Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu arada BJK Elneny'i İstanbul'a getirmiş. Bir ara ismi GS ile geçiyordu. Nasıl oynayacağını çok merak ediyorum, kalitesini yansıtırsa çok iyi iz bırakır.


    Birde Mevlüt yedek kulübüne çok iyi takviye, yerli ve bitirici. Semih Şentürk etkisi yaratır..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Mevlüt çok iyi transfer gerçekten Fenerbahçe hayırlı olsun. Yedek dursa dert etmez. Fransa alt yapısında yetişmiş yıllarca Fransa'da oynamış bir isim. Sanırsam geçen sezon 14 gol atmıştı. Ayrıca yerli yani yedek kulübüne +1 yedek yabancı alabiliyorsun. Bu sene sadece lig ve ziraat'de mücadele edecek Fenerbahçe için vedat, Mevlüt yeter,artar. O bölgede sıkıntı olsa kruse'da oynatabilir.


    Beşiktaş çok doğru transferler yapıyor inceden. Victor Ruiz çok iyi hamleydi. Solak sol stoper. Elneny basel dönemi harika, arsenal dönemi kötü ama stsl için iyi bir oyuncu. Rebocho çok iyi transfer. Aboubakar haberleri var. Bu sene lig çok daha dengeli ve kaliteli. Yeter ki hakemler düzgün yönetsin. Bugün GS - Kayseri maçı ilk 15 dakika top 3-4 dk oyunda vardı. Her şeye faul veriyor hakem. Faule faul ver, olmayana devam ettir işte.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • tv de görüntüler yok yorumcular pozisyonu tartisiyolar. kim ney hangi pozisyon hersey corba olmus durumda cok ilginc...

    Yayıncı kuruluş özet görüntüleri için kanallardan iki,üç katı fiyat istemiş. Kanallar karşılayamıyor. Mecbur bu sene böyle. İndirim de yapmıyorlar. Kulüpler ve tff'den indirim istediler yaptılar ama yayıncı kuruluş her şeyi zamlıyor :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • tv de görüntüler yok yorumcular pozisyonu tartisiyolar. kim ney hangi pozisyon hersey corba olmus durumda cok ilginc...

    Evet çok saçma maçı seyretmeyen kişi nasıl anlasın.2 katı 5 katı ne istiyorsa trt vermeli.Her faturada trt payı ödüyoruz...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Lobinin Fenerbahcede oldugunu goremiyorum, basindaki adamlar yillardir zaten Fenerbahce adina yazan cizenler,ustelik onemli kalemsorlerde öldü gitti. Federasyon evet burada lobi F.bahceye dogru kayabilir ancak basin ve ozellikle Fatih Terim i unutmayalim, sanal ortamda zaten Galatasaray ve taraftar gruplarinin ne kadat etkin olduklarini herkes biliyor.Lobi deyince akla sadece federasyon, basin gibi organlar gelmesin, isin siyasi ekonomik kanatlarida var, Galatasaray lisesi mezunu onemli is adamlari siyasiler basin mudurleri vs vs. Neyse bu lobi isi gereksiz konu aslinda..


    Hakem konusunda sunu savunanlardanim, ulkemizde hakem egitimleri iyi yapilmiyor, genlerimiz geregi hem oyuncular hem hakemler hemde taraftar herseyden cok etkileniyorlar duygusaliz vesselam. Ben hakemlerin kalitesinin dusuk oldugunu ve baskiyi kaldiramadiklarini dusunuyorum. Ayrica kim ne derse desin kulüplerin, kulüp başkan ve yoneticilerinin hakem kurulu ve hakem camiasi uzerinde inanilmaz baskilari var bunlar surekli isi bulandiran durumlar. Son yillardaki en iyi hakemimiz Cüneyt Çakır bile, derbi yönetsin baskıdan eyyama yoneliyor halbuki duzgun yonet degil mi? iste isin gorunen tarafi o bide perde arkalari var bizim bilmedigimiz..


    Yabanci hakeme kesinlikle karsiyim. Bu kesin cozum olamaz, hep elestriyoruz ya kendimiz uretmiyoruz disardan aliyoruz tuketen degil ureten olmaliyiz diye, buda o kapiya cikiyor. Kurumlar ve kurullar uzerindeki baskiyi kaldirin hakem egitimlerine onem verin hakin nasil degisiyor isler..


    Son paragrafimida Mevlut icin yazayim, evet iyi yedek olacak ancak Fenerbahcenin acil sol beke ihtiyaci var hatta olursa bide ortasaha..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Valla Galatasaray yine şansa 90+9'da (uzatmanın +8 olmasına rağmen)son dakika golüyle maç kazandı bu sene iyi başlayamadılar ve riskli bir maç kazandılar.Maçın tamamını izlemediğim için hakem kararlarına bişey demek istemiyorum...Son olarak da Mevlüt bence iyi bir transfer forvet için yedeğimiz yoktu iyi oldu,bir de sol bek alırsak tamamdır:thumbup:

    Einmal editiert, zuletzt von Baskentli ()

  • Valla Galatasaray yine şansa 90+9'da (uzatmanın +8 olmasına rağmen)son dakika golüyle maç kazandı bu sene iyi başlayamadılar ve riskli bir maç kazandılar.Maçın tamamını izlemediğim için hakem kararlarına bişey demek istemiyorum...Son olarak da Mevlüt bence iyi bir transfer forvet için yedeğimiz yoktu iyi oldu,bir de sol bek alırsak tamamdır:thumbup:

    Maç 8 dakika uzatıldı ama 90+ umut gol atınca 2 dakikadan fazla vara bakıldı. Oyun 3 dakika durdu. Maçını izlemediğiniz çok belli laf atmaya çalışmışsınız ama var süresi eklendi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • sura16 Son dakikaları izledim hiç merak etmeyin Galatasaray geriye dönmesine rağmen maç devam etti ben yanlış buluyorum bu kararı sizin fikriniz farkli olabilir saygi duyarim.Ayrıca 8 kişilik Kayseri'ye karşı bu skoru çıkarıyorsanız takımınızın iyi gitmeyen noktaları var demektir...

    Einmal editiert, zuletzt von Baskentli ()

  • Aslında şöyle bir şey var. Türkiye'de futbol için sosyal medya olumsuz etkiliyor . Şimdi örnek veriyorum bugün GS yendi Kayseri'nin yediği 3 kırmızı da net doğruydu ama Fenerbahçe ve Beşiktaş'lılar kayseridetiyatro diye tag açmışlar. Aynı durum Fenerbahçe için olsa bu sefer GS taraftarı tag açacaktı. Taraftarlar arasında aşırı fanatiklik var. Twitter da genel olarak çok daha geniş kitlelere sesleri duyuruyorlar. Hakemleri,medya'yı her şeyi etki altına alıyorlar. Hakemleri geçtim taraftarlar kulüp yönetimine çok karışıyorlar. Mesela tamam diagne bir hata proje olarak alındı,3-5 bakmadan satılması lazım taraftar kendi oyuncusuna çöp, go to arabia yazıyor, almak isteyen kulüp ve taraftarı bunları görüyor ve vazgeçiyor. Kendi oyuncunu değersizleştiriyorsun. Bence 2000 yılında sosyal medya olsa Galatasaray uefa kupasını alamazdı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 1- akşam hakem rezil maç yönetti.
    2- daha maç başlayalı on dakika falan olmuştu arkadaşıma dedim ki Kayseri oynatmama üzerine çıkmış sahaya. Karambole bir gol atarsalar yatacaklar.
    3- Kayseri'nin taktiği rakibe karşı sert oyna eğer karşılık alırsan mağdur edebiyatı yap. Bunu da Belhanda üzerinden uyguladılar.
    4- Kartların alayı doğru. Kimse diyemez ki şu kart yanlış.
    5- penaltı buz gibi doğru.
    6- Ofsayt kararları çok net doğru.
    7- Hakem eyyamın babasını yaptı akşam.
    8- İstanbul'un üç takımı da aynı. Her sene hakem hatalarından dert yanarlar. aslında dertleri hakem hataları değil hakemlerin kime daha fazla kıyak geçtiğidir.
    9- VAR sistemi Türkiye de bir işe yaramıyor. Hakemler çok bekliyor. İngiltere Liginde en fazla 30-40 saniye sürerken biz de 3 dakika bekleyen hakemler var.
    10- Bu lig de GS FB BJK'den başka bir takımın şampiyon olması %0,99. Trabzonspor dahil hiç bir takım bu düzende şampiyon olamaz.
    11-Galatasaray çok zor guruba düştü. Ömer Bayram, Adem Büyük, Diagne vs. o grupta bir cacık yapamaz. Defans hattı zaten pimi çekilmiş el bombası.
    12- Premier Lig izleyin sonra STSL izleyin. Bir daha lig maçlarının özetini bile izlemezsiniz.
    13- Bein Sports özetler için fazla para talep etmedi. Kanallar geçen sene ki ücretlerde indirime gitmesini talep etti. Bein Sport da kabul etmeyince hiç bir kanal özetleri almadı.
    14- Galatasaray 3 haftadır kırmızı yemiş. ilginç. Takımda disiplin sorunu var. Bariz belli.
    15- sura16 sana bir tavsiye. kullandığın dile dikkat et. yorumları okudum. insanlara hitap şeklin ''BANA GÖRE'' yanlış.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • şimdi okuduğum kadarıyla yaptığınız yorumlardan şunu anlıyorum hakem çok kötüydü tamam kötüydü ama penaltı yüzde yüz doğruydu kötüydü ama 4 kırmızı doğruydu kötüydü ama ofsaytlar doğruydu eee o zaman bu hakem iyiymiş arkadaş😂😂

  • Üç büyükler ligin kalitesini yükselttiğinin iki katı kadar da ligin kalitesini düşürüyor. Yöneticilerinden taraftarına futbolu hakemler üzerinden kaosa sürüklüyorlar. Futbol gözden düşürülecek.