Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Radamel Falcao transferinde galatasaray mutlu sona ulaşmıştır tüm galatasaray camiasına hayırlı olsun 😊 yakında KAP açıklamasıda gelir.

  • Kaleci farkı önlese de oynanan maçlar(b.şehir-trabzon) daha keyifli bir maç.Ozan tedavisinden sonra gökhanın ki başlamış derken 2.gol geldi :cursing:

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Diagne ,Mitroglu gibi İngiletere de amatör ligte dahi top oynamayacak adamlar aldıktan sonra hızlı bir vizyon değişikliğine gidip Falcao yu almış Galatasaray her türlü iş yapar ligte .

  • Falcao'da en büyük korkum maliyetti, 3 yıllık sözleşme vardı çünkü. Fakat telaffuz edilen 5 milyon euro ve sponsorluk durumu içime su serpti diyebilirim. Çok değil, eski formunun %70'yle oynasın, izlemeye doyum olmaz..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Seneye sahada 11 değil 22 yabancı oynatılması TFF tarafından kabul edildi.Ayrıca seyircilerin de en az %50 si yabancı ülke vatandaşı olması zorunlu kılındı...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Fenerbahçe için en az 4 direk futbolcu lazım. Alınan futbolcular yanlıştı. Geçen senede demiştim tepki yemiştim. Fenerbahçe aykut hocayı göndermeyecekti. O kötü kadroyla lider arkasında 1 puanla şampiyonluğu kaçırmıştı. Aykut hoca gittiysede kadro mimarisini baştan yapacak teknik adam lazımdı. Boşta iken tudor'u almaları lazımdı. Ersun yanal 'ı beğenmediğimi her zaman söyledim. Trabzon'a dünya adam aldı verdiği performans ortada. Fenerli arkadaşlar kusura bakmasın ama gerçekler bunlar. Her finali kaybediyor takımın üzerinde kaybetme alışkanlığı var.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Ayrıca bu 2 sezon Fenerbahçe de ffp yoktu. En az 10-15 tane transfer yaptılar. Seneye sattığın kadar al maddesi geliyor. Elde satabilecekleri çok az topçu var. Giden jailson, Vedat olur. Diğer bölgeler yaşlı, bonservis edecek topçular değil. Moses kiralık.Zaten mali durum kötü. Bu sene son şansı şampiyon olamazsa kulüp daha kötü duruma düşer. Bu senede ffp etkilemiyorken tüm riskleri alıp transferleri yapmalıydı. Sol kanat konoplyanka, kolarov orta saha mvilla,gustavo ve 2 stoper direk alması gereken isimleri. Göreceksiniz zanka vasat bir stoper.Rodrigues yanlış transfer hızı var, oyun aklı yok. Vedat iyi oyuncu ama pivot santrafor. Fener'e daha çok tutanı, kaçanı atan adam lazımdı. Tamamiyle objektif yazıyorum. Alınmayın gerçekten bunlar gerçekler.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()

  • sura16 nedense her fenerbahçe maçından sonra yorumsuz geçmiyorsun, bırakta Fenerbahçeyi Fenerbahçeliler yorumlasın, buarada boş yorum yapmaya da devam ediyorsun, Ersun Yanaldan örnekle geliyorsun ama aynı adam Fenerbahçeyi şampiyonda yapmıştı. Heleki Tudor örneği veriyorsun tam bir rezalet..


    Aykut Kocaman küçük bir teknik direktör asla ve asla büyük takım yönetemez. Heleki lig antrenörü asla değil, ama bol keseden sallamaya devam tabi. Fenerbahçenin 2 tane stopere ve 1 sol beke ihtiyacı var bunun dışında başka transfere de gerek yok illa bir oyuncu gerekli denilirse libero mevkii olabilir..


    "Her finali kaybediyor, kaybetme alışkanlığı var" ise tamamen Galatarasay gözlüğüyle ve hisleriyle yazılmış bir cümle, ve maalesef oda boş laftan öte değil

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil sezon sonunu görürse Ersun yanal görüşürüz hocam. Ben hiçbir şey demiyorum sen hemen ters tepki. 1 tane fanatik gözüyle yorum yazmadım. O sene Fenerbahçe kadrosu muazzam iyidi. Galatasaray işler karışıktı ve Beşiktaş kadro kalitesi düşüktü. Fenerbahçe'nin o kadrosu kendi şampiyon olurdu. Size 1 şampiyonluk getirmiş adamı efsane olarak görüyorsunuz. Biz ise 1 sezonda 3 şampiyonluk alan Hamza hocayı vasat olarak görüyoruz. Fenerbahçe taraftarı kendilerini bir şeye inandırmak istiyor gerçekleri görmüyor. Biz 2 sene şampiyon olduysak yüzde 60 fatih hoca yüzde 40 tudor. O sene mükemmel kadro mimarisi yaptı. Çok kaliteli, bonservis getirisi olacak oyuncular aldı ve takımdaki sorunlu tipleri gönderdi. İlk 10 hafta oynattığı futbol çok özeldi ama fatih terim ismi altında ezildi. Fenerbahçe için kadro mimarisini yapacak adam Ersun yanal değildi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞