Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sneijderi Al Koy Fenere Lensi Gör.Sneijderin Geçen Hafta Attığı Pasları Hepimiz Gördük Galatasarayda Bunları Yapıcak Oyuncu Hatta Bence Oyuncular Var Fenerde 0 0 0 0 0.

    aga önemli olan takım kötüyken sahneye çıkmak . İyi topçuysan kötü zamanda takımı kurtarırsın. Messinin yanına sabriyi koy bak nasıl top oynuyor :D

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • aga önemli olan takım kötüyken sahneye çıkmak . İyi topçuysan kötü zamanda takımı kurtarırsın. Messinin yanına sabriyi koy bak nasıl top oynuyor :D

    Bende Diyorum Ki Adam Kaç Kez Kurtardı Ve Takımı Kurtarabilen Tek Oyuncu Oydu Ve Takımlar Ona Önlem Aldımı Adam Bir Şey Yapamıyor Artık Kolay Kolay.

  • Lens çok vasat topçu ve Fener de tribünlere oynuyor . Sunderland da top oynayamayan adam Fener de iki orta yapıyor taraftarın gözünü boyuyor. Lensten bir cacık olmaz.

    Hocam Eminmisin takımın en iyisi şuanda 8 asisti var hücuma çok katkı yapıyor nasıl vasat futbolcu anlamadım

  • Şöyle birşey var bunu bilmiyorsunuz galiba, Fenere messi gelse formundan tutun değeri dahil herşeyi düşüşe geçer. Fener gelen kötüleşiyor. Ama bu lens ve Rvp ölüsü Bjk de olsa şuan Ligde maç kaybetmez %100 eminim. ve avrupada finale adım adım gider.

  • Öyle veya böyle şuan Lens fenerin en iyisi.Fizik desen var depar desen var yani Fener'e göre vasat bir durumda değil Lens.Tabi Topal'da fena değil.

    Einmal editiert, zuletzt von GabelBerg10 ()

  • arkadașlar ișin ôzeti șu yașım 46 alın beni barcelonaya koyun o takım içinde sırıtmam türkiye liglerinde oynayan herhangi bir futbolcuyu alín bjk koyun sırıtmaz futbolda kiși değil takım önemlidir mesela hagi koy șu an ki fenere veya alex i sıradan futbolcular olurlar hagi ve alex in gs ve fb de oynadíģı dönemlerde onların yanlarındaki futbolculardı onları hagi ve alex yapan

  • bakın Türkiye de menejerler nasıl beleşten para kazanıyorlar.


    Malouda Trabzonspora ne kattı arkadaşlar ?
    Tabata Beşiktaşa ne kattı ?
    Misimoviç Galatasaraya ne kattı ?
    Lazar Markoviç Fenere ne kattı ?


    Lens aynen böyle futbolculardan birisi. Bakın bu adam Chelsea da Atletico Madrid de ve ya Bayern Münih de oynayabilir mi ? Fenerbahçe bu adamı seneye şutlar. Advocat eğer Beşiktaşa elenirse istifa edecek ve Lensin işi de fener de bitecek izleyin görün :D


    Fanatik Trabzonsporluyum :D İnşallah şu Ekiciyi de alır fener de bizi de kurtarır :D

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ya belki lens denildiği kadar büyük topcu değil.Ama burada denilen kadar kötü asla değil benim görüşüme göre.Lensin şanssızlığı şuan böyle bir takımda bulunması.Dediğim yanlıs anlasılmasın ama demek istediğim oyuncu olarak.Etrafındakiler ölmüş topcular tek başına biryere kadar gider.Yani bu kadar lafı haketmiyor suan ama tabiki fblilerin dediği kadar yıldız müthiş topcu da değil.Ama ortalamanın biraz üstünde takımı için iş yapabilecek topcu .Hatta belki ne bilim formda ölmemiş bir takımda olsa belki cok müthiş işler de yapabilir

  • Lens, “Bana adım attırmadılar. Sürekli 2-3 oyuncu beni marke etti. Destek alamadım. Buna rağmen her topu bana gönderdiniz. Pas almak için de bana yaklaşmadınız. Her şey ben mi yapacağım! Daha hareketli olmalıydık” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.


    Demek İstediğim Bu ;)

  • Galatasaray'da kur zararı 30 milyon TL


    Galatasaray yönetiminin sezon başındaki bütçe planlaması dövizdeki hızlı artışın etkisiyle altüst oldu.

  • Ziraat Türkiye Kupası'ndan son 16 maçında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Ali Palabıyık yönetecek.


    İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda haftanın programı ve maçların hakemleri:


    4 Şubat cumartesi:


    14.00 Tuzlaspor - Sivasspor: Kutluhan Bilgiç
    16.15 Gençlerbirliği - Kayserispor: Bülent Yıldırım

  • Trabzonspor, Hakan Çalhanoğlu'nu sözleşme imzaladıktan sonra başka bir takıma transfer olduğu için FIFA’ya şikayet etmişti.
    Leverkusen resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, CAS'ın da bu cezayı onayladığı ve Çalhanoğlu'nun yıl sonuna kadar tüm müsabakalardan men edildiğini duyurdu.
    Ceza nedeni olarak, Hakan Çalhanoğlu'nun 2011'de Karlsruhe forma giyerken Trabzonspor ile ön sözleşme imzaladığı ancak daha sonra Karlsruhe ile sözleşme uzattığı belirtildi. Milli futbolcunun, sonrasında Hamburg'a, ardından da Leverkusen'e geçtiği ifade edildi. CAS'ın da topkı FIFA gibi benzer bir karar aldığı, Çalhanoğlu'nun Trabzonspor ile olan sözleşmesine uymadığına karar verildi.(CNNTürk)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • aynen hocam :hfyeni (18): :hfyeni (18): :hfyeni (29):

    sosyal medyada takip ediyorum Trabzonsporu linç ediyorlar şu anda resmen . Adamlar hakkını savunmuş ama resmen sosyal medya da vatan haini ilan ettiler Trabzonsporu

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Hakan Çalhanoğlu'na futboldan men cezası





    Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), FIFA'nın Hakan Çalhanoğlu'na verdiği 4 ay futboldan men cezasını onadı.
    Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasında 2012 yılından beri devam eden davada sonuç belli oldu.
    CAS tarafından açıklanan karara göre Bayern Leverkusen forması giyen milli futolcu Hakan Çalhanoğlu sözleşme imzaladıktan sonra Karlsruhe'de kalması gerekçesiyle dört ay futboldan men cezası verildi.


    CAS ayrıca Hakan Çalhanoğlu'nun Trabzonspor'a 100 bin euro para ödemesine karar verdi.


    Öte yandan Çalhanoğlu, Milli Takımımız'ın Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'takiFinlandiya maçında forma giyemeyecek. (Ntv Spor)