Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hagi büyük futbolcuydu, yalnız Türkiye' ye gelen en iyi oyuncu değildi, katkısı en büyük olan oyuncuydu, 2 si farklı şey, daha kariyerli daha iyi oyuncular geldi ancak onun kadar katkısı olmadı bu oyuncuların..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Madrid eski madrid olmasada sonuçta madrid ilk yarı fenerin ileri 3 lü sü gayet iş yapar süper ligte. Şimdi 2 . yarı mdrid 5-6 atarmı atar ama ilk yarı ileri hattı fena değil fenerbahçenin .

  • Altay gerçekten çok iyi Harun olsa 10 gol yemiştik. Fenerbahçe stopere zanka ve kjaer gelmesi lazım acil sol bek şart kolarov u alması lazım bir de kanat oyuncusu alması lazım moses çok kötü deniz türüç olabilir. Gerekirse Vedat gibi bir forvet gerek yoksa fenerin şampiyonluğu hayal.

  • Zanka'da hayal kırıklığı olabilir (Mirin gibi) ama Kjaer'i FB kadrosuna kesin katmalı. Ne oynayacağı bilinen, kulübü bonservissiz bırakmaya hazır, lider ruhlu.. Yıllık ücretinde 3-5'e bakmadan direk alınması lazım.


    Altay'da Harun'dan 2 gömlek daha iyi kaleci.


    Ortasahaya da dirençli bir isim kesin lazım, Appiah tarzı bir adam FB'yi uçurur.


    Ama Zanka gibi ne olacağı şüpheli transferler bu ağır baskıyı kaldırmaz gibime geliyor.


    Birde dünde yazmıştım ama Fenerbahçe'ye ilk 11 oyuncusu 2 bek kesinlikle lazım, Ersun hoca oyununda bekleri hep kullanır..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Sadece Altay icin yorum yapsak ve maçın geri kalanini dikkate almazsak eger Fenerbahcenin iyi bir kaleci kazandiginin özetidir diyebiliriz. Ve hatta ki bu maçda Altay, kendine avrupa piyasasi dahi yapmis diyebiliriz. Her ne olursa olsun Real Madride karsi oynanan her maç bir oyuncu reklamidir.

  • Herkes Altay Altay diyor da normal ispanya liginde bir çok maçta özellikle ,Barca ,Realmadrid gibi takımlar ile oynadıklarında orta seviye takımlarn kalecilerin kalesinde devleştiğine bir çok kez şahit oldum gayet normal bir durum ayrı bir motive oluyor kaleciler böyle üst seviye takımlar ile oynarken .

  • Altay kendini geliştirirse çok iyi kaleci olur geliştirimez ise hakan Arıkan olur. Çok yetenekli ama her topu çelip,sektiriyor. Eline rahatlıkla alabileceği topu bile sektiriyor. Bu yönünü ve ayaklarını geliştirirse ilerde Avrupa'da banko oynar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • An itibarıyla Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, Falcao transferini olumlu olarak sonuçlandırdı.


    Bonservis YOK

    İmza töreni, Türk Telekom'da taraftarların huzurunda...


    Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olsun.

  • Samatta'yı tercih ederdim ama Drogba'da soru işaretleriyle gelmişti neler yaptığını gördük kulübün iyi bir reklamı olacak bu transfer.


    Trabzonspor inşallah şampiyon olur bu yıl ona da ayrı bir parantez açayım futboldan uzağım bu aralar yazmasam içimde kalır :D

  • Samatta çok iyi oyuncu ama riskli olur.1 sezonluk patlama yapmış olabilir.Ondan önceki sezon istatistikleri iyi değil.Ayrıca 27 yaşında.27 Yaşında ilk patlamasını yapmış bir adam riskli olur.Ama performansı devam ettirebilecekse çok iyi forvet.Geçen sezon Genk de baya izledim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞