Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • birde digiturke o kadar para veriyorsak süper lig için değil avrupa maçları için veriyoruz. Katar ligi bizim ligden daha kaliteli ve akışkan. Ben bile dönen oyunları bildiğim halde süper lig artık gözümde bir hiç. anadolu kulüp başkanları bir kulüp başkanının himayesi altına girmiş. boş beleş bir lig.

  • Dünden beri hata var diyenlere soruyorum, hangi karar hatalı diye. Henüz geri dönüş olmadı, gerçi pedronun ilk sarısı sarı değil diyen var. Birde 90+9'da gol geldi diyenler var ama onların maçı izlemediğini ümit ediyorum, bunu diyorlarsa 2-3 dakikalık VAR kararı es geçiliyor yani fanatizm gözünü karartmış demektir.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Ben görünmeyeni söyleyeyim hemen Nzonzinin sarısı ve Belhanda ya kart lazımdı. Buarada sarı kartların çoğunda hata var. Ancak illa birisi isyan edecekse bu Kayserispor değil Galatasaray olmalı. 1 tartışmalı diğeri ofsayt olmayan 2 gol iptali, bana göre Emre Mor un kartı ağır,diğer kararlarda pek birşey yok ancak hakemin maç içinde kontrolu kaçırdığı bir gerçek, bu kadar çok faulun olduğu bir maçta kartlar daha erken gelse kırmızılara engel olunabilirdi..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Her konuda adaleti ve objektif yorumu kaybettiğimiz gibi futbolda da kaybettik ülkecek

    Liyakat desen o zaten yerlerde

    Herkes torpil ve kıyak peşinde (bence en az yüzde 95)

    Ama herkes torpilden şikayetçi

    Bütün büyük takımlar hile hurda peşinde

    Ama diğeri yapsa çılgına dönüyor

    Memleket insanı güçlü olanı kayırmayı seviyor

    Gücü kutsayan ve çapsız hakemlerin yanlış kararları da zaten objektifliğini gittikçe kaybeden izleyiciyi çıldırmak için yetiyor

  • gecen yil bi cok macta dograndi kayseri. sayin bedir takimin hakkini o zaman neden savunmadi. gecen sene sadece galatasaray maclarinda mi yonetim zafiyeti vardi. gorevden sadece galatasaray maci yoneten 2 hakem alindi. sezon basinda mhk da tam bir temizlik neden yapilmadi? dunku hakemin bi hafta onceki performansi ortada bu maca neden verildi? onu da gectim hakem eyyamci hakem uzatmanin uzatmasini oynatti gs icin deniyor da hakem neden kayserinin beraberlik golunu iptal etmedi o kadar art niyetli olsa tek tarafli o golu iptal ederdi? bir kayserili olarak sayin bedire tavsiyem baska baskanlarin gaziyla is yapmasin. kayserinin dograndigi diger maclarda da aciklama yapsin. bedirin aciklamasi "buraya gelene kadar dört beş kulup baskani beni aradi. aciklama yap arkandayiz dedi" kim bu baskanlar?

  • Sevgili futbolsever dostlarım cevaplarınızda yazılarınızda egoistlik fanatiklik faşizanlık olmasın. Alçak gönüllü olun kimse kırılmasın.. Siz şimdi derseniz Galatasaray kazanmadan maç bitmez, hemen aklıma İstanbulspor-Galatasaray maçı gelir hani 5 dakika uzatılıpta Arifin kendini atmasına penaltı verilen ve Galatasarayın kazandığı maç:)


    Bunlara gerek yok, bir arkadaşımız size göre fanatik bir cevap verdiyse bunu makul bir şekilde olgunlukla cevaplayabilir onuda sizin gibi olgunluğa çekebilirsiniz.


    Buarada olayları abartıp bundan sonrası sokak demek buna çanak tutmaktan başka birşey değildir.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • city 2-0 yeniyor. Laporte çarpraz bağları kopardı galiba. İlk defa Fransa Milli takımına seçilmişti sanırsam. Yazık oldu city de zorlanır. Sol ayaklı sol stoper tam guardiola adamıydı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞