor..



  • FENERBAHÇE KRASNODAR'I KONUK EDİYOR!




    Son üç resmi maçında galip gelemeyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Krasnodar'ı İstanbul'da konuk ediyor.
    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında yarın sahasında Rusya'nın Krasnodar takımını ağırlayacak.



    Fenerbahçe, turu geçmek için en az iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi 1-0 kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Fenerbahçe, beraberlik veya iki takımın da gol bulduğu tek farklı galibiyette UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek.


    Ülker Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak.


    POLONYALI HAKEM YÖNETECEK
    Fenerbahçe-Krasnodar karşılaşmasında Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak.



    SKRTEL DÖNÜYOR, 3 OYUNCU CEZA SINIRINDA
    Fenerbahçe'de sarı kart cezası nedeniyle Rusya'daki ilk maçta forma giyemeyen Slovak stoper Martin Skrtel, teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.


    Sarı-lacivertli ekipte, ikişer sarı kartı bulunan Volkan Demirel, Josef de Souza ile B, Krasnodar karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.


    Fenerbahçe'de ayrıca UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev de mücadelenin kadrosuna giremeyecek.




    MUHTEMEL 11
    Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Krasnodar ile yapılan ilk maçta forma giyemeyen Robin van Persie'nin ilk 11'de oynaması bekleniyor.


    Sarı-lacivertlilerde Kasımpaşa maçında sakatlanan Volkan Şen ile gözünde enfeksiyon bulunan ve antibiyotik tedavisi uygulanan Aatıf Chahechouhe'nun durumları maç saatinde belli olacak.


    Fenerbahçe'nin Krasnodar karşılaşmasında muhtemel 11'i şöyle;


    Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow, Van Persie.


    SON 3 RESMİ MAÇI KAZANAMADI
    Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, yaptığı son 3 resmi mücadeleden galibiyetle ayrılamadı.


    Resmi maçlardaki son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertli ekip, derbiden son çıktığı 3 resmi karşılaşmada 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı.


    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sahasında yaptığı Bursaspor (1-1) ve Kasımpaşa (0-0) maçlarından beraberlikle ayrılırken, UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile deplasmanda yaptığı mücadeleyi 1-0 kaybetti.


    Sarı-lacivertli takım, ayrıca yaptığı son 7 resmi maçta sadece iki kez kazanabildi. Fenerbahçe, bu süreçte ikişer galibiyet ve yenilgi ile üç beraberlik aldı.


    GOL AYAKLARI SUSKUN
    Fenerbahçe, son haftalarda yaptığı maçlarda skor bakımından kısır görüntüsüyle dikkati çekiyor.


    Yaptığı son 6 resmi maçın 2'sinde gol sevinci yaşayamayan sarı-lacivertli takım, diğer 4 maçta ise 1'den fazla gol atamadı.


    Bu karşılaşmalarda Ozan Tufan ve Mehmet Topal gibi orta saha oyuncularından birer gol katkısı alan Fenerbahçe'de birer kez fileleri havalandıran Moussa Sow ve Robin van Persie, dışında hücum futbolcuları skora katkı sunmadı.

  • Böyle hakemler ve fedarasyon olduğu sürece beşiktaş hep şampiyon olur adamlara zorla yıldızı taktıracaklar galatasaray fenerbahçe biraz toparlasa şampiyonluk iki takım arasında geçer eskiden olduğu gibi.! Beşiktaşlı bir fedarasyon başkanı var Fenerbahçe istese bile şampiyon yaptırmazlar.

  • Bu ülkede İki büyük takım var O da Fenerbahçe ve galatasaraydır bu gerçek hiç bir zaman değişmez.

    Sabah sporda bugün bir haber var takım halinde istatisklerde 20 konuda Beşiktaş birinci. o istatiskleri ne hakemler yapıyo ne federasyon şu an tartışılmaz ligin en iyi top oynayan takımı Beşiktaştır. son 5 haftadır beşiktaş aleyhine hakemler hata yapıyo ama Beşiktaş yinede hakederek kazanıyo. Hiç kimse yokken Beşiktaş vardı Önce bi Beşiktaşın tarihini araştır siyah renginin nasıl geldiğini öğren armasındaki Türk bayrağının nasıl armaya koyduğunu öğren sonrada büyüklüğün sadece kupalarla olmayacağını öğren sonra büyük küçük muhabbeti yap bilader. şunu bil Beşiktaşı Fenerbahçeyi Galatasarayı büyük yapan aralarındaki rekabettir.

  • @ilker4185 Hocam ligin en iyi oyununu Beşiktaşın oynadığı konusunda haklısın. Hakem etkisi olmasa bile şu an 1-2 puan ile yine liderdi. (Not: Galatasarayın hakemlerden net 5 puanı gitti )
    ama 'büyülüklüğün sadece kupalarla olmayacağını' sözüne katılmıyorum. Bana dünya genelinde kupası olmayan 5 büyük takım sayar mısınız? Muhtemelen sayamassınız. Büyük takım başarılarla olur. 1-2 sene iyi top oynamakla olmaz. Türkiyenin en büyük kulübleri:
    1-Galatasaray
    2-Fenerbahçe
    3-Beşiktaş
    diye sıralanır.



    Not: Galatasaraylıyım

  • ben Beşiktaşlıyım ama kocaelide oturuyorum fırsat buldukça kocaelisporun maçlarına gidiyorum ismetpaşada seyirci ortalaması 15000 civarında. Derbileri çıkartın Fenerbahçe ve Galatasarayın seyirci ortalaması bu sayının altında. seyirciyide mi federasyon engelliyo maça gitmeyin diye. Kendi takımına inancı kalmayan taraftarların Beşiktaşı küçümsesi hatta başarısını hakeme federasyona bağlaması çok komik geliyo bana. not: Kocaelispor 3. ligde şuan